Jump to content

Gunners77

Arsenal Norway
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

About Gunners77

 • Rank
  Juniorspiller

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

623 profile views
 1. Nketiah har vel bevist over lang tid at han ikke har noe tilføre klubben, begynner å tvile på Bellerin og. Hadde ikke gjort meg noe om vi hadde kvittet oss med de.
 2. Gunners77

  Useriøse rykter

  Kan bli bra med Martin, trenger en kreativ spiller hvis han får spilletid. Begynner å få fart på unggutta våres nå.
 3. Vi trenger de beste med idag, ikke noe å spare på.
 4. Har spillere vert i full trening etter skade så bør de spille kamp, trur treningene er så knallharde og intense så det går fint.
 5. Kjempekamp av gutta, skal jeg være litt kritisk så synes jeg vi tapte mange hodedueller i forsvar. Heldigvis gikk de fleste fra Chelsea over. Tierny banens beste?
 6. Fy fan dette er bra, endelig skikkelig angrepsspill. Kommer til å sove godt inatt.
 7. Xhaka har vert god, var sikker på at han kom til å lage mål.
 8. Vi har for mange spillere som ikke holder mål, å leie ut Toreia skjønte jeg ikke, Sokratis er vel ikke med i troppen, det og er feil. Synes disse 2 er bedre enn flere av de vi har. Øzil en saga for seg selv. Klippekort på enkelte uansett hvordan de spiller. Ett angrep og midtbane som er blitt ræva. Synes Arteta gjør noen valg som jeg ikke forstår og trur nå at han ikke klarer å snu dette. Har fredet ham i lang tid men begynner nå og tvile sterkt. Beklager at jeg ikke klarer å se noe positivt foruten de 4-5 spillerne som jeg synes holder mål.
 9. Ny manager, nye spillere, nytt styre, ny eier. Dette rotet kommer vi til å leve med lenge. Fy fan for en klubb vi er blitt.
 10. Stallen virket god men ikke nå. Det forhandles vist om ny kontrakt for Holding, er det der vi ligger lista? Jeg mener han ikke er god nok hvis vi skal bli en toppklubb igjen.
 11. Blir naturlig liten aktivitet i kamptråder når vi spiller så dårlig, jeg for min del blir fortvilet og oppgitt. Trudde før sesongen at vi ville bli blandt topp 4. Tenkte Pepe, Laca og Auba kom til å herje, og så ble det totalt fiasko. Vi har så mange svake spillere nå at jeg ikke skjønner en drit. Kun 4-5 som holder mål, må handles i januar. Ny manager vet jeg ikke. Var vel en tabbe kanskje å ansatte en manager som aldri har ledet ell lag?
 12. Nytter ikke hvem vi bytter inn, dårligste og kjedeligste Arsenal jeg har sett siden jeg begynte å følge de i 77.
 13. Aubameyang is out with a tight calf.
 14. Tviler på om vi klarer å snu trenden med dette laget. Tap igjen så er vi ille ute og managerbytte kommer for fullt.
×
×
 • Create New...