Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Simbad

  Young Guns

  Ogungbo har også signert proffkontrakt.
 3. Last week
 4. Nettopp, det er vanskelig og det tar tid. Likevel er vi blitt Mustafi, Sokratis, Özil og Guendouzi. Spesielt på de tre førstnevnte gikk vi mye i minus pga terminerte kontrakter + at vi måtte dekke deler av Özils lønn. Er fortsatt noen uker igjen av dette overgangsvinduet og det jobbes garantert på spreng bak kulissene, både med tanke på dette og fremtidige overgangsvindu.
 5. Edu har 1 salg. 3-4 terminerte kontrakter. Ekke lett å bli daukjøtt
 6. Xhaka er ikke så elendig som mange vil ha det til. Han er i mine øyne ikke god nok til å vinne PL med, men han er god nok til å kjempe om Europaspill. Noe kommende sesong bør ha som mål. Selv tror jeg vi kommer til å se en mye bedre Partey denne sesongen, om han holder seg skadefri. Likevel, hvor mange bedre midtbanespillere er det der ute som er realistiske å hente? Og da snakker jeg om spillere som har noenlunde den samme rollen som Xhaka har og har hatt. Det er lett å se seg blind på tabbene hans, som absolutt kommer altfor ofte, og glemme hva han kan tilføre. Dette er ikke
 7. Tapapa

  Granit Xhaka

  Jeg tror han hadde passet godt inn i Wijnaldum-rollen på Pools lag. Han er soleklart god nok for Leicester og slik Chelsea spiller så hadde han nok også passet. Imidlertid tror jeg ikke han hadde passet inn hos United eller City.
 8. sas2002

  Granit Xhaka

  Xhaxa er ikke god nok for en klubb hvis vi skal oppover mot en topp 4 plassering , men det er ikke hans feil at de han konkurrrerer med er enda svakere i troppen til Arsenal FC. Ville han spilt i 11vern til Chelsea, Manu , liverpool, Leicester er jo tross alt de man må konkurrere mot.
 9. Det kan komme av Corona og klubber sitt begrensede økonomiske muskler. Dette gjelder tydeligvis alle klubber uten Arsenal
 10. Hvis Xhaka hadde vært så god som det beskrives over her , så er det merkelig at ingen er frempå for å kjøpe ham. Ikke en forespørsel fra PL har det vært. Han spilte absolutt bra for Sveits i EM , men fortsatt så er ingen interessert i å kjøpe ham. Han er kjent for sine varierende kamper for oss , sine hjerneblødninger som kommer ut av intet , og derfor er det ingen interesse. Signeres denne kontrakten så får vi be til høyere makter om stigende prestasjoner fra Xhaka , hvis ikke så har vi nok en mann som har flere år på høy lønn hos oss som vi ikke blir kvitt.
 11. Tapapa

  Granit Xhaka

  Du har rett. Nå så jeg lite på EM-kampene, men Xhaka var utvilsomt blant de bedre sentrale midtbanespillere i turneringen. Det var synd for Sveits at han var utestengt mot Spania.
 12. Selv om mange på forumet er uenige med meg, synes jeg det er en veldig god nyhet. jeg mener Xhaka er god nok for Arsenal, en topp4 klubb eller for en serievinner.
 13. sas2002

