Jump to content

Simbad

Arsenal Norway
 • Content Count

  6,936
 • Joined

 • Last visited

About Simbad

 • Rank
  Manager
 • Birthday 03/10/1987

Contact Methods

 • MSN
  knutson_simen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenal.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lillesand

Recent Profile Visitors

3,235 profile views
 1. Riise? Jeg tviler sterkt på at han har noe som helst peiling på hvem som får hvilket draktnummer i Arsenal.
 2. Hvilke useriøse kilder har du fått dette fra?
 3. Simbad

  Kieran Tierney

  'Beinhard mentalitet'
 4. Simbad

  Kieran Tierney

  Denne gutten er beinhard.
 5. Simbad

  Mesut Özil

  Da var det offisielt
 6. Ikke helt enig her. Vi har fortsatt muligheten til å få en god plassering i PL og vi har fortsatt EL å spille for. Elneny er en god squadspiller og bedre defensivt enn Xhaka. Men han og Xhaka sammen blir veldig statisk. Gabriel har vært ute lenge, ikke rart at han er rusten. Men han spilte seg opp i løpet av kampen og kommer garantert sterkt tilbake. Willian har vært skuffende, helt enig med den. Eddie er best når han kan ligge i boksen og være en 'fox in the box', men han får også fryktelig lite servert sin vei i dag. Han er fortsatt ung, men han må begynne å prestere bedr
 7. Delvis enig. Men jeg forventer mer innsats, spesielt av Willian
 8. Ønsket lag: Leno Cedric - Holding - Luiz - Tierney Partey - Xhaka Saka - ESR - Auba Laca Ønsket benk: Ryan, Gabriel, Niles, Ceballos, Elneny, Willock, Martinelli, Azeez, Balogun Edit: Auba blir med stor sannsynlighet også ute av denne. Hvis Nelson ikke er planlagt lånt ut håper jeg han tar plass på benken og Martinelli tar plassen til Auba. Hvis ikke får Pepe plassen på benken.
 9. Forventer bedre av Bellerin, Willian og Pepe enn dette. Lenge siden Nketiah har gjort noe særlig også. Han kommer seg til noen sjanser, men brenner de som oftest på klønete vis.. Cedric er pr dags dato førstevalg på høyrebacken og jeg synes Balogun bør få sjanser fremover til fordel for Nketiah hvis vi klarer å overbevise ham om å bli. Pepe har noe i seg, men han er så fryktelig ustabil og sliter med å produsere når det ikke er mot langt dårligere lag i EL. Willian har vært laaangt unna det vi burde forvente av en PL-vinner og rutinert kar som ham.
 10. Pepe har tatt seg opp litt etter at Bellerin gikk av. Men det der var et forferdelig frispark...
 11. I ferd med å ta mer over nå, men sliter med å komme til de største sjansene. Offensivt av Arteta. Laca inn for Bellerin. Da går vel Saka på VB og Cedric på høyre.
 12. Willian fortsetter å skuffe. Få Willock eller Laca på for ham.
 13. Partey på vei inn. Elneny må nok vike. Saka inn for Martinelli også.
 14. En av grunnene til at ESR har gjort det så bra, er at han har spillere rundt seg som jobber med ham. Verken Willian eller Pepe er ikke spesielt gode til å bevege seg uten ball og de er ikke gode til å skape rom for hverandre. Nketiah beveger seg, men er ikke i nærheten av å være noen Laca. Håper Willian, Pepe og Nketiah etterhvert går av for Willock, Saka og Laca
×
×
 • Create New...