Jump to content

Bekkern

Arsenal Norway
  • Posts

    1,150
  • Joined

  • Last visited

About Bekkern

  • Birthday August 9

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

664 profile views

Bekkern's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

  1. Seier på straffer. Bom på Trossard ellers treff på de andre. Kiwior setter den avgjørende straffen.
  2. Utlikning etter et fryktelig balltap av Rekik som kom inn som stopper. ESR ikke involvert så tyder på han er nær overgang til Fulham.
  3. De to 17 åringene våre på venstre stopperplass og venstre back, Ayden Heaven og Myles Lewis-Skelly er gode med ball, men de sliter naturlig nok defensivt mot Solanke. Nwaneri har bra ferdigheter.
  4. Fint mål av Vieira etter meget bra forarbeid av Nelson. Ellers er det som forventet med mye ungt i første omgang og at laget er inne i en tøff treningsperiode. Skal sies at Bournemouth stiller tilnærmet toppet lag i første omgang.
  5. Kan vanskelig se for meg at Calafiori skal danke ut Gabriel på stopperplassen. Beste stopperparet i PL forrige må da fortsette.. må vel være tenkt som en venstreback og i konkurranse med Timber. Da må kvitte oss med Kiwior i tillegg til Tierney. Zinchenko vil vel heller ikke være tredjevalg på backen. Begynner å se meget bra ut defensivt hvis Tomiyasu kan holde seg skadefri. Håper på to offensive spillere inn. Nico Williams ville vært heftig, men det forblir vel en drøm. Merino er visst aktuell.
  6. Håper at vi selger Partey til sommeren. Han sliter med tempoet og det blir ikke noe bedre framover. Trenger en ny midtbanespiller med mer fart i beina enn både Jorginho og Partey. Når Jorginho har fått ny kontrakt ligger det kanskje i kortene at Partey går.
  7. Nå må vi for helvete ta oss sammen. Kollektiv svikt!!
  8. United ligger mann på midten og låser av slik at vi ikke får bygd opp slik vi pleier. Masse rom i mellomrom og mye bakrom som de etterlater seg. Når får United det slik som de vil. Få stopperne bredere og backene høyere, eller å kjøre indreløpere våre høyere. Slå litt lengre av og til og få dueller og løp rundt Casemiro og Evans.
  9. Fint å få ledermålet, men det er mye å rette på. Det går for sakte i pasningsspillet og vi er for unøyaktige.
  10. Spurs vil heller komme utenfor topp 4 enn å hjelpe oss til ligatittel. Det er ambisjoner i den klubben. Får ihvertfall håpe at Liverpool slår Villa så det er et snev av håp.
  11. Synd at Fulham ikke har noe å spille for. Det går for halv maskin. Håpløst.
  12. Kan gjerne forsette med Casemiro og Evans som stoppere på søndag…
  13. Greit å ha LITT marginer med seg for en gangs skyld. Svært fortjent, har vært total overkjøring i en hel omgang.
  14. Jobbes med å innføre kostnadstak i PL. Majoriteten av klubbene er positive til dette, minus United, Villa og overraskende nok City. Chelsea stemte blankt. Kommer til å bli viktigere å utvikle egne talenter.
  15. Synd at Forest har sluttprodukt som et middels bedriftslag… City imponerer ikke akkurat..
×
×
  • Create New...