Jump to content

Verminator5

Supermoderators
 • Posts

  6,431
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Verminator5

 1. Ønsker at Martin og ESR bytter plass i denne oppstillingen. Martin er mer disiplinert, og har erfaring med en dypere rolle fra landslaget.
 2. Jeg har heller ingen tro på at Vlahovic kommer. Per i dag ser det ikke ut til at noen kommer. Stallen får stadig slanket vekk mer daukjøtt, senest Mari og Kolasinac. Vi går en svært viktig vårsesong i møte der premien er topp 4. Tar Edu og Arteta sjansen på at det går, uten forsterkninger i januar?
 3. Aldri hørt om det landet 😂
 4. Glimrende nyheter for vår del, men leit for Thomas.
 5. Han posisjonerer seg nok for managerstolen på Old Trafford. Den er vel ledig ved sesongslutt.
 6. Takk til Leeds som ga West Ham en skikkelig kilevink i dag.
 7. Syns det er utrolig at Carragher kritiserer oss for dette.
 8. Dere er nok inne på noe her, dessverre. Klopp vil ha oss mest mulig utslitt før returoppgjøret.
 9. Dette lukter panikk-handel lang vei. Vi trenger midtbanespillere med fysisk tilstedeværelse og defensive kvaliteter.
 10. Jeg er mektig imponert over samtlige involverte i dag, med unntak Xhaka åpenbart. Dette hadde jeg ikke trodd vi skulle klare. Syns Lokonga klarte seg bra. Nå håper jeg at dette er en vitamininnsprøytning for laget. Er dog stygt redd for at dette har kostet svært mye. Tottene ligger på sofaen og slikker sårene i kveld.
 11. Det er sant, men han har ikke levert i henhold til prislappen, hverken i Barcelona eller Juventus. Er han en defensiv anlagt midtbanemann?
 12. FA/EFL: "Hei Jürgen. Hva kan vi gjøre for deg i dag?" Jürgen: "Fint om dere utsetter semien mot Arsenal. Det passer ganske dårlig nå" FA/EFL: "Vi trenger en forklaring i så fall. Kan du komme opp med en?" Jürgen: "Lett! No questions asked?" FA/EFL: "No questions asked!"
 13. Vi linkes stadig til Juventus' Arthur Melo. Er det mannen vi trenger i dette vinduet da?
 14. Det hadde vært for godt til å være sant.
 15. Pussig å tenke tilbake til høsten 2018, når Cech ble skadet og Leno gjorde gjorde keeperplassen til sin egen. Hans distribusjon og ro med ballen i bena var en viktig faktor. Det sier litt om utviklingstakten til keeperrollen i dagens fotball.
 16. Da er Balogun klar for et lånehopphold i Middelsboro. Håper det har like god effekt som ESR sitt låneopphold i Huddersfield. Lykke til!
 17. Ved de få anledningene han har fått denne sesongen har han ikke glitret nei. Men for et snaut år siden mente mange her inne at Cedric var løsningen på venstreback-krisen. Syns han leverer på det jevne, og mer kan jeg ikke forvente av en budsjettback med reserverolle.
 18. Det hadde vært SINNSYKT deilig, men det kommer neppe til å skje.
 19. Det er jeg ikke enig i. De presterer på det nivået som forventes av reserver. Vi kan ikke ha en tropp med 25 spillere som holder samme nivå. Det er det vel bare City som har, og har råd til å ha.
 20. Cedric, Holding og Elneny beholder jeg gjerne. Det er rutinerte herremenn, som tilsynelatende ikke har noe i mot sin nåværende rolle i troppen. De presterer godt til å være reserve. Mari kan nok tilføyes listen din. Revidert liste: Auba, Chambers, Kola, Mari og Eddie
 21. Xhaka kritiseres ofte for hjerneblødninger her inne. At han nekter å vaksinere seg føyer seg inn rekken av slike tilfeller.
 22. Jeg så en video av Dusans mål så langt i sesongen. Det var mange straffespark! Men han viste også at han har et større avslutningsregister. Jeg er ikke sikker på hvilket alternativ som passer oss best, men jeg føler meg i økende grad trygg på at klubben gjør gode vurderinger rundt spillerkjøp. Det er en god følelse å ha som supporter, og det er en stund siden sist!
 23. Skal han fylle Baloguns sko på U23-laget, mon tro? Han har visstnok imponert stort på utlån, så syns det er litt rart.
 24. Håper klubben svarer på følgende måte: "To whom it may concern within the Football Association, Fuck off! Sincerely, Arsenal F.C"
 25. Jeg er helt sikker på at mange andre engelske klubber kan sette sammen liknende kavalkader. Det er vanskelig å skille mellom inkompetanse og korrupsjon, men VAR tydeliggjør at det er nærliggende å peke på sistnevnte. I sommerens EM fikk vi alle se hvor effektivt VAR kan være, når kompetente, uavhengige dommere benytter det. Det er ikke teknologien som er problemet, for å si det sånn...
×
×
 • Create New...