Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
 • Content Count

  16,703
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2 Followers

About Stefanb

 • Rank
  Klubbeier
 • Birthday 07/29/1989

Contact Methods

 • MSN
  jonstefan89@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenalnorway.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen
 • Interests
  Arsenal

Recent Profile Visitors

6,241 profile views
 1. Thomas Partey hadde nummer 5 i Atletico. Regner med han tar dette nummeret igjen i Arsenal. Saliba har allerede fått nummeret 4, og i mine øyne burde han fortsette å beholde det. Eventuelt så burde Holding få nummer 4. Nummer 8 satser jeg på at Smith-Rowe får, mens Martinelli får nummer 10 (eller Ødegaard hvis han mot formodning blir hentet permanent). Nelson får nummer 11 etter at han kommer tilbake fra lån og gjør venstrekanten til sin egen.
 2. Stefanb

  Kieran Tierney

  Fy faen du er tørr. 😆
 3. Hva mener du? Han har jo tross alt spilt for Liverpool. Han vet jo alt som skjer rundt engelske klubber da 😂
 4. Stefanb

  Useriøse rykter

  Ganske utrolig at gutten jeg så debutere mot Aalesund i en alder av 15 år nå snart kanskje potensielt blir en Arsenalspiller!
 5. Nei, men vi spiller alltid vesentlig mer ræva med han på banen. Pepe har jeg også nå gitt opp ganske greit. Virker ikke som om han kommer til å lykkes i Arsenal og England dessverre.
 6. Leno Bellerin - Holding - Gabriel - Cedric Elneny - Xhaka Pepe - Willian - Martinelli Nketiah
 7. Stefanb

  Maty Ryan

  Han har vært veldig solid frem til denne sesongen for Brighton. Så ikke redd for det. Han er en god keeper. Among Premier League goalkeepers last season, only Kepa Arrizabalaga, Alisson and Ederson registered a higher passing accuracy rate than Ryan. The Australian is adept at playing out from the back, making him a good fit for Arsenal's style, and his long-range kicking ability is another weapon when it comes to building attacks.
 8. Stefanb

  Maty Ryan

  https://twitter.com/MatyRyan/status/1352572529194496001?s=19 Denne så ingen komme. Honnør til Arsenal! Da har vi en andrekeeper ut sesongen.
 9. Stefanb

  Useriøse rykter

  Smith-Rowe er den vi burde dyrke i den offensive midtbane-rollen, men Ødegaard er en herlig spiller som kan avlaste Smith-Rowe sentralt og Saka på høyresiden (Pepe er ikke veldig populær kandidat under Arteta). Willian virker ikke å funke i Arsenal, så det er kun Smith-Rowe som kan spille den rollen der pdd. Da er det viktig å få inn en som kan bidra. En veldig god handel slik sett i januar. Vi har i utgangspunktet nå kvittet oss med Sokratis for å hente inn Ødegaard. Ikke verst det hvis det ender opp slik.
 10. Toure er nevnt som et godt salg allerede. Nasri er jeg uenig i. 22 år gammel på det tidspunktet (men bare 1 år igjen på kontrakten som følge av dårlig ledelse i Arsenal) og hadde akkurat hatt en fantastisk sesong i Arsenaldrakta. Gikk for 21 millioner pund til en rival i samme liga. Det er ikke et bra salg for meg.
 11. Ingen tvil om at de beste spillerne våre har blitt solgt for "pennies". Van Persie, Fabregas, Henry, Vieira og Cole f.eks. Av de store spillerne våre så er det vel bare Overmars og Anelka som har gått for store summer (i datidens marked). Ved siden av dette har vi mistet usedvanlig mange spillere gratis. Enten spillere med i prinsippet stor markedsverdi, eller som fortsatt burde ha dratt inn en god slump. Da spillere som Pires, Campbell, Flamini, Chamakh, Sagna, Debuchy, Fabianski, Alexis, Ramsey, Wilshere, Cazorla og nå Özil og Sokratis. De spillerne vi har solgt godt i mine øyne u
 12. Maitland Niles har flere gode kamper på venstreback enn han har dårlige. Blant annet 2 banens beste mot Liverpool. Jeg er ikke super fan av han på på venstresiden, men jeg vil ikke at Tierney som akkurat misset en kamp skal spille denne. Det er viktig å bruke troppen.
 13. To kamper mot samme motstander på samme bane ila. 3 dager. Jeg vet hvilket lag jeg helst vil se, men jeg vet ikke om det er så lurt mtp. ligaen. Dog vil jeg gjerne gå videre i FA Cupen. Tror vi kan gå med litt godt og blandet her. Gabriel, Niles, Elneny, Pepe, Willian, Nelson og Martinelli inn mens Tierney, Partey, Saka, Smith-Rowe, Aubameyang og Lacazette får seg en hvil og blir klare til neste kamp. Leno Cedric - Holding - Gabriel - Niles Elneny - Xhaka Pepe - Willian - Nelson Martinelli
 14. En ordentlig "pro". Takk for minnene Sokratis! Står fortsatt for at han er en jævla god forsvarsspiller, men som dessverre ikke passet inn i Arteta's filosofi.
×
×
 • Create New...