Jump to content

Simbad

Arsenal Norway
 • Posts

  8,431
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Simbad

 1. Gastroenteritt betyr (bare) betennelse i tarmen og/eller magesekken og kan ha mange forskjellige årsaker, som linken min i den forrige posten min viser. NHI, FHI, SNL og helsedirektoratet er enig med meg. Det som det virker som at du snakker om er smittsom diaré og/eller omgangssyke som ofte heller er forårsaket av virus. Altså en 'viral gastroenteritt'.
 2. Simbad

  Granit Xhaka

  Har sett litt mer på klippet som ifølge ryktene(altså ikke bekreftet) skal være situasjonen. Synes ikke det ser så suspekt ut som andre mener. Ja, han bruker lang tid, men det gjør de fleste lag når de leder og får frispark på egen banehalvdel. De to spillerne som kommer i møte blir begge fulgt av Leedsspillere og det ville vært risikabelt å spille til de. Han kunne snudd seg og spilt tilbake til Gabriel eller Ramsdale, men sekunder før dommeren blåser for å gi det gule kortet endrer han stilling og ser ut til å skulle slå ballen langt. I mine øyne er Xhaka uskyldig til det motsatte er bevist her. Han er til tider ekstremt hodeløs, men har mine tvil i at disse ryktene stemmer.
 3. Simbad

  Granit Xhaka

  At Xhaka skal være under etterforskning høres rart ut. Han slapp unna gult kort for stemplinga av Raphinha tidligere i kampen. Høres usannsynlig ut spør du meg.
 4. Joda, hvis vi ikke viser noe progresjon de neste par tre sesongene, flytter de nok på seg. Men det er jo ganske klart, vil jeg si, at det er progresjon og har vært det i ca et år nå. Både på og utenfor banen.
 5. Saka joinet akademiet vårt da han var 7 år gammel og virker som en kar som har beina veldig(!) godt planta på jorda. Skal nok veldig mye mer til enn et par sesonger utenfor Europa og masse penger for at Saka skal ønske å bytte klubb. Man skal selvsagt aldri si aldri når det kommer til fotball og penger, men det er lite som tyder på at han skulle være interessert i et klubbskifte nå.
 6. Håper de finner ut at Mike Riley bør sparkes som dommersjef.
 7. Interessant. Lurer på hvilket gule kort/hvilken kamp det er snakk om.
 8. Uenig i at om vi 'ender sesongen uten noenting, så er det katastrofe'. Vi ser en klar fremgang på banen, på tribunen og generelt rundt og i klubben. Vi er nå på ett år blitt kvitt spillere som Özil, Sokratis, Mustafi, Kola, Willian, Luiz, Mkhi og Willock. Og selv om enkelte likte noen av de nevnte spillerne, var/er/ble de aldri gode nok til å kjempe om topp 4 for oss. Torreira, Mari, Runarsson, Bellerin og Guendouzi er på utlån og kommer mest sannsynlig ikke tilbake. Andre er på utlån og får verdifull spilletid og erfaring. De unge spillerne som er i klubben får også verdifull erfaring, ESR, Saka osv virker bare å bli bedre og bedre. Uavhengig av om vi skulle klare topp 4 eller ikke/vinner Carabao Cup eller ikke så tyder det meste på at dette laget bare vil bli bedre og bedre de neste sesongene.
 9. Simbad

  Sead Kolasinac

  Lykke til i Frankrike Kola. Du kommer til å bli husket som den som forsvarte Özil mot ranere!
 10. Må han ikke i karantene når han kommer tilbake til London?
 11. Ifølge det jeg kan lese, skjer ikke utestengelsen før til sommeren.
 12. Simbad

  Granit Xhaka

  Og da(I så stor fart som du nevner) burde det være enda vanskeligere for ham å kontrollere ballen. Hadde Xhaka gjort samme sparket mot ballen, men bommet på Jota hadde han forstyrret ham nok til at han ikke ville klart å kontrollere ballen. Han er ikke på vei rett mot mål, men i rommet der White ville kunne stoppet ham, eventuelt hadde han miskontrollert ballen såpass mye at Ramsdale kunne plukket den.
 13. Simbad

