Jump to content

Gunner79

Arsenal Norway
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

407 profile views

Gunner79's Achievements

Prøvespiller

Prøvespiller (2/9)

  1. Gunner79

    Unai Emery

    Min drøm er Mikel Arteta, og med Xabi Alonso som assistent. Har også trua på Freddie. Trur han legger opp til morsom fotball.
  2. At vi har mindre ballbesittelse enn CP når vi spiller hjemme er et tegn på at noe er galt.
  3. Bra han bare har kontrakt ut sesongen. Ganske sikker på at jeg kunne komponert et mer fornuftig lag selv. Emery out!
  4. Dennis Praet (midtbane), Joachim Andersen (forsvar) og Carrasco (ving) blir koblet med Arsenal i dag.
  5. Er lett å peke på de man ønsker ut av klubben. For min egen del er ikke Emery en av disse. Jeg har gjort et forsøk på å se på hvem jeg har tro på. Holding: i mine øyne var han god frem til han ble skadet. Ung med stort potensiale. Willock: har vist at han er talentfull. Smith-Rowe: i høst fikk han flere kamper i EL. Da var han god. Reiss Nelson: rask kantspiller det blir spennende å følge. Nkiteha: spennende spiss. Saka: 17 år. Kan bli god. Alle disse kan ta store steg med tillit, men er noen år til de vil være stabilt gode. Leno: god nok. Sokratis: ikke top 20 i Europa, men helt grei. Bellerin: kan få en kickstart på karrieren etter skaden. Ser dog at Meunier er linket. Guendouzi: må ta steg, men veldig talentfull. Bielik: usikker på han ettersom han er unproven mot god motstand. Stor og sterk. Kun ett år igjen av kontrakten. Auba: toppscorer i ligaen. Kan vel ikke be om mer. Lacazette: en veldig god spiss. Torreira: har holdninger et lag trenger. Blir spennende å se hvordan laget ser ut om et par år.
  6. Veldig trist nyhet. Setter ting i perspektiv. Husker jeg tenkte at Reyes var starten på en ny æra, en slags arvtager etter Bergkamp.
  7. Denne klubben trenger nytt blod på spillersiden. Det vi så i går var realiteten og det er ikke bra nok. Zhaka, Mustafi, Chambers, Mikhi, Elneny, Øzil, Monreal, Lichtsteiner, Jenkinson, Welbeck, Cech, Ramsey, Suarez, Iwobi ut. Kanskje også Koscielny. Er Torreira virkelig god nok? Fortsatt usikker. Er Lacazette og Auba fornøyd med å spille i EL? Tror de vil være linket til andre klubber ganske snart. Vil klubben da la de gå og få inn mye cash? Willock var Ok i går. Bør vi tenke langsiktig og la akademispillerene få mer tillit? United og vi er i samme båt. Hadde vi vunnet i går, eller mot Leicester, Wolverhampton, Crystal Palace, Brighton hadde stemningen vært en god del lystigere.
  8. Vi er ikke bedre enn Chelsea i dag. Slik sett greit å få se for gutta som styrer i klubben vår. Vi henger ikke sammen i 2. omgang. De spiller en touch rundt oss. Hva må gjøres i denne klubben? Mye, dessverre.
  9. Håper definitivt på Leno. Han er en bedre keeper og dette er en kamp som må vinnes. Kjør med de beste.
  10. Herlig med en finale. Sterkt å snu etter å ha ligget under så tidlig. Vi har mange mangler, men vi har i hvert fall superspisser.
  11. Monreal sliter big time han også.
  12. Mitt ønske for overgangsvinduet denne sommeren. Selg Zhaka, Mustafi, Chambers, Mikhi, Elneny, Iwobi. Kanskje selg Øzil (for høy lønn) og Maitland-Niles (minner meg om Gibbs). Ut med Jenkinson, Lichtsteiner, Monreal (høy alder, skadeplaget), Cech, Ramsey, Suarez, welbeck. Inn med Tierney, Wan-Bissaka, Maguire i forsvar. Barella og Havertz på midten. Zaha på kant. I tillegg et par talenter. La våre akademispillere få tillit. Må være lov å drømme😉⚽️.
  13. Verminator: enig nok en gang! 100%.
  14. Dette er ikke godt nok! Vi får som fortjent. Må si Iwobi er en frustrerende spiller og er ikke god nok. Selg han til høystbydende!
×
×
  • Create New...