Jump to content

2019.12.09 West Ham United (B)


Polljen

Recommended Posts

  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Herre jemini, så dårlige vi er. Hver og en og kollektivt. Det er helt vondt å se på. Vi mister ballen i angrep, og 4-5 menn lunter (i beste fall) hjemover. Når vi har ballen, vet vi ikke hva vi skal gjøre. Uten ball er vi ikke interessert i å jobbe. 

Men, det snur fort i fotball. Se på Solskjær. Plutselig scorer vi.

Edit. Se der ja...

Edited by Safe Hands
Link to comment
Share on other sites

Hele laget skriker etter en leder. Både på benken og på banen. En leder som tør å ta skikkelige grep. Tør å stå opp mot 'stjernene'. Gjør du ikke slik som jeg vil, så er det tribunen. Uansett hvor dårlig vi gjør det. En leder som ser spillernes styrker og svakheter. Som ved hjelp av andre spillere prøver å demme opp for spillernes svakheter og spiller på spillernes styrker. Rett og slett en trener som skjønner viktigheten av balanse i laget, og som ikke lar spillerne hvile på laurbærbladene.

En leder på banen som tør å kjefte de etablerte spillerne huden full hvis de ikke følger kampplanen. Ikke skjeller ut spillere som Willock. Ungguttene som faktisk prøver så godt de kan. 

Kanskje det er det som skulle til? Mønstre et lag fullt av juniorer som har lyst til å løpe, kjempe for treneren. Nesten uavhengig av hvor dårlig det skulle gå. Da ville de iallefall fått mesteparten av supporterne med seg. Innsats avler innsats. 

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...