  Granit Xhaka

  Xhaxa forlenget sin kontrakt til 2024 sies gode kilder.
 14. Hjelper fint lite at han blir mer verdt neste sommer, det er jo ingen som vil ha han til prisen vi har på han nå engang. Og hvis Xhaka blir, er jeg redd ingen nye kommer inn. Xhaka er langt unna nivået Arsenal trenger, at han var vår beste midtbanespiller forrige sesong sier alt om hvor dårlig den midtbanen er.
 15. Newcastle har godt med på å betale 22m£ som Arsenal vil ha for Willock. Nå er det Willoch som er usikker på om han vil forlate barndomsklubben sin.
 16. Enig med Tony at vi trenger noe nytt og spennende på midtbanen. Xhaka og Elneny funker ikke spesielt godt. Men , vi har ikke så mange å ta av i skrivende øyeblikk og som Tapapa sier , så må i allefall Xhaka starte av de to. Hvilke andre som Arteta velger blir spennende å se. Fortsetter han med Xhaka og Elneny eller er det andre som får muligheten til å vise seg frem ? Arteta foretrakk de erfarne i flest kamper sist sesong. De unge lovende ble sittende på benk. Nå må Arteta gjøre noe med de som ikke presterer og gi andre muligheten. Hvor lenge vil de unge lovende sitte på benk og se de er
 17. Det sies at Arsenal har lagt inn et bud på Maddison. Penger + spiller. Lautaro Martinez er visst veldig keen på å komme til Arsenal. Han ønsker seg til pl.
 18. Folk tenker forskjellig. For meg er det helt innlysende at Xhaka må starte. Det ville vært merkelig om Arteta valgte to urutinerte unggutter til å starte første seriekamp.
 19. Får vi ikke inn noen nye på mb før overgangsvinduet stenger og Partey blir ute i lang tid håper jeg vi får se Lakonga og Willock på midtbanen eventuelt Azeez mot Brentford. Orker ikke Xhaka og Elneny. Lei av passninger sideveis, bakover og ballmiss. Trenger forandring og noe nytt og spennende på mb.
 20. Det er snakk om at Roma vil kun betale £10-12 mill mens vi ønsker £18-20 mill. Det er en del mer enn £2-3 mill i forskjell. Xhaka tjener £100 000 i uka på en kontrakt som går ut i 2023. Det vil si at han kun har to sesonger igjen på denne kontrakten pr dags dato, og når Roma ikke vil betale de ekstra £6-10 mill for en spiller i sin beste alder som hadde et bra EM får det bare være. Mest sannsynlig kommer det kun til å bli tilbudt en 1-2 sesongers forlengelse med en ørliten økning av ukelønn. Noe som vil gjøre at han er mer verdt neste sommer enn om han blir og ikke signerer ny kont
 21. Vi har en ok spiller som tjener en formue i uka. Vi vil gi han en ny kontrakt med høyere lønn. Det er det som er problemet vi har ok spillere som tjener så godt at det er vanskelig å selge de. Vi er i en prosess der vi bygger opp et nytt lag. Da må vi ta noen tap. Når det gjelder Xhaka så er vel Roma og Arsenal bare 2-3m£ fra hverandre. Men vi vil spare store lønnsutgifter vi kan bruke på en oppgradering.
 22. Xhaka har vel vært en som har dratt på seg supporternes vrede grunnet unødvendige kort / hjerneblødninger. Verminator5 har rett i at Xhaka kom best ut av det totalt sett sist sesong. Han gikk til tider foran og var en leder skikkelse. Når han nå var på vei til Roma så viste alle at Arsenal var nødt til å erstatte ham - og det med en bedre spillertype en Xhaka. Nå ser det altså ut som om at han blir og så får vi håpe at fremgangen hans fortsetter når sesongen starter opp igjen.
 23. Målet for denne sesongen må være å nærme oss topp 4 og i det minste kvalifisere oss til Europa League. Siste er Xhaka en helt ok spiller for å kunne klare. Xhaka var vår beste midtbanespiller totalt sett i fjor, og med unntak av noen ekstreme blundere(Burnley etc) så har han blitt en mer stødig spiller under Arteta. Er han god nok til å ta oss helt til topps/tilbake blant topp 4? Jeg tror ikke det, spesielt ikke som førstevalg. Men det betyr ikke at vi skal gi ham bort nesten gratis til Roma likevel. Jeg har null problemer med å beholde Xhaka en sesong til, så lenge vi er så langt unna de
 24. Da beklager jeg misforståelsen. Jeg er enig i at vi skal strekke oss etter spillere som er enda bedre enn Xhaka. Per i dag har vi følgende sentrale midtbanespillere: Xhaka, Partey, Elneny, Willock og Lokonga. Kun én av disse leverte stabilt i fjor, i Arsenal-drakt. Syns det er rart at så mange her er så ivrige etter å bli kvitt vedkommende, når vi er så tynt bemannet.
 25. Partey i Atletico Madrid var bedre enn Xhaka. Det har han ikke vist i Arsenal, med unntak av en kamp her og der. Jeg håper han tar store steg denne sesongen. Han må bevise mer i Arsenal drakten, før jeg kroner han vår beste midtbanespiller. Det tror jeg dog han vil gjøre. Se mitt svar over
 26. Simbad

  Young Guns

  Kido Taylor-Hart har signert proffkontrakt med oss!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...