Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
 • Posts

  17,324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Stefanb

 1. Kolasinac er borte! Klubben og Kolasinac ble enige om å avslutte kontrakten, og han har offisielt signert for Marseille. Hvordan Marseille har fått signert han mtp. overgangsutestengelsen vet jeg ikke. Lykke til videre Sead!
 2. Richards er en dyktig kommentator. Fin fyr som faktisk evner å være upartisk.
 3. Jepp. Virker heldigvis som om dette er i ferd med å endres nå
 4. Nja. Kolasinac holder et ganske greit nivå, men problemet er at siden han ble signert som en bosman spiller så har han veldig høye lønninger. Når man skal betale både en overgangssum og høye lønninger for en spiller som Kolasinac (som er ganske middelmådig) så er det ikke mange kjøpere dessverre.
 5. Bare piss. Sies at vi har lagt inn et bud på €50m + Torreira for Vlahovic. Ellers er det synd med Marseille sin transfer ban. Kolasinac var visstnok på nippet til å signere for de..
 6. Partey spiller for Ghana.
 7. De endret reglene i PL tidligere i sesongen. Vi måtte jo spille kampene mot Brentford og Chelsea med majoriteten av våre beste spillere ute med covid. Reglene i PL sier at så lenge man ikke kan stille med 13 registrerte utespillere + keeper så kan man søke om å utsette kampen. I f.eks. FA Cupen så er reglene annerledes, og det var derfor Aston Villa forrige sesong måtte stille med reservene sine da det ikke er noen forhåndsregistrering av laget der som i PL. Hadde vi ikke fått utsatt denne kampen hadde det ikke vært annet enn latterlig. Tottenham, United, Liverpool, Burnley etc. har alle fått utsatt flere kamper uten at det har vært ramaskrik, men så fort vi søker om en kamp (med god grunn og innafor regelverket) så hyler alle og en hvermann. Både Neville og Carragher har vært ute og slengt med leppa. Hvor faen var de forrige uke? Er så lei av anti-Arsenal agendaen til media, men sånn er det når det er tonnevis med misunnelige fans dere ute og majoriteten av "pundits" er eks Liverpool/Manure som ble ydmyket som spillere av Arsenal på 2000-tallet.
 8. Ganske sikker på at dette ikke stemmer. Mtp. at det var en obligasjon på kjøp etter endt lån og denne avtalen ble signert før de fikk en transfer ban så påvirkes ikke dette av denne. Er som når Chelsea lånte Kovacic om sommeren og fikk et år utstengelse, men allikevel kjøpte Kovacic neste vindu fordi de hadde inngått avtalen med Real Madrid allerede. Når det gjelder Saliba så var det aldri noe snakk om noe annet enn et lån..
 9. Er det en klubb i England som får nei under disse vilkårene så er det Arsenal F.C.
 10. Stefanb

  Granit Xhaka

  Les innlegget igjen Tapapa. Sier ikke at han driter seg ut i hver eneste kamp, men når det gjelder mest. Tierney har fortsatt til gode å gjøre 9 personlige feil som fører til mål eller få et rødt kort i Arsenal drakta. Han er også på et jevnt høyere nivå enn Xhaka. Ligaens beste venstreback sammen med Robertson kontra ligaens 20-ende beste midtbanespiller?
 11. Er kun Sergio Ramos som har fått flere røde kort i europeisk fotball enn Xhaka de siste 10 årene. I Premier League så er det Xhaka som har soleklart flest personlige feil som har ført til mål imot. Han representerer så mye av det som har vært feil med Arsenal og som fortsatt er det. VEKK!!
 12. Hadde faen meg vært litt av et "statement". Men, personlig håper jeg at vi klarer å kvitte oss med han for rundt £10m.
 13. Håpet mitt for dette vinduet: Dusan Vlahovic signerer for Arsenal Jack Wilshere får en kontrakt f.o.m. i kveld til 30. juni 2022 Arthur Melo blir signert på lån ut sesongen
 14. Beklager til bevere. Vet ikke hva som gikk av meg. Sant det. Håper virkelig vi snart slipper å se han i en Arsenal drakt. Nok burde være nok.
 15. Stolte av gutta i kveld! Liverpool med sin vinterferie er friske og opplagte. Topper laget med alt og enhver som de kan. Til og med Allison får sin debut i cupen etter å ha vært i klubben i 4 år. En herlig kamp av guttene etter skuffelsen mot Nottingham Forest. To fantastiske kamper av tre de siste kampene våre. Mot henholdsvis City og Liverpool. Ellers er Xhaka en forbanna IDIOT! Han er ikke en mann man kan stole på. Har IQ som en jævla bever.
 16. I enhver annen kamp hadde det vært 2 minutter tillegg. Men, skal sies: Det har jo vært noen bytter og stopp i spillet når vi har fått frispark.
 17. Synes han har vært ganske god. Noen øyeblikk hvor han ikke helt har klart å ha oversikt rundt seg, men absolutt ikke verst. Tierney, White, Gabriel og Saka har vært fantastiske i dag. Syntes også at Chambers har hatt et veldig solid innhopp. Samtlige andre har også jobbet beinhardt.
 18. Saka er bare verdensklasse når det gjelder det å dra seg forbi spillere. Generelt sett bare en helt fantastisk spiller.
 19. Jepp! Blir litt som å pisse i buksa for å holde varmen. De vet å vinkle argumentene sine godt. Helt latterlig..
 20. Ironisk nok er vi bedre uten Xhaka. Takk for at du tok en for laget!
 21. Det er lov å prøve seg 😂
 22. Stefanb

  Granit Xhaka

  Skal denne klubben komme seg høyere opp må vi bli kvitt Xhaka for enhver pris. I hver eneste kamp så er det han som svikter når det gjelder mest. Man kan ikke bygge et lag med en fyr som konstant driter seg ut!
 23. Ikke ljug, det var ikke derfor du hoppa inn i denne tråden 🤣
×
×
 • Create New...