Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
 • Content Count

  16,832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2 Followers

About Stefanb

 • Rank
  Klubbeier
 • Birthday 07/29/1989

Contact Methods

 • MSN
  jonstefan89@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.arsenalnorway.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen
 • Interests
  Arsenal

Recent Profile Visitors

6,284 profile views
 1. Jeg er helt uenig med deg, men greit det også 😉 Håper på Chambers ved siden av Gabriel, Saka på venstreback, Nelson på venstre, Pepe på høyre og Martinelli på spissplass. Resten av laget er vel ikke vanskelig å gjette seg til 😜
 2. Enig med stort sett alle, men særlig minus Nelson. Nelson er en spiller som kan bli verdensklasse. Det var som jeg sa om Smith-Rowe tidligere: Han trenger bare å finne selvtilliten og få spille på øverste nivå. Det er en vanvittig god spiller der inne. Talent på lik linje med Gnabry. Kan godt beholde Willock også fordi han er en spillertype man sjeldent finner (høy, sterk, rask og god teknikk) og som ofte trenger litt mer tid på å utvikle seg. Kan fort om 2-3 år være en av de bedre midtbanespillerne i Premier League hvis han får tid til å utvikle seg.
 3. Jaså ja, så nå er du på sånn svertekampanje om dagen? Xhaka er for meg en god spiller, men er han god nok til å være soleklart førstevalg for Arsenal hvis vi har ambisjoner om å være blant de beste? Nope. Rett og slett fordi han ikke takler å bli presset. Noe som man i Premier League opplever i bortimot hver eneste kamp. Gi Xhaka tid og rom så vil han strø om seg, men gi han lite tid så vil han ofte spille bakover eller miste ballen. Han har kanskje prestert bedre enn Partey så langt, men toppnivået til sistnevnte er adskillig høyere. Ved siden av at Partey har pådratt seg sine første ska
 4. Få spillere man virker ønsker å beholde i denne klubben. Leno, Gabriel, Tierney, Partey, Saka, Smith-Rowe og Martinelli er for meg de eneste av de "faste" som jeg mener har noe å gjøre i denne klubben. Tenker da på innsats, mentalitet og kvalitet. Resten kan gjerne erstattes. Som Klopp gjorde i Liverpool, så trenger Arsenal noen sesonger på seg. Etter at Klopp var ferdig med revolusjonen i Liverpool så var det kun Jordan Henderson igjen. Alle de andre var ikke gode nok.
 5. #metoo Men, jeg tror Smith-Rowe hadde vært en helvetes god nummer 8 for oss ved siden av Partey.
 6. Hvis dette er mobbing så kan man virkelig ikke si noe særlig lenger. Martinelli burde startet mot Liverpool fremfor Auba.
 7. Herlig at vi får se Willian da. Er det en som kan løfte dette laget så er det jo han.. 😝
 8. Vil helt ærlig også se Martinelli på topp, men Lacazette har vært god denne sesongen synes jeg. Pepe føler jeg fortjener å droppes etter Liverpool kampen selv om han har vært god frem til dette.
 9. Ønsker å se: Leno Cedric - Chambers - Gabriel - Saka Partey - Xhaka Smith-Rowe - Ødegaard - Martinelli Lacazette Eventuelt dette laget hvis Ødegaard er ute: Leno Cedric - Chambers - Gabriel - Saka Partey - Xhaka Nelson - Smith-Rowe - Martinelli Lacazette
 10. Partey og Elneny spilte jævlig bra sammen når de spilte mot United i Partey sin første start tidligere i sesongen. Mot Liverpool tror jeg de kan fungere godt.
 11. Leno Cedric - Holding - Gabriel - Tierney Partey - Elneny Pepe - Ødegaard - Smith-Rowe Lacazette
 12. Moren hans døde av covid19.
 13. ESR er forkortelsen for Smith-Rowe, men ja han var usikker her om dagen for U21
 14. Følger lite med på landslagsfotball. Særlig Norge 😂
×
×
 • Create New...