Jump to content

Bekkern

Arsenal Norway
 • Posts

  1,124
 • Joined

 • Last visited

About Bekkern

 • Birthday August 9

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

602 profile views

Bekkern's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

 1. Ben White, fy faen for en maskin. Beste backen i PL.
 2. Begynte bra, men mye slurv i pasningsspillet og lite flyt. Burde ha scoret ihvertfall ett til. Chelsea har spillere med svært gode ferdigheter som kan straffe oss. Må opp noen hakk i andre. Partey har vært god, det samme har Rice.
 3. For tidligere styreleder Sir Chips Keswick.
 4. Deilig. Har meget god kontroll i andre omgang. Få opp effektiviteten et par hakk mot Chelsea og sette press på City. Håper denne kampen gir en boost.
 5. Kiwior har hatt et par elendige defensive involveringer.
 6. Håper vi får se en revansjesugen gjeng med mer energi enn på onsdag. Vi må ha seier. Får håpe vi får til mer offensivt og at vi putter to-tre mål samtidig som vi holder nullen.
 7. Enig at han var god i 2017/18 og 2018/19 sesongen der han scoret 21 og 23 mål totalt i alle turneringer. Imidlertid var de to siste sesongene merkbart dårligere med 14 og 13 mål i alle turneringer. Skal også sies at han var innbytter i en del kamper. Det som er overordnet er at vi trenger en spiller der framme som kan gi oss en helt annen dimensjon når vi møter lag som låser midten og mannsmarkerer Ødegaard. Der ville jeg ha slått mer langt for å få mer strekk i motstanderlaget og mest sannsynlig fått mer mellomrom som følge av det.
 8. Da er vi enige om å være uenige, men lov å ha andre meninger enn deg eller?! Vi ser fotball ulikt, og det må være lov?! Håper du er enig at vi trenger en plan B når plan A ikke fungerer.
 9. For å endre taktikken må vi ha spillere som tilfører noe annet. Vi har ikke en Giroud eller en Isak type på topp der den ene er er et fysisk beist oppspillspunkt/link up og en bakrom spiss. Havertz er det nærmeste vi kommer oppspillspunkt, og er relativt god på det. Jesus og Nketiah er ikke gode nok for et lag som skal vinne ligaen.
 10. Problemet er at troppen er for tynn kvalitetsmessig slik at vi blir for svekket hvis vi setter inn spiller nr 14 og ut. I tillegg til at vi rydde i stallen og kjøpe to-tre spillere som forsterker oss håper jeg vi får fram noe stort fra ungdomsavdelingen.
 11. Er vel en fordel for oss at City vinner og får flere kamper?! Eller har du gitt opp ligaen?
 12. Dette her var meget svakt. Nøkkelspillerne svikter. Saka er så svak at det er omtrent som å spille med 10 mann. Må rydde opp i stallen, flere som ikke er gode nok. Full kollaps, tror det er mest mentalt.
 13. Nå skulle vi hatt en plan B med en skikkelig target spiss.
 14. Det er helt utrolig at vi ikke klarer å følge mann på det innlegget. Nå må vi fram og det etterlater mye rom. La oss håpe at vi får mer trøkk med Trossard og Jesus
 15. Håper virkelig å se Tomiyasu på venstrebacken mot Sane i kveld. Kiwior/Zinchenko kan få fatale konsekvenser.
×
×
 • Create New...