Jump to content

Gunners77

Arsenal Norway
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

About Gunners77

 • Rank
  Seniorspiller

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

798 profile views
 1. Begynner å bli lavmål på enkelte kommentarer her nå.
 2. Gunners77

  Useriøse rykter

  Hadde gladelig tatt imot alle som spiller på det italienske landslaget.
 3. Gunners77

  Useriøse rykter

  Trur ikke siste ord om Ødegård er skrevet, Real skal slanke stallen og spørs om de satser på ham. Arteta er jo en stor fan av Ødegård.
 4. Gunners77

  Useriøse rykter

  Synes Jorginho har klart seg bra i Chelsea.
 5. Gunners77

  Useriøse rykter

  Han har vert meget god på klubblaget Sassuolo.
 6. Gunners77

  Useriøse rykter

  Trist å se at de beste spillerne ikke vil til Arsenal.
 7. Gunners77

  Bukayo Saka

  Er og enig at Saka aldri skulle tatt straffe.
 8. Gunners77

  Bukayo Saka

  Mye tilfeldigheter med straffe, hvor ofte ser vi ikke de beste og etablerte spillere bomme på straffe i mesterskap. Hva vist Saka hadde limt den i kryssset. Southgate genierklært?
 9. Locarelli hadde vert en drøm og det blir det vel, kommer til å bli like skuffet som foregående sesonger. Stoler ikke på amerikaneren.
 10. Ser Manuel Locatelli er linket til oss blandt mange, sånne type spillere vi trenger men det blir vel bare med rykter som vanlig. Vi får se om eieren mener alvor.
 11. Første vi må gjøre noe med er innsats, er jo helt fraværende i enkelte kamper. Må få inn motiverte spillere som ikke bare er fornøyd med å heve lønn. Skulle ønske vi fikk inn noen vinnerskaller som kan ta tak i en kamp. Her har Arteta en jobb. Får han ikke til det kan han bare gå. Verste jeg ser er null innsats.
 12. I år får vi se om klubben, eier er villig til å satse. Regner med at andre top 4 klubber kommer til å forsterke og henger vi ikke med i dette racet blir det vel en 10ende plass. Må satses betydelig skal vi være med i toppen. Mange som må vekk som ikke holder nivå.
 13. Trur ikke vi skal satse på Auba som spiss, han har ikke vert god i det siste og en del disiplinær problemer. Hever god lønn og virker fornøyd med det. Trur vi skal selge ham og heller satse på en som er mer sulten. Meninger om dette?
×
×
 • Create New...