Jump to content

Arsenalboy93

Supermoderators
 • Posts

  1,428
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Arsenalboy93

 • Birthday 10/06/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Arsenal

Recent Profile Visitors

3,556 profile views

Arsenalboy93's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

 1. Klubben er i en vanskelig situasjon nå synes jeg.. Skal man fortsette med Ljungberg ut sesongen og få inn en topp topp manager til sommeren eller skal man gå for en litt mindre god kandidat nå? Jeg synes at Ljungberg har gjort mye riktig fem til nå og det kan ikke ha vært lett å ta over en gruppe som så til de grader er blottet for selvtillit. Nå har han fått seieren han trengte for å virkelig kunne ta tak i ting. Blir spennende å se hvilke spillere han kaster ut på på torsdag, for startelleveren som skal brukes mot City kunne trengt et par skikkelig hard økter for å fått opp kondisen og tempo i beina.
 2. Mustafi sover igjen...Man kan ikke vinne kamper med en sånn spiller på banen
 3. Det der er juniorfeil.... Så lenge du har sikring, så kan du gå hardt i press, isteden så forholder begge midtstopperne passive... Akkurat derfor skulle Sokratis starta, Mustafi og Luiz er altfor like som typer.
 4. Hmm.. Jeg må helt ærlig si jeg er uenig i dette laguttaket. Uansett hvor dårlig Sokratis har vært i det siste, så er Mustafi dårligere. Chambers jobber hardt og løper mye, men kan finne på mye rart som kan koste oss poeng.
 5. Jeg tror vi kommer til å slite helt frem til Januar slik det ser ut nå. De offensive spillerne som Emery har til rådighet i dagens tropp er rett og slett for dårlig defensivt. Noe som gjør at en hver motstander skaper for mange sjanser på oss. Det som kanskje gjør meg mest urolig er viljen til å løpe og gi alt for å vinne. Se på Liverpool for eksempel, når de mister ballen så er alle gira på å vinne igjen ballen. Dette er noe som Emery ønsker å få til i Arsenal, men evner dagens tropp det? I så fall synes jeg det er veldig merkverdig at vi ikke har sett noe til dette offensive gjennvinningspresset enda. Mulig han ikke har fokusert på dette, ikke vet jeg. En positiv ting fra gårsdagens match, Sokratis. Makan til speller, meget imponert over besluttsomheten til denne karen, samt ar han er villig til å gå i krigen.
 6. Tydligvis, skal sende en ny mail
 7. http://www.buysellfakepassport.cc

 8. Ja man har hatt like lang tid som både Chelsea og Everton, men begge disse klubben er mye mer vant til å bytte manager og spillestill. Jeg mener det blir feil å sammenligne oss med disse klubbene. Chelsea har hatt 15 forskjellige managere de 15 siste åra og hele klubben er bygd opp for å takle hyppige manager bytter. Everton kan vel heller ikke friskmeldes etter 2-2 mot Wolves og 2-1 i dag.
 9. Det du skriver her om andre omgang er jeg helt enig, men vi må se litt på spillermaterielle er her også og ikke tro at Emery skal kunne trylle. Om vi ser på ballansen i dagen beste 11'er så er vi rett og slett veldig ubalansert. Hvilken hjelp får backene våre fra vingene? Eller hvor god er første forsvarer jobben til Ozil? Det som jeg synes er oppløftede er de grepene som er blitt gjort av Emery. Fra City kampen så kommer Iwobi inn, en spiller som bidrar mye mer defensivt enn Ozil. Dette vitner om at Emery er klar over den defensive ubalansen. Til pause i dag bytter han ut Xhaka, noe viser at han også ser problemene han skaper på midten.
 10. Veldig enig i det du skriver her. Føler mange glemmer at Emery skal endre på at forsvarspill som har vært elendig de siste 10 åra og det gjørs ikke over natta.
 11. Slik jeg har forstått den så er det ønskelig fra Arsenal sin side å få inn en ny forsvarspiller og det er det. Dembele har uttalt at han ikke kommer til å dra noe sted i sommer.
 12. Skysport melder om at vi har vist interresse for Sander Berge.
 13. Opprettet en engen liga for forumet, bare å joine: Code to join this league: 3126589-714778
 14. Kamaptråd til PL, nå snakker vi . Endelig er ventetiden over.
×
×
 • Create New...