Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
  • Posts

    19,029
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Stefanb

  1. Ser ut til at flaksen var over der gitt. For øvrig morro med Amad Diallo som scorte vinnermålet for Manure som dro av seg trøya under feiringen og fikk sitt andre gule kort og ble utvist. Den regelen der er faen meg helt idiotisk.
  2. Liverpool fortsetter med å ha marginene på sin side. 2 mål ved hjelp av retningsendringer ved at de er innom United spillere. Er så typisk at de har så latterlig flyt. Får håpe det tar slutt snart
  3. Stefanb

    Declan Rice

    https://twitter.com/i/web/status/1768939167067578802 Tenk å være så fjern som det her. Ja.. han har bare vunnet Community Shield mot City, samtidig som han leder ligaen med Arsenal og er i kvartfinalen i Champions League, men lengter tilbake til West Ham som akkurat tapte 0-6 hjemme mot Arsenal med nettopp Rice på scoringslista. Siden sagaen rundt Rice så kjenner jeg at West Ham sine supportere har bygd seg opp som et lite irritasjonsmoment.
  4. Bunnlag hever seg ofte mot topplag, noe Tottenham viste forrige uke 😂😂
  5. En ting er like sikkert som at banken hever renta så fort de kan: Det er at Harry Kane scorer mot Arsenal, og at vi trekker Bayern München i Champions League. Fra siste møte med tyskerne så er vi et helt annet lag (praktisk talt), samtidig som mentaliteten i klubben og laget er helt annerledes. Bayern har vært litt på hell de siste årene, men de er fortsatt kapable til å spille samtlige lag av banen. Vi må være på vårt beste her, og på fra start. Spiller vi som vi har gjort i de andre storoppgjørene denne sesongen mot City og Liverpool så tror jeg vi tar den her.
  6. Raya har tydeligvis ikke sin egen tråd her inne. Orket ikke å opprette en akkurat nå, så legger den her: Best ballplaying goalkeepers in the world Raya er topp 3 her etter Ederson og ter Stegen. Må innrømme at jeg ikke var enig med at Raya danket ut Ramsdale, men det er per nå ingen tvil om at Raya er bedre. Ramsdale er kanskje kapabel til mer utrolige feberredninger enn Raya, men spanjolen er en ekstremt god leser av spillet, bedre i feltet, bedre med ballen i beina.. også er han tydeligvis helt rå på straffespark. Nok en gang... Arteta and Edu knows!
  7. Stefanb

