Jump to content

Tony

Arsenal Norway
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

About Tony

 • Rank
  Juniorspiller

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Newcastle har godt med på å betale 22m£ som Arsenal vil ha for Willock. Nå er det Willoch som er usikker på om han vil forlate barndomsklubben sin.
 2. Det sies at Arsenal har lagt inn et bud på Maddison. Penger + spiller. Lautaro Martinez er visst veldig keen på å komme til Arsenal. Han ønsker seg til pl.
 3. Får vi ikke inn noen nye på mb før overgangsvinduet stenger og Partey blir ute i lang tid håper jeg vi får se Lakonga og Willock på midtbanen eventuelt Azeez mot Brentford. Orker ikke Xhaka og Elneny. Lei av passninger sideveis, bakover og ballmiss. Trenger forandring og noe nytt og spennende på mb.
 4. Vi har en ok spiller som tjener en formue i uka. Vi vil gi han en ny kontrakt med høyere lønn. Det er det som er problemet vi har ok spillere som tjener så godt at det er vanskelig å selge de. Vi er i en prosess der vi bygger opp et nytt lag. Da må vi ta noen tap. Når det gjelder Xhaka så er vel Roma og Arsenal bare 2-3m£ fra hverandre. Men vi vil spare store lønnsutgifter vi kan bruke på en oppgradering.
 5. Du tar helt feil når du sier at jeg ikke liker Xhaka. Jeg liker Xhaka. Liker innstillingen og lederegenskapene hans. Synes bare han ikke er god nok for Arsenal.
 6. Partey er vår beste midtbanespiller. Xhaka er ok, men ikke spilleren som løfter oss opp på topp 6 plass. Sinker spillet og for treig. God spiller men i feil liga. Passer bedre i Italia der tempoet er lavere.
 7. Xhaka blir hyllet i diverse medier for en bra kamp og fordi han putta en goal. Målet han putta var i duell med Drinkwater som vel ikke har spilt en kamp på 2 år. Det eneste drinkwater har gjort de siste årene er vel å vinne en slåsskamp på en pub.
 8. Håper han blir en squad spiller. Hvis ikke blir det vel en ny 8 plass. Hvis Partey er ute i 4-6 uker nå så må det handles. Trenger minst 2 nye klassespillere på mb.
 9. Kanskje vi skulle ha hentet tilbake Giroud, putta etter 4 min i debuten til Milan.
 10. Ser ut som Partey kan være ute i 4 til 6 uker.😠
 11. Synes White imponerte selv om han hadde flere klovner rundt seg. Ser at han er trygg med ballen i beina og har oversikten på hva som skjer rundt seg. Leser spiller godt.
 12. Sikker på at Leno ikke hadde gjort feila bak der hadde han hatt spillere han var trygg på.
 13. Hva gjør Kola på banen egentlig. Leste i dag at Arsenal har begynt prosessen med å terminere kontrakten hans.
×
×
 • Create New...