Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
  • Posts

    19,169
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

2 Followers

About Stefanb

  • Birthday 07/29/1989

Contact Methods

  • MSN
    jonstefan89@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.arsenalnorway.no

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Drammen
  • Interests
    Arsenal

Recent Profile Visitors

6,895 profile views

Stefanb's Achievements

Klubbeier

Klubbeier (9/9)

  1. 0-3 til City. Brighton er helt ubrukelige. 4 kamper igjen for City etter denne, bare håper og krysser fingrene for at de ikke vinner alle.
  2. De Bruyne scorer sin første heading i City drakta, Foden diver og får frispark som deretter bytter retning i en Brighton spiller. Ser ut som araberne har betalt en eller alle gudene der ute.
  3. Jævla City. Alle jævla marginer er på deres side.
  4. Et ungt talent det er verdt å holde et øye med på er Chido Obi-Martin (født i 2007). Har så langt denne sesongen fire hattricks (og i tre av de scoret han faktisk 4 mål) for U18-laget. Høy, rask, teknisk god og i motsetning til Jay-Emmanuel Thomas så har han ikke hvilt seg på fysikken. Blir spennende å se utviklingen hans, han er høy nok allerede nå, så er redd at det fort kan bli litt annerledes hvis han fortsetter å vokse. https://www.youtube.com/watch?v=XHjacYcQ7xo&ab_channel=PBcomps
  5. Har en god stund følt at Liverpool bare har flakset seg videre. Nå har de falt sammen, og jeg tviler på at City kommer til å tape så mye poeng. Er mellom oss og City (igjen) nå.
  6. Det er sant. Vedder også på at vi får se noe kontroversielt fra dommerstaben, men vi får bare håpe at gutta er såpass påskrudde at det ikke hjelper Tottene på søndag 🤞🤞
  7. Bedre offensivt enn Chelski er de, men de er også dårligere defensivt. Midtbanen deres er også svakere enn Chelsea sin. Blir skuffet om vi ikke vinner (selv om det er vanskelig å vinne borte mot Tottene). Selv om det er derby så er vi betydelig bedre..
  8. Deilige 3 poeng. Så fortjent som man får det også. Chelsea kunne fort hatt et par, men vi kunne fort hatt 5-6 ekstra. Nå er det borte mot Tottenham på søndag som er neste. Der må vi levere også.
  9. Svak avslutning Martinelli. Der skulle du kronet verket med 6-0.
  10. Var fordi han var offside vet du. Hadde han vært onside så hadde den gått stolpe inn. Rice ville bare fortsette å spille videre, så han sørget for at man ikke behøvde å hente ballen ut av nettet 😂
  11. Rice var offside, men det der var en Henry "finish", selv om den gikk stang ut 😂
  12. Palmer har båret dette laget, eller kanskje inspirert de stort til tider, men veldig sjeldent i en eneste kamp denne sesongen har Chelsea hatt full kontroll fra start til slutt. Det er en lang vei å gå før de kommer tilbake som en av toppklubbene i verden (forhåpentligvis) 🤞
  13. Føler at vi ser klart at Arteta har tillit til Ødegaard, Saka, Rice, Saliba, White og Gabriel. Disse gutta spiller så lenge de kan stå.
×
×
  • Create New...