    Ben White

    Kontrakten skal være ut 2028 med opsjon på et år til ut 2029. Som nevnt i overgangstråden, fantastiske nyheter
  8. Det er jeg enig. Skal vi møte Real Madrid så vil jeg heller at vi møter de nå enn i neste runde eller finalen. Samme med Bayern München. Begge lagene har vært lite imponerende denne sesongen, men i en eventuell finale så er de storfavoritter.
  9. Syntes White var langt bedre som stopper enn hva folk skal ha det til at han var. Han spilte i et lag som var veldig ustabilt og som i tillegg hadde mye intern uro. Første kampen han startet så manglet vi vel 6-7 førstelagsspillere, og han ble singlet ut for ekstrem kritikk av mediene etterpå fordi han ikke klarte å hamle opp i hodedueller mot Toney - noe de færreste klarer når han har dagen. Han er bedre som høyreback i vårt lag, det er jeg utvilsomt enig i, men jeg har ingen problemer med han som midtstopper. Han er dog avhengig av å ha en bauta som Gabriel som kan ta seg av de mer fysiske duellene. F.eks. tror jeg at en stopperduo bestående av Kiwior og White hadde vært ganske katastrofe 😅
  10. Personlig tror jeg at Dortmund er et lag som hadde passet oss ypperlig. Real Madrid har en del x-faktorer som kan være vanskelig å demme opp for, mens Dortmund fremstår som et lag det er enklere å planlegge for.. men, i mine øyne så er alle lagene lag vi kan slå når vi spiller opp mot vårt beste.
  11. Herlig. Kanskje ligaens beste høyreback når han spiller som han har gjort i det siste. Bunnsolid defensivt, kan både invertere og gå på utsiden. En ekstremt undervurdert spiller.
  12. Enig. Kan dog være at Trossard kan fungere bedre som direkte erstatter for Ødegaard, vi vet også at han fungerer bedre som falsk 9-/hengende spiss også, men som venstre kantspiller burde han være bak hhv. Martinelli, Jesus og Nelson. Ville gitt Jesus sjansen fra start da han ofte har pleid å være veldig god i Champions League.
  13. Helt enig med det angående laget Simbad. Jesus på kant fremfor Trossard tror jeg er vår sterkeste ellever nå som Martinelli er ute. Trossard er god, men han sliter på kanten fra start. Mangler litt tempo rett og slett. Zinchenko kan også vurderes fremfor Kiwior da jeg forventer at vi kommer til å ha ballen mye her.
  14. Jepp. Man blir belønnet for å være uærlig, såfremt man ikke er Arsenal spiller da. At Trossard ikke får straffe er helt hårreisende. Gabriel sin er ikke en "clear and obvious error", og Gabriel holder litt han også, men Trossard blir regelrett dratt tilbake. Havertz sin er det kontakt, men ikke straffe i mine øyne.
  15. Gode nyheter det der. Kan forstå at noen kan være skeptisk til fornyelse av kontrakten til Tomiyasu grunnet skadehistorikken, men han er en veldig god spiller som kan spille samtlige roller i den bakre fireren til et veldig høyt nivå. Hvis han ikke kommer over skadene sine så er han fortsatt en forholdsvis ung spiller i en alder av 25, og han har såpass gode kvaliteter at vi alltids trolig vil klare å finne en kjøper for han i verste fall. Ellers blir det bra med en ny kontrakt på White. Mangler bare en forlengelse på Jorginho nå såfremt jeg har koll? Tar gjerne to nye år frem til 2026 med opsjon på et år til for han.
  16. Burde nevnt biten om Raya i åpningsinnlegget. Tar det for gitt at vi tar opsjonen og gjør overgangen permanent. Dette vil også selvfølgelig ta litt av budsjettet i år, men satser på at vi henter inn de pengene fra salget av Ramsdale.
  17. Tok en kikk der nå i kveld. Mye gode betraktninger og interessante resonnementer. Takk for tipset Cole Palmer er utvilsomt talentfull, men han spiller vel for det meste offensiv midtbane og på kantene for Chelsea? Vet at han har spilt spiss før, men hver gang jeg har sett Chelsea spille denne sesongen så har Palmer startet ute på høyre eller sentralt. Sjekket Whoscored og han har startet 4 kamper på spissplass så langt denne sesongen, inkludert den ene kampen mot oss. Han er sterk, høy, rask og teknisk god i tillegg til veldig kreativ. 10mål i ligaen med 7 målgivende for et nitrist Chelsea lag er absolutt ikke til å kimse av, men tviler sterkt på at Chelsea er interessert i å selge han. Han har i tillegg kontrakt til 2030 og som du påpeker: Han ble kjøpt for 42,5 millioner pund den siste dagen av overgangsvinduet etter at Chelsea hadde forsøkt å hente han stort sett hele sommeren. Hvis vi i det hele tatt skulle få Chelsea til å vurdere å selge så snakker vi sikkert fort 120-150 millioner pund..
  18. En dommer som gjør en katastrofal feil som gir 2 poeng til Liverpool blir "straffet" ved å dømme for en av ligautfordrene.. er heeeeelt normalt det altså.
  19. Nja, njo, tja.. kanskje? Jesus har ekstremt mange gode egenskaper, men når han er for involvert i spillet så er jeg enig. Han er vanvittig god, men han er ikke dødelig nok foran mål. En helt fantastisk spiller å ha i laget både fra start og benk uansett hvor han spiller. Enig. Kjip omgang hvor vi bare har scoret 1.. håpet vi skulle gå for 7-8 i det minste.
  20. Jesus er ute på kanten i kveld. Tror vi kommer til å se det oftere utover sesongen og i neste sesong.
  21. Alltid moro med et White mål
  22. Lekestue er ordet ja. Deilig å få jevnet ut målforskjellen 😅 Rice er verdensklasse, og jeg er så jævlig fornøyd med at vi faktisk klarte å hente han. Fy faen. Nå må vi bare ikke gå i fella og ikke hente inn en klassespiller til som kan spille majoriteten av kampene sammen med han. Dette laget kan bli noe stort!
  23. Blått kort det der ass
  24. Sterk redning av Raya der. Offside, men er fortsatt veldig godt keeperspill.
×
×
  • Create New...