Jump to content

ashcole3

Arsenal Norway
 • Posts

  832
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,799 profile views

ashcole3's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

 1. Noen som kan legge ut noen filmklipp fra Bergkamp-Testimonial??
 2. Kult med en del draktskifter de seneste årene for da blir bare sammlingen min større Den nye drakta ser ganske possitiv ut og er det bare meg eller ligner den litt på hjemmedrakta ifra 98/99. link: http://www.subsidesports.com/uk/images/pro.../plarshss98.gif
 3. Ser dessverre ut til at Ballack er på vei til Chelsea.
 4. ashcole3

  Theo Walcott

  Har stor tro på Theo Walcott nå, spesielt fordi Quincy har dratt Men, men.... Må bare informere at Rooney ikke kom til Manshit før han var 17/18 år. Vi fikk Walcott før han kunne signere proffkontrakt, det sier sitt om hvor god han vil bli, hvis det går veien da. Må også informere om at Arsenal kanskje er mer produktiv når det gjelder talenter. Theo Walcott: "verdens beste spiller om noen år"
 5. begynner ikke Distin og dra på åra nå da?
 6. bra denne siden. ligger mye bra her
 7. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=296535 dårlig overvåkning av manshit.
 8. http://www.vg.no/sport/fotball/ sjekk oppe i høyre hjørne. en ting som beviser at VG er manshit fans.
 9. ashcole3

  Robert Pires

  selv om han kanskje har blitt litt mer ustabil i de senere årene så viser han stor internasjonal klasse når han virkelig får "på"-knappen på. en spiller som fortsatt er viktig for laget. er også en av de som har den perfekte spillestilen for Arsenal etter min mening.
 10. etter å ha lest VG i dag så vil jeg i hvertfall ikke ha Daniel Braathen til klubben. leste at han var en skikkelig scum-supporter.
 11. ja, van Persie har visst fin form i det siste, men jeg er helt sikker på at den gutten har enda litt til inne. han scorte forresten redningsmålet når jeg så Arsenal-Southampton i fjor på Highbury. en mann for fremtiden, helt klart.
 12. Chelski har vel fått så mange poeng at de er sikkret spill i PL neste år. men dette kan bli spennende å se om dette kan bli en skikkelig "down"-periode. Arsenal har hatt de mange ganger og det har noen ganger ødelagt for seriemester tittelen. håper dette skjer med Chelski i år. de har virkelig fortjent seg til det
 13. Eboue er god, men Lauren er fortsatt den beste backen i PL. har sett han spille to kamper live og da var han kanskje den beste spilleren begge gangene. det var kanskje bare Henry og Fabregas som var bedre. Lauren løp hele kampen lang og han ligger som regel rett bak Ljungberg noe som TV-bildene ikke viser. har også fortsatt til gode å se Lauren gjøre en stor tabbe eller en helt mislykket kamp.
 14. ashcole3

  Robert Pires

  etter å ha studert bildene i fra straffen så kan jeg si at den skal bli tatt om igjen. keeperen til Manchester City går ut fra streken før Pires touchet/ ikke touchet ballen. Henry er en meter på innsiden av straffestreken og det ser ut som Pires kanskje ikke touchet ballen. men uannsett, en stor tabbe.
 15. Ok. Er Arsenal Station første stopp når man tar toget fra Kings Cross? 23834[/snapback] stoppestedene kan man se på undergrunnstoget eller i ett eget hefte om rutetabeller og sånt og andre steder ellers. det går ikke ann til å ungå å se det:P
×
×
 • Create New...