Jump to content

Mads

Arsenal Norway
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,903 profile views

Mads's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

  1. Mads

    Keeperplassen

    Hvis Almunia fortsetter som han gjorde idag så kan han gått stå et par kamper istedenfor Lehmann.
  2. Hvorfor snakker "alle" om at vi bare må ha Quaresma????? Greit nok at han er veldig god men det er veldig, veldig, veldig liten sjanse for at det skjer. Det har vært et rykte om Quaresma er på vei til oss og det er lenge siden. Er blitt så ufattelig lei av at alle bare gjentar hverandre og sier at de vil Quaresma!
  3. Mads

    Useriøse rykter

    Ifølge Tribalfootball er har vi lagt inn bud på Morten Gamst Pedersen og holder på å forhandle med Celtic om Boruc
  4. Mads

    Jose Antonio Reyes

    Det var det han sa!
  5. Mads

    Useriøse rykter

    Når er det overgangsvinduet lukkes?
  6. Mads

    Useriøse rykter

    Noen som har peiling på hvor gammel Modric er?
  7. Mads

    Useriøse rykter

    Tribalfootball skriver at Wenger er interresert i dinamo Zagrebs Luka Modric. Vet ikke helt hva jeg skal tro om dette siden det er fra TribalFootball men de har nå vist seg å ha rett et par ganger. Men jeg føler at det er ikke Modric vi trenger nå, nå trenger vi en ving!
  8. Med det navnet så bør man ikke flytte til England... Hva mener du med det?
  9. Mads

    Thierry Henry

    Pure Bullshit!
  10. Mads

    Useriøse rykter

    tenkte vi kunne ha en topic med alle mulige og umulige rykter som det ikke er verd å lage topic av f. eks. Tribalfootbal og The sun rykter. Emiliano Viviano: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=46940 Italiensk U21 Brescia- keeper. Tviler veldig på at dette hender nå som vi har kjøpt Fabianski. Yoan Gouffran: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=46942 spiller for det franske laget Caen. Tribalfootbal påstår at vi har vært ute etter denne spilleren lenge. Robinho til Arsenal: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=46944 håper at Wenger prøver seg på Robinho i f. eks. cash + Reyes men hvis det er snakk om Fabregas så kan Real Madrid bare glemme det mener jeg.
  11. jo hvis reyes blir i real han ble vel litt mer populær etter å ha scoret 2 mål i siste kampen Ellers...siden det er nesten bare Martins igjen blant spisser linket til oss syns jeg Wenger skal kjøpe han. Eduardo da Silva var vel ikke akkurat linket til oss så vit jeg vet men vi fikk han jo allikevel.
  12. Det er nok sikkert riktig, var ikke så alvorlig ment. Men jeg husker jeg forslo Chippen Wilhelmson for Arsenal en gang i tiden og fikk beskjed om at han i hvertfall ikke var god nok for de store ligaene. I ettertid har han hevdet seg i Frankrike og i Roma. Forøvrig er Alanzinho en god del bedre enn Chippen noen gang var. Alan har også blitt meget god deffensivt i år. Jeg ser i faktisk ikke bort i fra at Alanzinho kan bli en stor spiller i Europa. Det kan stemme men jeg tror ikke at han hadde vært en spiller Arsenal kunne ha kjøpt. Hvis ikke jeg tar feil så er han sentral midtbane eller offensiv midtbane og det er ikke det jeg mener Arsenal trenger akkurat nå.
  13. Vi har to klasse spisser men det er for tynt men hhvorfor skulle vi ha 5 klassespisser? Tviler på at van persie, ade har lyst til å sitte på benken.Uenig i at vi trenger Kompany nå som vi har så mange som kan spille bra bak så da vil jeg heller tatt Anelka ut med en ut med en eller annen ving muligens Jesus Navas eller Reyes.
  14. Nesten helt enig med deg. Jeg mener at Walcott allerede er på Gamsten nivå men resten av det du sa er jeg enig i.
  15. Veldig enig med deg RunningForPresident men syns 25 mill. er for mye å betale for en 27(?) åring.
×
×
  • Create New...