Jump to content

Verminator5

Arsenal Norway
 • Content Count

  6,253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

4 Followers

About Verminator5

 • Rank
  Manager
 • Birthday 05/08/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

3,937 profile views
 1. Godt oppsummert. Strålende fornøyd med tre poeng på Turf More. Vi matcher de delvis på fysikken i dag, og det kan vi takke Gabriel for. Solid kamp av han. Ramsdale ser også ut som et solid kjøp. God til å plukke innlegg.
 2. Jeg har ikke noe godt svar på dine spørsmål. Fotballen er kynisk, og det finnes ingen garantier for at Arteta er rett mann, eller får fortsette i sin rolle. Jeg tror han kan dra laget og klubben i riktig retning. Han har fått mange utfordringer med umotiverte spillere, Covid-19 med mer. Nå som klubben har investert masse penger i Artetas prosjekt, håper jeg han får sesongen til å vise hva han er laget av. Å hente inn en ny manager nå, som skal påbegynne et nytt overhalingsprosjekt, høres ut som sløsing i mine ører. Det finnes helt sikkert managere der ute, som raskere kunne skapt resulta
 3. Jeg tror Arteta får mer tid enn som så, uavhengig av resultatene i de neste to kampene. Hvorfor gi han spillere til £140 mill, hvis han ikke skal få tid til å samspille og utvikle troppen med de nye spillerne?
 4. Det er en must-win i mine øyne. Med Partey, Gabriel og Tomiyasu i start 11'ern har vi mer fysikk i laget. Vi får håpe det er tilstrekkelig for å demme opp for Burnleys bøller.
 5. Interessante tall. Man skal dog være forsiktig med å konkludere på et såpass begrenset utvalg kamper. Det hadde vært interessant å sett på hvem som var motstander i disse kampene. At Gabriel blir viktig denne sesongen er nok allikevel hevet over en hver tvil.
 6. Slike karakter er subjektive meninger, på lik linje med våre meninger. Du har helt rett i at Sky ga Ødegaard og AMN dårligst karakter av våre. De fikk 6/10. En karakter på det jevne. Jeg ville ikke beskrevet det som utrolig svakt.
 7. Joda, det blir noe omstendig i dag. Jeg mener at det ikke utelukkende skyldes ballfører. Jeg syns «Ødda» hadde generelt godt pasningsspill. Han kunne ha skapt mer, men en målsjans må komme fra bevegelser. MØ8 har spilt bedre kamper for oss tidligere, la det være sagt. Men jeg syns ikke dagens innsats står i stil til slakten han får fra deg og @Rosicky07. Edit: Goal.com og Arseblog ga forøvrig Ødegaard 7/10.
 8. Hva var det han gjorde så utrolig svakt? Noe omstendig til tider, men det skyldes også dårlige bevegelser rundt han. Syns han slår mange gode pasninger i dag, og gjør seg spillbar. Ikke en ekstraordinær forestilling, men syns du er i overkant kritisk.
 9. Rekken med seire på denne siden av landslagspausen. Neida, det var et forsøk på å skrive «bakre».
 10. Det var uhyre viktig med tre poeng. Det gir arbeidsro i uken som kommer. Jeg syns ikke dette var så ille som enkelte skal ha det til. Vi kom til mange avslutninger, og var tidvis dominante i banespillet. Jeg er veldig spent på om den bakre femmeren blir samspilt til en god enhet. Det er mye ferdigheter i de vakre rekker. Nå må samhandlingen og organiseringen terpes. Ser at enkelt slakter Ødegaard. Det forstår jeg ikke helt (merk at jeg så andre omgang i bruddstykker). Ballen kan gå fortere i blant, men da må det være bevegelser å slå på.
 11. Er tilbøyelig til å være enig, selv om vi er litt tynt bemannet. Elneny har kun ett år igjen av sin kontrakt. Hvis vi ikke selger nå, må vi vel forlenge? Vi burde ta pengene for å pynte litt på balansen, etter sommeren. Jeg liker Elneny på mange måter, men han vil ikke ta oss dit vi ønsker å være.
 12. Det låter bra, men frykter at Martin kan bli noe lett i duellspillet. Cazorla mestret dette til tross for begrenset fysikk, så det er mulig. Håper MØ8 gjør som kameraten fra Bryne: legger på seg muskelmasse, og blir raskere i prosessen.
 13. Overblikket hans kommer godt tilrette litt dypere i banen. Og der burde han ha hatt en målgivende.
 14. Det er mye eksternt press på Edu og Arteta, men spørsmålet er om Kroenke Sr og Jr skaper nødvendig press internt. Arteta balanserte seg igjennom en ekstremt vanskelig periode i fjor, og reddet seg inn fom. Boxing day. Jeg mistenker at han får til det samme igjen. I mitt hode er det litt rart å la en manager velge spillere for nesten £150 mill, for så å sparke han etter fire kamper. Når det er sagt, ønsker jeg kraftig forbedring i prestasjoner og resultat. Støtter meg egentlig til @Simbad i denne diskusjonen.
 15. Jeg syns også dette er et mysterium. Det er ikke godt å si hva som ligger til grunn for beslutningen om å sende han ut på et nytt lån. Jeg tror (håper) at saken har flere sider, enn det som fremstilles i media.
×
×
 • Create New...