  Granit Xhaka

  Jeg er uenig. Tierney har pushet opp fordi det er hans jobb. Gabriel er den som er totalt ute av posisjon. Hva han gjør langt oppe på Pools halvdel vites ikke. Jeg vil si det da er Xhaka sin jobb å dekke opp rommet som blir etterlatt. Ser du på posisjonen til spillerne når ballen blir slått i bakrom er White og Xhaka våre to bakerste, men de ligger ikke på linje. Xhaka blir fraløpt/følger ikke med på løpet til Jota og White opphever en eventuell offside. Det er kommunikasjonsfeil og tellefeil og det er faktisk Gabriel som er den største synderen her, ikke Tierney. Likevel har Xhaka null kontroll på situasjonen og følger ikke med på at Jota er på vei inn bak ham, selv om han ser på ham flere ganger. Situasjonen kommer etter angrepet vårt der Nketiah trer Saka fint igjennom, men Pool får tak i ballen og resten kjenner vi til.
 14. Simbad

  Arsenal Women

  Kvinnelaget vårt har signert tre spillere de siste dagene: Rafaelle Souza, 30 år gammel brasiliansk forsvarsspiller Laura Wienrother 23 år gammel østerrisk forsvarsspiller og Stina Blackstenius, 25 år gammel svensk spiss.
 15. Simbad

  Granit Xhaka

  Eller forstyrret Jota nok, men med såpass lite kontakt at det ikke kunne blitt blåst på, at han ville fått problemer med å kontrollere nedtaket sitt. Ballen trilla tross alt inn til Ramsdale, med en av stopperne(husker ikke hvem) rett ved.
 16. Liten korreksjon av korreksjonen. Matforgiftning er en av årsakene til gastroenteritt. En akutt magetarminfeksjon, en gastroenteritt, er en betennelse i magesekken og tarmene. Vanlige årsaker er: Virus Mat eller vann forurenset av bakterier eller parasitter Reaksjon på ny mat. Spedbarn kan utvikle symptomer av denne grunn. Selv barn som ammes, kan reagere på forandringer i morens kosthold Bivirkninger av medisiner
 17. Kanskje han blir sendt ut på nytt lån da? Burde være nok av klubber i League one eller på lignende nivå i utlandet som trenger en midtbanespiller?
 18. Han skal visstnok være ønsket av Spuds som høyre vingback etter at Emerson Royal ikke har slått helt til.
 19. Nytt ønsket lag hvis Tomi, MØ8 og Saka blir klare: Ramsdale Tomi - White - Gabriel - Tierney Sambi - Chambers Saka - MØ8 - Martinelli Laca
 20. Azeez er offisielt tilbake(Arsenal.com), så er spørsmålet, hva er planen for ham videre? Er han tiltenkt en rolle mot Pool til torsdag?
 21. Enig med Tapapa. Ønsker ham ikke. Fantastisk til å løpe med ball, men når han nærmer seg motstanders 16-meter virker det som han mister alt av spilleforståelse. Det er ganske bekymringsverdig at en av Wolves viktigste angrepsvåpen først nå etter halvspilt sesong scoret sitt første mål for sesongen, og at det beste han har klart er max 6 mål(2019-20) i alle turneringer i løpet av en hel sesong. 8 mål på 122 kamper for Wolves i serien skriker ikke akkurat kvalitet.
 22. Selv om treneren til Gabon drysset ned ryktene om at Auba har fått hjerteproblemer etter korona, skal Auba nå ha blitt sendt hjem til London for nøyere testing og behandling etter mulige komplikasjoner. Sky melder at klubben var i kontakt med Auba forrige uke og er sikre på at problemene ikke er alvorlige.
 23. DiMarzio melder at Mari er klar for utlån til Udinese, uten utkjøpsklausul. Deyan Iliev er løslatt.
 24. Micah Richards har forsvart oss med tanke på utsettelsen.
×
×
 • Create New...