Jump to content

Bekkern

Arsenal Norway
  • Posts

    1,118
  • Joined

  • Last visited

About Bekkern

  • Birthday August 9

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

592 profile views

Bekkern's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

  1. Enig at han var god i 2017/18 og 2018/19 sesongen der han scoret 21 og 23 mål totalt i alle turneringer. Imidlertid var de to siste sesongene merkbart dårligere med 14 og 13 mål i alle turneringer. Skal også sies at han var innbytter i en del kamper. Det som er overordnet er at vi trenger en spiller der framme som kan gi oss en helt annen dimensjon når vi møter lag som låser midten og mannsmarkerer Ødegaard. Der ville jeg ha slått mer langt for å få mer strekk i motstanderlaget og mest sannsynlig fått mer mellomrom som følge av det.
  2. Da er vi enige om å være uenige, men lov å ha andre meninger enn deg eller?! Vi ser fotball ulikt, og det må være lov?! Håper du er enig at vi trenger en plan B når plan A ikke fungerer.
  3. For å endre taktikken må vi ha spillere som tilfører noe annet. Vi har ikke en Giroud eller en Isak type på topp der den ene er er et fysisk beist oppspillspunkt/link up og en bakrom spiss. Havertz er det nærmeste vi kommer oppspillspunkt, og er relativt god på det. Jesus og Nketiah er ikke gode nok for et lag som skal vinne ligaen.
  4. Problemet er at troppen er for tynn kvalitetsmessig slik at vi blir for svekket hvis vi setter inn spiller nr 14 og ut. I tillegg til at vi rydde i stallen og kjøpe to-tre spillere som forsterker oss håper jeg vi får fram noe stort fra ungdomsavdelingen.
  5. Er vel en fordel for oss at City vinner og får flere kamper?! Eller har du gitt opp ligaen?
  6. Dette her var meget svakt. Nøkkelspillerne svikter. Saka er så svak at det er omtrent som å spille med 10 mann. Må rydde opp i stallen, flere som ikke er gode nok. Full kollaps, tror det er mest mentalt.
  7. Nå skulle vi hatt en plan B med en skikkelig target spiss.
  8. Det er helt utrolig at vi ikke klarer å følge mann på det innlegget. Nå må vi fram og det etterlater mye rom. La oss håpe at vi får mer trøkk med Trossard og Jesus
  9. Håper virkelig å se Tomiyasu på venstrebacken mot Sane i kveld. Kiwior/Zinchenko kan få fatale konsekvenser.
  10. Som skrevet over her, meget skuffet over at vi har en så dårlig andre omgang. Villa stilte toppet lag i Europaligaen på torsdag, og virket mye friskere enn oss. Mange av spillerne våre underpresterer i går. Det er også noen som ikke er gode nok. Zinchenko er ikke god nok. Jesus er heller ikke god nok. Det blir for lite sluttprodukt. Arteta sine disponeringer også diskuteres. Hvorfor flytte Havertz ned på midtbanen og Jorginho ut? Mest sannsynlig kan det ha noe med onsdag å gjøre, men da Havertz og Jorginho har fungert så og vi har vunnet stort sett alt i 2024 kan det ihvertfall diskuteres. Ingen av innbytterne løftet oss noe. Martinelli mangler en god del på toppform. Ingen højdare å være på Emirates i går, og det skal mye til om vi løfter trofeet 19 mai. Skal uansett ikke miste håpet, men vi må vinne resten samt at vi får håpe City snubler borte mot Brighton.
  11. Fryktelig innhopp av Partey.
  12. Forhåpentligvis vil det bli mer plass til Ødegaard og Jorginho sentralt når Zinchenko trekker inn offensivt. Defensivt blir det ikke noe oppgradering for Kiwior, men vi må jo satse.
  13. Vi er nødt til å angripe med mer balanse. Vi tømmer oss noe helt jævli, og det går ikke mot Sane og Gnabry. Da blir vi kontret i senk!
  14. Taktisk feilvalg å starte med Kiwior på venstreback. Men samtidig kollektiv kollaps i et forsvar som har vært solid over lang tid. Her er det nok mye nerver!
  15. Faen meg helt utrolig at Casemiro får spille hele kampen.
×
×
  • Create New...