Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
 • Content Count

  2,646
 • Joined

 • Last visited

About Gunners68

 • Rank
  Assistant Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis Xhaka hadde vært så god som det beskrives over her , så er det merkelig at ingen er frempå for å kjøpe ham. Ikke en forespørsel fra PL har det vært. Han spilte absolutt bra for Sveits i EM , men fortsatt så er ingen interessert i å kjøpe ham. Han er kjent for sine varierende kamper for oss , sine hjerneblødninger som kommer ut av intet , og derfor er det ingen interesse. Signeres denne kontrakten så får vi be til høyere makter om stigende prestasjoner fra Xhaka , hvis ikke så har vi nok en mann som har flere år på høy lønn hos oss som vi ikke blir kvitt.
 2. Enig med Tony at vi trenger noe nytt og spennende på midtbanen. Xhaka og Elneny funker ikke spesielt godt. Men , vi har ikke så mange å ta av i skrivende øyeblikk og som Tapapa sier , så må i allefall Xhaka starte av de to. Hvilke andre som Arteta velger blir spennende å se. Fortsetter han med Xhaka og Elneny eller er det andre som får muligheten til å vise seg frem ? Arteta foretrakk de erfarne i flest kamper sist sesong. De unge lovende ble sittende på benk. Nå må Arteta gjøre noe med de som ikke presterer og gi andre muligheten. Hvor lenge vil de unge lovende sitte på benk og se de er
 3. Xhaka har vel vært en som har dratt på seg supporternes vrede grunnet unødvendige kort / hjerneblødninger. Verminator5 har rett i at Xhaka kom best ut av det totalt sett sist sesong. Han gikk til tider foran og var en leder skikkelse. Når han nå var på vei til Roma så viste alle at Arsenal var nødt til å erstatte ham - og det med en bedre spillertype en Xhaka. Nå ser det altså ut som om at han blir og så får vi håpe at fremgangen hans fortsetter når sesongen starter opp igjen.
 4. Din beskrivelse av Partey og Xhaka støttes.
 5. Det er vel også et faktum at vår beste / nest beste midtbanespiller ønsket seg vekk fra oss og var godt på vei mot Roma. Forhandlingene strandet og nå vil vi forlenge kontrakten og gi ham høyere lønn. Så vidt jeg vet har ingen andre meldt seg for å kjøpe vår midtbane mann. Ingen vil ha Arsenals antatt beste midtbane spiller. Det sier mye om hvilken situasjon vår klubb er i. Veldig mye sier det. Dessverre er vi havnet der.
 6. Skuddet til Willock var klart innenfor. Alle så det unntatt dommeren og linjemann. I en PL kamp hadde uret til dommeren tuta og ult. Trenger ikke VAR på sånne soleklare situasjoner. VAR brukes vel faktisk ikke til sånne situasjoner , da det er eget målfotosystem. Jeg er ikke veldig optimistisk , men ser 2 ny signeringer som kan ha noe på gang , White og Tavares . Lokonga får vi vente og se hva han kan bidra med. Auba blir på kant . Arteta evner ikke å bruke han annerledes. Han forsvinner til tider helt ut av kampene , men Arteta gjør ikke noe med det. Når det gjelder stallen
 7. Det mest gledelige i går, var som en annen nevnte over her , at det var brukbart med folk på kampen. Ellers så minnet spillets gang om de fleste kampene sist sesong. Tabber som ødelegger , store sjanser som vi ikke klarer å score på , dommer avgjørelser i mot. 1 omgang absolutt godkjent , men 2 omgang følger vi ikke opp med det samme spillet.
 8. Det er helt rett at det så veldig bra ut i 1 omgang. 2 omgang ble ikke det samme fra oss. Chelsea tok over og vi begynte å gjøre feil. Bellerin var et minutt på banen og det var nok til å forære en gavepakke til Chelsea. problemer i forsvaret med å spille oss ut. Samme problemene som sist sesong.
 9. I september sist sesong åpnet vi med en meget bra kamp borte mot Fulham. Nå åpner vi borte mot Brentford - og laget kan med skadesituasjonen nesten være identisk med kampen mot Fulham. Det er vel White som vil være den store forskjellen. Etter hvert ble det dessverre mange begredelige kamper for oss. Jeg ser lyst på situasjonen med mange gode unge lovende spillere i laget vårt. Saka , ESR , Martinelli kan bli meget bra for oss. Willock viser tenner - la oss håpe at han tar det neste steget. Så har vi flere som trenger spilletid og det spørs om de får det av Arteta. Arteta bruker rutinen
 10. Det må skje noe i overgangs vinduet nå. Arteta må skjelve med tanke på hva klovnene bakerst vil koste ham utover sesongen. Sist sesong ble Arteta reddet av at det ikke var publikum på kampene. Nå kreves det resultater og Arteta / Edu må få inn folk med hår på brystkassen. De som sørger for at motstanderne ikke slipper lett til eller som serverer den ene gave pakken etter den andre. Det var positive ting på banen i dag også , men det defensive ødelegger for oss - igjen.
 11. Vi måtte betale bra for å få White , men håper han viser seg verd pengene. Så bra ut i sin debut i dag.
 12. Det var flere av våre yngre som viste seg positivt frem i dag. Pepe bidro positivt til tider. Våre ny signeringer tror jeg også er bra spillere. Men , i forsvaret må det skje noe. Vi har folk i bakre rekker som garantert vil sørge for at tilårskomne som meg vil dø foran flimrekassa. Det er feil på feil , elementære feil , feilplasseringer etc etc. De lærer ALDRI. Ikke blir vi kvitt de. Ikke klarer de å legge fra seg tabbene. Dette små spillet bakerst med Leno og de andre vil koste oss jævlig mange poeng hvis ikke dette stoppes nå. Vi kan ikke holde på med noe bak der vi ikke har go
 13. Fy faen vi roter det til i forsvaret.
×
×
 • Create New...