Jump to content

Gunners77

Arsenal Norway
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

About Gunners77

 • Rank
  Juniorspiller

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

693 profile views
 1. Bønnhørt, håper Martinelli storspiller.
 2. Hvis ikke Martinelli får sjansen nå skjønner jeg ingenting av hva Arteta holder på med. Kronke, der gjelder bare overskudd.
 3. Er bare så forbanna lei og ønsker å få oppleve litt kjemping i toppen. Og er møkkalei managere som ikke gjør som jeg ønsker. Auba med klippekort og Martinelli på benk holder ikke. Hvorfor skriker alle etter Auba ut og inn med Martinelli inn mens Arteta gir fan?
 4. Det er tungt å være Arsenal supporter, har vert lenge med nedturer. Trur det skal snu hver sesong men fy fan hvor mange skuffelser det har vert. Hva skal til for at det snur, har ikke tro på neste sesong. Vi kjøper noen spillere og er optimistiske og så går det til helvete igjen. På tide med en rik sjeik?
 5. Var ikke noe halleluja stemning når vi lånte Ødegård hos meg, nå må vi bare kjøpe ham. Vet at vi har EMS men vi trenger begge. En som imponerte var Laca, var skeptisk til ham men han var god i går. Chambers også god. Men må må vi fan med begynne å bli stabilt gode og være skjerpet til hver kamp, her har Arteta en jobb. Kan ikke ha en ræva omg også se ut som ett nytt lag i neste.
 6. Ser heller at Martinelli spiller i stedet for Laca.
 7. Vil ikke ha Guendouzi tilbake, ikke god nok og feil holdninger. Sats på EMS, Saka, Martinelli. Skulle ønsket av vi fikk Ødegård permanent, trur han kan bli enorm.
 8. Nå vil jeg se Martinelli innpå, merkelig at han ikke for så mye som ett innhopp? Pepe bør og starte.
 9. Vi har vert ræva i alt for mange år, gir Arteta en sesong til. Er vi ikke blandt top 4 neste sesong er det ut med både ham og silent Sam.
 10. Ikke enig, enkelte kamper har vi jo ikke prestert en ting, hadde kamper vi ikke skapte noe.
 11. Tabellen lyver ikke.
 12. Ikke tilfeldig at Xhaka tabber seg ut.
 13. Synes Martinelli bør få sjangsen.
 14. Hadde blitt o-o i alle kamper hvis forsvaret aldri gjorde feil, herlig innsats av gutta.
×
×
 • Create New...