Jump to content

bergkampje

Arsenal Norway
 • Content Count

  2,254
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About bergkampje

 • Rank
  Trener
 • Birthday 03/20/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2,803 profile views
 1. Utrolig skuffende match altså. Lov å håpe på seier, men Brighton ser bra ut.
 2. Nå må Partey slutte å skyte fra utenfor 16 😂
 3. Pukki scorer, det er 100% sikkert. Men satser på at vi tar det 4-1
 4. Arsenal har brukt enormt med penger dette vinduet, til tross for en hel sesong uten tilskuere osv osv. Allikevel føler jeg ikke vi er styrket betraktelig. På sikt er vi muligens styrket, om de unge spillerne slår til, men akkurat nå føles alt som en stor gamble. Får håpe vi begynner å vinne kamper etter landslagspausen, både laget og supporterne trenger noen seirer og litt positivitet. Håper Ben White og Gabriel kan danne en sterk forsvarsduo, Tierny vet vi kan, men han MÅ holde seg skadefri. Japaneren på bakken har jeg aldri hørt om, men håper han er bedre enn Bellerin i det minste. Fremover
 5. Er ikke alle spillerne på dette laget vaksinert per dags dato? Noen som vet?
 6. Jeg ser at hans bror tidigere har spilt for Tottenham. Hvor mange tilfeller har vi av brødrepar som henholdsvis har representert Arsenal og Tottenham?
 7. Noen som vet noe om denne Nuno Tavares? Rett inn på laget eller snakker vi squadplayer?
 8. Kan vi ikke bare hente Depay på free transfer da!? En av Ligue 1s aller beste spillere. Klasseangriper, som kanskje ikke viste seg fra sin beste side i United, men som har utviklet seg mye siden den gangen. Hent han gjerne før EM, hvor jeg tror han kommer til å gjøre det stort.
 9. Jeg tar GJERNE Memphis Depay på free transfer, men tror han ender opp i Barca
 10. Endelig er denne miserable sesongen over! Flott seier i siste kamp. Nesten glad vi slipper conference league altså, europeisk c-liga høres sjukt døvt ut. Nå gleder jeg meg til EM. Håper Arsenal rydder godt opp i stallen, forhåpentligvis henter vi noen gode spillere i tillegg.
 11. Elendig, egentlig som forventet. Vi er elendige. Har ingenting å gjøre i en finale, i hvert fall ikke i CL. Nå begynner vel kanskje spillerflukten av de få som er gode på dette laget og vi blir (og er) middelhavsfarere. Yesyes!
 12. Sikkert ikke helt sharp enda mtp malaria. Får håpe laca fikser biffen..
 13. Klarer ikke helt å se et avansement her nå. Virker som at det må en heldig scoring til eller noe
 14. Ryker Arteta om vi taper denne tror dere?
×
×
 • Create New...