Jump to content

Stefanb

Arsenal Norway
  • Posts

    19,138
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Stefanb

  1. Enig med deg i alt, men særlig det som er uthevet. Vi må bare ta en kamp om gangen nå. Spille antatt beste lag (basert på form og matchfitness). Vi må gi alt nå i hver eneste kamp, men det er lite poeng å spare seg til fant heller. City spilte 120 minutter mot Real Madrid og Liverpool spiller i kveld. De er i lignende form som oss og som du sier: De har heller ikke råd til å hvile spillere nå som det er så jevnt. Poengtap i første kamp nå så er det over. Jeg vil heller at vi gjør hva som helst for å komme ut av den kampen med 3 poeng.
  2. Jepp. Handler ikke om å single ute noen, men Saka var svak i dag. Særlig etter hva forventningene våre er for han. De få gangene han kommer seg løs så er han upresis med ballen, tar feil valg og som du påpeker: Heller ikke 100% påskrudd i forsvarsspillet. Elsker Saka, men Arteta har gjort en ræva jobb med å holde han frisk gjennom hele sesongen. I dag burde han tatt han av og gitt en spiller som var 100% sjansen etter 60 minutter. Når samtlige 10 andre spillere på laget ditt er i boksen for å få en siste sjanse, så klarer du faen ikke engang å få spilt ballen inn i boksen.. da må du tåle kritikk.
  3. BARE KAST OPP ALLE OG PUMP DEN JÆVLA BALLEN I BOKSEN Er faen meg helt dødfødt det her, spiller som en gjeng med roboter
  4. Ingen 50/50 situasjoner har denne dommeren gitt til oss.
  5. Fuck off! Det er da corner! 2 jævla Bayern spillere går den innom! Fuck off!
  6. Enig. Feigt å ikke ta av Saka. Ender opp med å bare skyte oss selv i foten her med å ha han på banen.
  7. Dessverre ja. Vi ser også at det mangler litt nivå-/stabilitet på enkelte områder. Bayern har en gameplan, og har egentlig hatt full kontroll hele kampen. Minus et par tilfeller så har vi egentlig aldri truet de. Ingen av våre spillere har sett ut til å være villige, eller i stand til å score i kveld. Håper på en revansjesugen Gabriel som kanskje moser inn en heading. Der kommer Nketiah inn. Haha fy faen. Da er det null håp
  8. Jepp. Spiss, midtbanespiller og kantspiller. Muligens også en midtstopper og venstreback.
  9. Ødegaard, Rice og Saka har alle sammen blitt overspilt. "Kjernen" i laget er dauslitne, og vi har ingen gode alternativer til de. Tror drømmen om videre avansement og en eventuell Premier League tittel er over, og at vi kommer til å halte oss videre til sesongen er ferdig på en 3. plass. Ser ingen vilje eller evne til å snu dette nå, må i så fall komme en helvetes innspurt - men når vi ikke klarer det hjemme på Emirates mot Aston Villa så ser jeg ikke for meg at vi klarer det mot Bayern München på Allianz Arena.
  10. Få innpå Smith Rowe og Partey. Vi har ikke en dritt å tape her
  11. Martinelli ut før Saka? Forstår ikke den, men vi vet jo at Saka er det nærmeste vi kommer å være en "talisman" for dette laget selvfølgelig..
  12. 25 minutter igjen + ekstra tid, det er ikke over ennå.. men alt kommer an på hvordan vi takler de neste minuttene og innsatsen vår utover.
  13. Vil påpeke at jeg forstår at Gabriel blir forbanna etter den situasjonen tidligere. Hva faen er det Raya gjør når han ruser ut IGJEN? Det er tredje gangen på tre kamper at Raya gjør det der og skaper usikkerhet.
  14. Blir 35 i år, men tror hjertet mitt blir 80. Burde vurdere Jesus inn for Saka snart.
  15. Jorginho med en herlig takling før Saka spiller bort ballen. Sistnevnte har vært den klart svakeste spilleren vår så langt, men har to spillere på seg konstant. Og fy faen Gabriel.. det var nesten hjerteinfarkt. Fy faen
  16. Med en gang trodde jeg ikke han skulle dra opp kortet, men heldigvis så rakk jeg ikke å bli oppgitt 😂
  17. Hvordan er det frispark mot Martinelli? Så jævlig billig
  18. Gikk ikke lange tiden før vi nesten tdriter oss ut.
  19. 100% enig med alt du skriver RP7. Skal også nevnes at det er moro å se hvordan Bayern München har lagt seg latterlig dypt og lar oss styre spillet på sin egen hjemmebane. Det sier litt om hvor langt dette laget har kommet, men vi vet også at det sitter en mental sperre i laget vårt. Denne kan kun brytes ved mer erfaring. Forhåpentligvis så blir det en positivt erfaring når kampens andre omgang blåses av.
  20. Jepp. Bayern virket å bli litt slitne etterhvert, og når Jorginho kom litt mer på ballen så begynte det å skje ting. Syntes samtlige i kveld har vært gode. Tomi har stort sett hatt stålkontroll på sin side sammen med Martinelli.
  21. Kan ikke skjønne at Saka er i nærheten av matchfit, har vært en skygge av seg selv i en god stund nå. I kveld er inget unntak..
  22. Dagens motsigelse innenfor et minutt her ja 😂 Bra du tok feil!
  23. Må bare være flinkere til å være selektiv i presset vårt. Konstant press er ikke veien å gå her. Viktig å være kompakte på midtbanen og la Bayern tømme seg fremover og føle seg trygge før vi setter inn presset vårt. Ikke bra om Martin må av. Da er det enten Smith Rowe eller Partey på. Vet ikke om Trossard er mannen jeg ville hatt på sentralt her
  24. Tror det er fordi han er psykisk utviklingshemmet. Har en liten fordel der sånn sett
×
×
  • Create New...