Jump to content

Pirès#7

Arsenal Norway
 • Posts

  1,461
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pirès#7

 1. Skal han vekk må det virkelig handles først. Tross hannes stadige hjerneblødninger er han en av kun 2 sentrale midtbanespillere som holder noe i nærheten av nivået vi trenger, den andre er Partey selvfølgelig. Ellers har vi kun en ung og uklar Lokonga og en usannsynlig middelmådig Elneny. Det er tynn suppe
 2. Han er en fysisk brutal arbeidshest av en målsnik. 1.90 høy, passe rask, god på hodet og god med ballen. Tror han ville passet perfekt inn. En større mer målfarlig versjon av lacazette
 3. Får vi Vlahovic så er det en av tidenes signeringer for oss. Ett råskinn, monster av en spiss. 21 år og kun Haaland som matcher nivået. Isak som flere vil ha når ikke han til ankelen engang.
 4. Norwich oppfører seg som idioter
 5. God jul folkens! Hvor er folk her inne fra egentlig? Noen fra nord? Vet bare at Stefan blir mobbet for å være fra en plass som heter Krokstadelva.
 6. Ikke rødt hvertfall, men unødvendig.
 7. Burde ledet med 3-4 til pause. Total dominans og mye bra offensivt spill.
 8. Om man liker xhaka eller ei, så er han en soleklar leder. Vært kaptein overalt siden han var 18
 9. Trist hvordan han har mistet så mye de siste 1,5 årene. Var jo helt fenomenal. Når det er sagt så burde han aldri vært kaptein, det var da nedturen begynte.
 10. Imponerende, tålte vel ikke å bli benka etter 1 år med middels innsats og elendige prestasjoner. Skikkelig leder...
 11. Vi har 18 mål på 15 kamper, det er ikke arsenal verdig. Det er der hovedproblemet ligger. Spillestil? Vettafaen, vi skaper iallefall ikke i nærheten av nok.
 12. Først Southampton hjemme på lørdag.
 13. Ja greia er at vi gjør ikke offensive bytter, for å få overtall. Vi bare bytter en offensiv ut med en offensiv inn. Blir ikke noe mer trykk av det. Fantastisk dårlig.
 14. In game management til arteta er desverre elendig. Bytter ut offensive spillere når vi trenger mål. Rene bytter liksom. Partey sku gått ut for auba f.eks. nketiah har ingenting å gjøre i arsenal
 15. Herlig med vår desidert viktigste midtbanespiller tilbake. Ikke minst en som leder og trykker til. Midtbanen har tidvis vært jævla lett å overkjøre i det siste.
 16. 100%. Han er helt ute av det Partey vokste utover i kampen. Elneny spiller på det trygge men det går så sakte i ballbehandlingen, minst 2 touch konstant. Hvorfor Nketiah som ikke kan noe annet enn å score fra 5 meter kom inn istedenfor Pepe er en gåte. Men jaja, burde hatt minst uavgjort her. Vi sku også hatt en straffe.
 17. Svært skuffende mot ett grusomt dårlig United.
 18. Elneny har vært veldig svak, få han ut. Gitt vekk ballen mange ganger.
 19. Både AMN og Lokonga er teknisk overlegen og fysisk minst like bra, om ikke bedre. Og elneny har knapt spilt fotball siden i sommer. Svært merkelig.
 20. Elneny?? Hjelpes. Ser ikke EN god grunn til å starte med han foran lokonga og niles. United har en svært svak sentral midtbane som vi burde angripe mer offensivt...
 21. BB Tavares, tett fulgt av Tomiyasu. For ett beist portugiseren er, utrolig uforutsigbar fremover og fantastisk teknikk. Tomiyasu er like pålitelig som en Toyota hilux fra 95.
 22. Mitt lag Ramsdale Tomi White Gabriel Tierney AMN Partey ESR Martin Pepe Laca
 23. Liverpool - Arsenal 2-3 ESR, Lacazette og Auba
 24. Spiller bra. Det største mysteriet idag er hvordan i søteste helvete Rose ikke har kort
×
×
 • Create New...