Jump to content

bergkampje

Arsenal Norway
 • Posts

  2,273
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bergkampje

 1. Absolutt synd for Thomas. Men sjukt å tape mot Komorene altså
 2. Thomas tilsynelatende på vei hjem, i ferd med å tape for Komorene 😂
 3. Ting går ikke akkurat på skinner om dagen for Auba. Håper han tar seg KRAFTIG sammen og begynner å vise hvorfor han får den lønna han får, men skeptisk dessverre..
 4. Det må da ha skjedd ved tidligere afcon? Med mindre et av lagene ikke kvalifiserte selvfølgelig
 5. Gutta kjemper i det minste. Fint å se, venter allikevel litt på 1. målet og en viss ketchupeffekt. Taper vi bare 1-0 er jo alt mulig fortsatt
 6. Forholdsvis strengt as! Men selvfølgelig en svak inngripen
 7. Regner ikke med mange Arsenalmål så lenge Nketiah er vår mann på topp. Redd dette blir stygt
 8. bergkampje

  Omar Rekik

  Godeste Omar er tydeligvis tatt ut for Tunisia. Sliter benken foreløpig mot Mali
 9. Han så jævli sur ut ved bytte, kastet hanskene i bakken og ga Arteta blikket. Tviler på skade, men rett og slett for svak i dag. Men veldig statement å ta han ut etter 33 min
 10. Tavares var helt krise, riktig å ta han av. Men kunne kaaaanskje ventet til pause..?
 11. Har noen en stream å dele kanskje?
 12. Tipper vi stiller forholdsvis toppet med noen talenter på benken. Det trengs mot et heltent Nottingham lag vil jeg tro. COYG!
 13. Har du eller andre inne på forumet sett noe særlig Fiorentinakamper? Jeg har kun sett han på YouTube, der er han jo helt vill. Men er han egentlig så god? Jeg skjønner at han er god, han ER tross alt toppscorer i Serie A. Men mange spillere som er gode i serie A og som faller i gjennom i andre ligaer. Spør av ren nysgjerrighet og oppriktighet. Er han en hype eller er han EKTE god og kan tilføre oss noe helt nytt?
 14. Hvis vi kjøper David, så kanskje vi burde ta en titt på hvordan Lille utvikler talentene sine. Lille selger jo flust av spillere til oss og andre storklubber, og i tillegg klarer de å vinne Ligue 1 foran psg. Imponert!
 15. Her skal vi få kjørt oss tror jeg! Vi møter ligaens klart beste lag som i tillegg har vært i scoringsform i det siste. Vi har vært gode de siste kampene, kombinasjonene sitter og vi er for første gang på lenge gode offensivt, defensivt har det også vært bra nesten hele sesongen, ja sett bort i fra noen forsmedelige tap mot dagens motstander (5-0) og Liverpool. Allikevel tror jeg klasseforskjellen vil vise seg i denne kampen, men lov med litt flaks og dyktighet. Samtidig har vi vært enorme på hjemmebane i år og ingenting vil glede mer enn en seier på årets første dag mot ligaens beste lag.
 16. Ok, leser flere og flere steder at Jack skal signere for oss i Januar på korttidskontrakt. Er det noe i dette!? Og ikke minst, har Jack virkelig noe å bidra med fortsatt bortsett fra rutine og sikkert en hel del gode morsomme historier?
 17. Jeg klarer tydeligvis ikke å lese tabellen, men det er kun to poeng ja. Får håpe vi tar med oss ett heldig poeng
 18. Plutselig er man bare tre poeng bak «verdens beste» lag, Liverpool. Med seier på Anfield er vi a poeng. Jeg tror selvfølgelig ikke vi vinner borte mot dem, men det er uansett hyggelig med mange kamper på rad uten tap og en hel del seiere. Håper landslagspausen er snill med våre spillere, så får vi håpe vi kan henge med topp 5 til desember
 19. Utrolig skuffende match altså. Lov å håpe på seier, men Brighton ser bra ut.
 20. Nå må Partey slutte å skyte fra utenfor 16 😂
 21. Pukki scorer, det er 100% sikkert. Men satser på at vi tar det 4-1
 22. Arsenal har brukt enormt med penger dette vinduet, til tross for en hel sesong uten tilskuere osv osv. Allikevel føler jeg ikke vi er styrket betraktelig. På sikt er vi muligens styrket, om de unge spillerne slår til, men akkurat nå føles alt som en stor gamble. Får håpe vi begynner å vinne kamper etter landslagspausen, både laget og supporterne trenger noen seirer og litt positivitet. Håper Ben White og Gabriel kan danne en sterk forsvarsduo, Tierny vet vi kan, men han MÅ holde seg skadefri. Japaneren på bakken har jeg aldri hørt om, men håper han er bedre enn Bellerin i det minste. Fremover er vi noe styrket med spennende spillere i Lokonga og Ødegård. Men vi kunne kanskje trengt en god spiss? Lov å håpe at Laca og Auba plutselig finner formen, mer er skeptisk. Nkethia og Balogun er per dags dato langt fra gode nok for Arsenal. Hater å si det, men får håpe på topp 10. Topp 6 virker kjørt allerede (JA JEG VET DET ER TIDLIG I SESONGEN). Kanskje ta en cup? Hadde vært hyggelig.
 23. Er ikke alle spillerne på dette laget vaksinert per dags dato? Noen som vet?
 24. Jeg ser at hans bror tidigere har spilt for Tottenham. Hvor mange tilfeller har vi av brødrepar som henholdsvis har representert Arsenal og Tottenham?
×
×
 • Create New...