Jump to content

Pirès#7

Arsenal Norway
 • Content Count

  1,353
 • Joined

 • Last visited

About Pirès#7

 • Rank
  Rutinert spiller
 • Birthday 10/23/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Flere måneder siden han dro dit! Men kult likevel
 2. Og den største synderen i mangel på bevegelse og innsats er kapteinen vår, desverre.
 3. Null intensitet og press, ikke ett snev av trykket vi så mot Chelsea. Få av auba, han møter ikke ball, går ikke på løp, angriper ikke ball. Han er HELT ute av det.
 4. Synes vi leder fortjent jeg. Noe annet med martinelli og smith rowe der fremme kontra willian og aubameyang som han har vært denne sesongen, begge som har hatt null innsats.
 5. Liker laget bortsett fra at niles ikke starter enten på midten eller back. Bra at Laca starter istedenfor aubameyang, han har i det minste litt tæl og innsats selv om han spiller en ræva kamp.
 6. Denne jobben er for stor for arteta, han virker helt lost. Samme elendige spillestilen hver eneste kamp. Desverre
 7. Hvorfor baserer alt angrepsspill seg på 100 prosent kun innlegg? Vi er en evig innleggmaskin og vi har ikke en eneste hodespiller der fremme. Vi spiller som om vi hadde Giroud der inne, da hadde vi scoret i det minste. Lacazette eneste offensive som får godkjent. Innsatsen og spillet til Aubameyang er patetisk, igjen.. Han må benkes. Driter i om han er kaptein, han gjør ikke en eneste ting riktig kamp etter kamp. Vi har ballen konstant men skaper ingenting annet enn håpløse innlegg, patetisk.
 8. Forskjellen er at i Europa tør arteta å være offensiv. Mens i PL er han defensiv og passiv i kamplanen, av en eller annen grunn.
 9. Mye mer enn auba ihvertfall. Som ikke gidder å prøve engang.
 10. Savner Giroud. Vinnerskalle og leder, ja auba har litt bedre målstatistikk men utenom å avslutte er auba høyst middelmådig og for lite involvert. Kunne trengt en type som oli. Herjer jo konstant for Frankrike. Verdens desidert beste targetman. Vi har ikke én leder i laget, kanskje xhaka og Luiz er litt lederaktig. Auba er iallefall ikke en som drar lasset når det butter imot.
 11. Vi har tatt 2 steg frem defensivt og 10 tilbake offensivt under arteta.. Null offensiv kamplan, null spilleglede, null tro fra spillerne på den evige balltrillingen. Patetisk
 12. Hvorfor? Det siste vi trenger nå. Enda en defensiv sjel. Få inn Nelson øyeblikkelig
 13. Vi skal være ett offensivt lag, men vi er som Burnley. Feigt. Det er angrep som vinner kamper, spille lag lave. Hadde vi turt å angripe mot Leeds som er håpløse bakover hadde vi vunnet enkelt.. Men neida, vi skal la alle styre og legge oss bakpå.
 14. Feig og feil spillestil, som vanlig. De har null kreativ frihet og tør ikke prøve noen ting. Arteta detaljstyrer alt for mye. Håpløst å se på.
 15. Ja er fullt klar over det, bare tenker sesongen under ett. Der Arteta virker å ikke like Pepe generelt, selv om han skaper mye selv på en dårlig dag. Mens Willian av en eller annen mystisk grunn har klippekort. Sikkert pga han alltid spiller feigt og slår bakover, som det ser ut til at Arteta desverre liker. Gåte at Nelson ikke starter.
×
×
 • Create New...