Jump to content

Tapapa

Supermoderators
 • Posts

  7,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Tapapa

 1. Nå er ikke jeg helsepersonell, slik som RP7 og Simbad, men når det kommer til gastroenteritt så påberoper jeg meg ekspertise fordi jeg spiser veldig mye, deriblant lasagne. SNL gir Simbad rett, hvis jeg forstår teksten korrekt. Tilstanden skyldes vanligvis at man har fått i seg enten mat som inneholder giftstoffer (toksiner) fra bakterier, eller mat og vann som inneholder virus eller bakterier som gir infeksjon i slimhinnene i tarmkanalen. https://sml.snl.no/gastroenteritt
 2. Hvis Chelsea kun klarer uavgjort i dag, og vi vinner våre tre kamper sol vi har tilgode, så har vi faktisk like mange poeng som dem. Det skjer neppe, men jeg nevner det allikevel.
 3. Jeg likte Kolasinac. Bare synd han ikke var bedre.
 4. Tapapa

  Granit Xhaka

  Se på vinkelen Jota kommer inn. Du krever det umulige av Xhaka. Jota kommer i alt for stor fart. Er det så vanskelig å innse at den virkelige synderen heter Tierney?
 5. Tapapa

  Granit Xhaka

  Det hadde vært det aller beste. Poenget består, det er primært Tierneys feil at han setter Xhaka i en håpløs situasjon.
 6. Tapapa

  Granit Xhaka

  @Marius-, jeg venter fortsatt svar.
 7. Tapapa

  Granit Xhaka

  Han hadde to valg, la Jota få fri passasje mot mål eller stoppe Jota ulovlig. Hvilke andre valg hadde han? Jeg lurer virkelig.
 8. Tapapa

  Granit Xhaka

  Xhaka har gjort mange hodeløse tabber, den mot Liverpool var ikke en av dem. Slik jeg ser det, så var Tierney på bærtur og det var foranledningen til at Xhaka blir satt i en håpløs situasjon. Allikevel er det Xhaka som blir utsatt for hets, mens Tierney går skottfri fra dette også. Det urettferdige er å skylde på Xhaka for andres feil.
 9. Jeg syns han er en helt uinteressant spiller. Løper fort som fan, avslutter som ei ku. Nei takk, la han gå til spurs.
 10. Dæven. Jeg visste ikke at han var innsatt en gang 🙂
 11. Tapapa

  Nicholas Pépé

  Dette trengte han. Måtte han begynne å få til ting for oss også. Talentetet hans er udiskutabelt!
 12. Gutter, dere må tenke litt ut av boksen. Hvorfor kan ikke United bare ansette begge to? Benitiz kan være ansvarlig for å endre formasjon og spillere uten noen rasjonell grunn. Cunte kan sørge for godt humør og harmoni i troppen. Sammen klarer de sikkert å få United til Championship, noe som kan høres ut som en tittel.
 13. Det vi trenger nå, er at Gabon og Partey blir slått ut av Afrikamesterskapet snarest mulig.
 14. Fy fan så lyst alt blir hvis vi bare slår de jævla Tottene I serien. Da får vi virkelig overtaket i kampen om fjerde og faktisk er både Pool og Chelsea innen vår rekkevidde. Slår vi i tillegg de helvetes poolene i Carabao, så er det jul, nyttår, ferie og tilbud på potetgull samtidig! Skulle vi finne på å tape de to kampene, så kan Kroenke, Arteta og alle våre overbetalte spillere dra til helvete og jeg ønsker en permanent Korona-tilværelse.
 15. Dette er fantastiske nyheter!
 16. Tapapa

  Granit Xhaka

  Jeg finner ikke noen gode klipp av det som skjer i forkant av langpasningen mot Jota. Hvis noen har den, så post den gjerne her.
 17. Tapapa

  Granit Xhaka

  Xhaka driter seg ikke ut i hver eneste kamp. Han har så absolutt fylt sin tabbekvote, men det har sannelig Tierney også gjort. Syns du vi bør bli kvitt Tierney for enhver pris også?
 18. Tapapa

  Granit Xhaka

  Under kampen så var jeg helt oppgitt over Xhaka fordi han atter en gang klarte å bli utvist. Denne gangen kan selv ikke vi nærsynte goonere skylde på dommeren, da avgjørelsen var helt korrekt. Xhaka hadde egentlig to valg, enten la Jota få fri passasje mot mål og sannsynligvis score, eller å felle han å ta et rødt kort for laget. Han gjorde det siste. Der og da så tenkte jeg at han tok et galt valg, men i ettertid så viste det seg å være riktig det han gjorde. I alle tilfeller så den virkelig skyldige han som satte Xhaka i denne håpløse situasjonen. Den var nok den godeste Tierney skyldige. Tierney er tradisjonelt er langt mer skånet for kritikk fra forumistene enn Xhaka, selv om han også har gjort veldig mye merkelig denne sesongen her.
 19. He he, det ville vært en kaptein verdig om han gjorde det!
 20. Jeg vet absolutt ingenting om Melo, men hvis han kommer så håper jeg selvfølgelig at han blir en instant hit. Det burde være mulig å kansellere låneoppholdet til Guendouzi. Han er akkurat hva vi trenger nå, men selv jeg skjønner at det ikke skjer.
 21. Skulle ikke du bli mer positiv?
 22. Det er håp for topp-fire uansett. Hvordan vil du argumentere for at vi ikke har håp om topp-fire uten nye spillere? Vi ligger per dags dato på femteplass, med en kamp mindre spilt en WHU. Formen vår har vært stigende etter en forferdelig start. Hvorfor er det helt umulig at denne gruppen av spillere skal klare topp-fire?
 23. Håper vi får utsatt kampen. Det blir dobbel-fordel for oss hvis vi får det til. For det første så får vi mange spillere tilbake til returkampen. For det andre så sørger vi for at Tottenham får et helsikes tett kampprogram.
 24. Xhaka er en nøkkelspiller for oss, jeg ønsker at han blir i klubben i mange år til.
 25. Jeg er dødsimponert over gutta i kveld. Håper de tar med seg go' følelsen og banker Tottenham og Liverpool i de neste kampene.
×
×
 • Create New...