Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
 • Content Count

  17,031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2 Followers

About Stefanb

 • Rank
  Klubbeier
 • Birthday 07/29/1989

Contact Methods

 • MSN
  jonstefan89@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenalnorway.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen
 • Interests
  Arsenal

Recent Profile Visitors

6,345 profile views
 1. Uenig i at han er vår beste midtbanespiller. Det mener jeg er Partey på tross av en rimelig dårlig forrige sesong for han sin del.
 2. Tabben til Elneny, målet til Chelsea, sjansen til Werner, sjansen til Ziyech, tabben til Xhaka og det siste målet til Chelsea vitner om et forsvar som ikke henger på greip. Det er faktisk ganske ille akkurat det der. Nivået forsvaret lå på i de situasjonene var mer 4. divisjon enn Premier League.
 3. Arteta har arvet en gjeng med "duds". Han har fått kjøpt noen spillere (Mari, Cedric, Willian, Gabriel, Partey, White, Tavares, Lokonga) som er her fordi han ønsket de. Han har driti seg ut med kjøpene av Willian og Cedric hvorav den første var for å spille et par år før Smith-Rowe/Saka ble klar. Cedric ble hentet fordi vi manglet cover på venstre og høyreback. Bortsett fra det har han arvet spillere som Bellerin, Holding, Kolasinac, Chambers, Torreira, Elneny, Xhaka, Lacazette, og Aubameyang som tydeligvis ikke holder det nivået eller har den mentaliteten som kreves i klubben. Artet
 4. Bellerin, Xhaka, Elneny, Kolasinac og Holding er spillere som ALLTID vil bidra med store tabber/personlige feil. Deretter har vi spillere som Mari, Cedric og Chambers som kanskje ikke gjør like mye tabber men som samtidig plutselig kan mistet konsentrasjonen sin fullstendig. I første rekke så burde i mine øyne samtlige av de som ble nevnt først bli solgt/dumpet. Det er bare mentaliteten her som smitter over til hele laget. En gjeng med tapere som aldri lærer og som aldri tar steget videre.
 5. Det positive: Partey før skaden var helt fantastisk. Ser ut til å endelig ha funnet formen siden overgangen fra Atletico. Smith-Rowe fortsetter der han slapp. Skaper masse sjanser, fine tekniske detaljer og jobber knallhardt. Uflaks som også ikke går av banen med et mål i dag etter at skuddet hans traff stolpen. Pepe viser glimt av magi. Scorer ikke i dag, men setter opp masse fine sjanser på tross av vanskelige arbeidsvilkår Nketiah ser ut til å ha tatt store steg over sommeren. Er utrolig frisk og virker raskere, sterkere og som om ballen sitter bedre i beina Wi
 6. Og for de som vil selge Willock.. det er en grunn til at jeg vil beholde han. Gutten har teknikk, fart og styrke. Pluss at han er målfarlig. Burde spille sammen med Partey fremfor Xhaka/Elneny.
 7. Bellerin, Holding og Leno klarer ikke å spille under høyt press fra motstanderen inne og rundt egen boks. Derfor jeg tror vi har vist interesse for Aaron Ramsdale.
 8. Dessverre er ikke Lacazette der heller. Bedre enn Aubameyang på spissplass hvertfall. Hvis det ikke kommer et kjøp (som Lautaro Martinez) så håper jeg at Balogun eller Martinelli får sjansen. Nketiah ser også veldig god ut så langt i pre-season.
 9. Jepp. Ganske klart inne også. Marriner har vært en vits i årevis..
 10. Premier League sitt dommernivå.. det er noe for seg selv!
 11. Må vente på reprisen.. men skuddet fra Willock så da ut som det gikk tverrligger inn og deretter ut?!
 12. Auba får et helt nydelig innlegg fra Tavares. Den må han score på, men.. han bommer.
 13. Amen. Ellers irriterer det meg at Balogun ikke får spille mer.
 14. Bellerin og Elneny må bare vekk. Helt tragisk at de fortsetter å få spilletid for oss.
×
×
 • Create New...