Jump to content

Tapapa

Supermoderators
 • Content Count

  7,166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

2 Followers

About Tapapa

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

5,722 profile views
 1. Tapapa

  Mikel Arteta

  Høres greit ut, men han har ikke vært i stand til å få laget sitt til å prestere jevnt enda. Det må han lykkes med. Dessuten klarer jeg inne å forstå at Saliba ikke er god nok for stallen.
 2. Treff med spillerne neste gang. Dette var pinlig svakt av deg.
 3. Håper vi scorer minst en til, mest for at du skal ta feil!
 4. Se og nyt! https://www.facebook.com/classicfootballshirts/videos/458790935334210/
 5. Men, igjen, vi har mye større problemer enn om Xhaka ideelt sett er god nok for de absolutt beste lagene. La oss fikse de store problemene først, deretter kan man finjustere de små problemene.
 6. Jeg tror han hadde fått spille for samtlige av de lagene du nevner. Ikke sånn som hos oss, hvor han får spille alltid og uansett så fremt han er frisk. Han hadde faktisk passet veldig godt inn i Liverpools midtbane når jeg tenker meg om.
 7. Det eneste som betyr noe nå, er bortekampen mot SP. Vinner vi ikke EL (noe jeg personlig tror vi ikke klarer. Laget virker som på slutten av Emerys tid. Vi hadde mulighet til å klare topp-fire og å vinne EL, men feilet. Når man så hvor dårlig laget hang sammen, så var ikke det veldig overraskende.) så bryr jeg meg fint lite om Arteta sparkes ut av klubben. For ordens skyld så er jeg ok med at han får fortsette, hvis han gjør det han skulle ha gjort i fjor sommer. Nemlig kvitte seg med alt og alle som ikke yter nok eller følger instrukser. I etterpåklokskapens lys, så gjorde Arteta mange t
 8. Det har tydeligvis blitt en vedtatt sannhet her på forumet at Xhaka ikke hadde fått spille på noen topp-fire lag. Vel, jeg tror så absolutt at han hadde fått spille, men jeg vet selvfølgelig ikke det. Det gjør heller ikke dere som påstår at han ikke hadde fått spille. Laget vårt har mye større problemer enn at vår beste sentrale midtbanespiller hadde eller hadde ikke fått spille på topplag. Jeg har også sett at Xhaka har hatt en rekke hjerneblødninger, men laget funker veldig mye bedre når han spiller (unntak, duoen Partey-Elneny mot United borte). Han gjemmer seg ikke, holder posisjonen
 9. Sorry, den behandlingen finnes ikke. Dessuten har vi så mange og flotte unge spillere på vei opp at om en sesong eller to så er vi tilbake som et velspillende lag som kjemper i toppen. Tenk tilbake på hvor gøy det var!
 10. Bare se den, det var mange skritt i riktig retning. Vi spiller med veldig dårlig selvtillit, men denne gangen så er det mulig å se en struktur i laget. Jeg har vært veldig negativ i det siste og har begynt å skrive på flere innlegg som har jeg har unnlatt å poste fordi de bare ble så utrolig negative.
 11. Xhaka har vært klart bedre enn Partey stort sett hele tiden og han var bedre enn Partey i går også. Det var null struktur på midtbanen uten han sist og med han tilbake så hang midtbanen og laget sammen. Hvorfor er du så gira på å kvitte deg med ved nøkkelspiller? Kan du fortelle meg hva som er galt med innsatsen, mentaliteten og kvaliteten til Xhaka?
 12. SP er ikke bedre enn at de bør slås på bortebane. De tenker nok akkurat det samme om oss... Denne kampen var mange steg i riktig retning, selv om vi fortsatt er ræva.
 13. Vet fan ikke om jeg skal le eller grine.
 14. Dere var han fan meg bestemt. Han hadde bestemt seg for å score! Fin framstilling av Auba btw.
×
×
 • Create New...