Jump to content

bergkampje

Arsenal Norway
 • Posts

  2,398
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About bergkampje

 • Birthday 03/20/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2,904 profile views

bergkampje's Achievements

Trener

Trener (6/9)

 1. Noen som kan dele en ok stream med meg? Urutt å være på hyttetur i dag, burde vært på pub!
 2. Er selvfølgelig pessimistisk borte mot City, men vi har hatt en god sesong og har en fair sjanse i dag. Tror dog mest på tap eventuelt en uavgjort. Heldigvis er Braut vaksinert mot å score om dagen, det er bra.
 3. Tror vi har 3 strake 5-1 tap mot Bayern. La oss håpe vi slipper det denne gang… Kun Neuer, Kimmich og Muller som er igjen av det laget (og 2. keeper Ulreich. Hos oss Elneny.. Nei dette tar vi! Kane scorer selvfølgelig, men satser på at vi scorer fler
 4. Sjukt deilig med avansement! At sist gang vi var i kvarten var i 2010 er også sjukt, jeg begynner tydeligvis også å bli gammel!!
 5. Deilig seier as! Håper gutta slutter å falle så teatralsk snart, det ødelegger fotballen! Eneste som er i nærheten av straffe er Trossard men også han faller selvfølgelig ALT for lett og teatralsk. Spennende å se om vi er TOTL også senere i dag
 6. Off, den er stygg og ikke minst kjip for Aaron.. ikke bra. Men må bare komme seg videre og stå en kjempe 2. omgang. Så scorer vi forhåpentligvis nok til at det Toney-målet ikke har noe å si. Vi må altså score minst to.
 7. Florian Wirtz virker som en kul spiller, hadde vært kult å se han i Arsenal. Blir sikkert veldig dyr da
 8. Hadde vært deilig med en liten tur til København, Napoli er heller ikke helt topp om dagen. Men vi får bare ta det som kommer. Er det fortsatt slik at man ikke kan møte lag man har vært i gruppe med (i vårt tilfelle PSV) og engelske lag i første utslagsrunde?
 9. Og dermed har verken Arsenal eller PSV noe å spille for, bortsett fra at seier er gøy!
 10. Verken PSV eller Arsenal har noe å spille for, begge er videre og PSV havner uansett på 2. Plass og vi på 1. Plass. Kjør reservelag! Dumt om Saka blir skadet i en slik kamp for å si det sånn.
 11. Villa borte blir ÅPENBART tøft. De leker med city og man skulle nesten tro at Villa leder Emery-tabellen (PL siden han tok over). De har vært knallgode siden han tok over! Uavgjort borte må regnes som et godt resultat.
 12. Nå som Tomyasu er skadet og deretter skal til Asia-mesterskapet samt at vi mister Partey til Afcon… burde vi skaffe en backup? I hvert fall for Tomy.
 13. Ja er mye rykter om dette faktisk. Etter Ajax’ miserable sesongstart har Maurice Steijn fått sparken. Hedwiges Maduro har tatt over, men det er ganske så sikkert kun midlertidig. Louis van Gaal, hjelper klubben i denne perioden og Albert Stuivenberg er navnet som visstnok er på hans blokk. Men om han ønsker dette selv har jeg ikke lest noe om, er jo ikke dumt å være assistenttrener for Arsenal. Vanskelig å prøve å redde Ajax nå..
 14. Klarer helt sikkert å komme seg til Lens! De får i verste fall ta buss. Men ikke optimalt kanskje
 15. PSV mistet sine to klart beste spillere i sommer i Xavi Simons og Ibrahim Sangare, i tillegg forsvant trener Ruud van Nistelrooy (dårlig stemning mellom han og mange i spillergruppen). Inn har Peter Bosz kommet, god trener, mye erfaring. Men får sjeldent lange manageropphold. I sommer har de hentet den teknisk begavede og gode Noa Lang, Hirving Lozano fra Napoli, Sergino Dest fra Barca. Lovene Ricardo Pepi som spilte en god debutsesong i æresdivisjonen ifjor. Jeg vil nesten si de kom styrket ut av det transfervinduet. I tillegg er det mye rutine i laget med W Benitez i mål, Luuk de Jobg på topp, van Aanholt og Ramalho i forsvar og veldig lovende spillere som Bakayoko på topp, Saibari og Schouten på midten. Synes fortsatt vi burde vinne, men PSV blir ingen kasteball. Se opp før meget hodesterke Luuk de Jong!
×
×
 • Create New...