Jump to content

Tapapa

Supermoderators
 • Content Count

  7,421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

2 Followers

About Tapapa

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

5,835 profile views
 1. Tapapa

  Granit Xhaka

  Jeg tror han hadde passet godt inn i Wijnaldum-rollen på Pools lag. Han er soleklart god nok for Leicester og slik Chelsea spiller så hadde han nok også passet. Imidlertid tror jeg ikke han hadde passet inn hos United eller City.
 2. Tapapa

  Granit Xhaka

  Du har rett. Nå så jeg lite på EM-kampene, men Xhaka var utvilsomt blant de bedre sentrale midtbanespillere i turneringen. Det var synd for Sveits at han var utestengt mot Spania.
 3. Folk tenker forskjellig. For meg er det helt innlysende at Xhaka må starte. Det ville vært merkelig om Arteta valgte to urutinerte unggutter til å starte første seriekamp.
 4. Nå fikk jeg ikke sett annen omgang, men jeg har sett høydepunktene. Dessverre var det en del deja vu der. Men, spillet ble dårligere etter at veldig mange ble byttet samtidig. Det skjer ikke i løpet av sesongen. Du kan si at vi ikke setter våre sjanser. Vi misset da ikke så veldig mange og Willock satte faktisk sin. Med VAR så hadde den sannsynligvis blitt godkjent. Vi hadde sannsynligvis fått minst et straffespark også. Om dommerne dømmer med eller mot oss, får vi neppe gjort noe med. I motsetning til flere her, så er jeg veldig optimistisk. Det jeg ikke liker, er at Auba plas
 5. Skuddet til Willock var soleklart inne. Tabben til Bellerin skjer neppe igjen. Dette er ikke så gærli.
 6. Jeg så bare deler av førsteomgangen og syns vi spilte bra, bedre enn Chelsea. Partey så veldig bra ut og skaden hans kom på et maksimalt ubeleilig tidspunkt. Jeg leser at mange at veldig misfornøyde av de som skriver her. Jeg leser engelske aviser som også skriver at vi spilte godt, så jeg skjønner ikke den enorme frustrasjonen. Vi tapte en treningskamp mot regjerende CL-mester Chelsea med ett mål, i en kamp hvor vi spilte godt og ble snytt for et par straffer. Det kan da ikke være så utrolig elendig?
 7. Velkommen. Måtte du bli en kjempesuksess for oss.
 8. Tapapa

  Granit Xhaka

  Kola, Willock, Nketia, Lacazette, Willian og Bellerin kan godt selges. Nelson kan gjerne forlenge og deretter lånes ut. Edit, Torreira også.
 9. Tapapa

  Granit Xhaka

  Xhaka var vår klart beste sentrale midtbanespiller i fjor. Flott om han forlenger.
 10. I følge Chris Whitley, så er Ben White offisielt klar for oss nå. Jeg skjønte egentlig ikke hvorfor vi skulle bruke så mye penger på denne plassen, og håper at White gjør mine tvil til skamme.
 11. Dæven, jeg gleder meg til seriestart. Pepe blir toppscorer og vi havner på andreplass. City vinner dessverre igjen. Jeg elsker Saka, men i år havner han i skyggen av Pepe og ESR.
 12. For ordens skyld så nevner jeg at jeg er enige med dere to. Willian har vært en stor skuffelse, men han tok seg betraktelig sammen på tampen av sesongen. Jeg regner med at han blir hos oss og håper fansen vurderer han etter hans prestasjoner. Altså, han får ris når han er svak og ros når han presterer godt.
 13. Hvis noen syns det blir for dyrt med fotball på tv2, så gjør følgende. Si opp tv2-abonnementet du har nå. Da får du tilbud om rabatt. Selv fikk jeg tilbud om å betale 499 for tre måneder, full pris for de neste tre månedene. Det blir en solid rabatt på kr 1598 kr sammenlignet de som betaler fullpris for hele perioden.
×
×
 • Create New...