Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
  • Posts

    4,827
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gunners68

  1. Vi spiler mot Wolves og Chelsea før City spiller sin neste kamp i PL. Det eneste som teller i de to kampene er 6 poeng. Alt annet betyr at vi definitivt er ute. Redd for de rokeringene som blir foreslått over her betyr kroken på døren. Flere av de spiller så lite at de er nærmest helt uten kamp trening. Det vil gi Wolves et ekstra håp om å slå oss. Rice og Mø , Saka , de trenger nok hvile , men vi har ikke gode nok erstattere. Partey er knall god på sitt beste. Han er fortsatt litt rusten etter sin skade. Eddie er ikke god nok , må selges . Samme med Vieira. Arteta må stille det beste laget til enhver tid, forutsett at han ikke bruker skadede spillere.
  2. Da var CL eventyret over. Vi ble ikke pisset på som sist i allefall. Så gode / dårlige er vi for øyeblikket, men spillerne har fått verdifull erfaring fra øverste nivå i europa. Et par nye klasse signeringer må vi ha for å ta steget videre, både i PL og CL.
  3. Et mål nå Eddie og du blir helt til evig tid 😁
  4. Ja , en skikkelig spiss trenger vi.
  5. Nå fremstår vi veldig bra og forhåpentligvis blir Bayern veldig frustrerte etter hvert. Forøvrig tror jeg ikke at vi kommer til å få et eneste frispark i denne kampen 😁
  6. Vel gjennomført første omgang av oss.
  7. Ser ut til at han løper det av seg.
  8. Ødegaard ser ut til å være ferdig.
  9. Jeg er fornøyd med at vi i 2 sesonger har kjempet om titelen i PL. Vi har kommet ,så langt, til kvart finalen i CL uten alt for mange med erfaring fra denne turneringen tidligere. April måned har vært tidspunktet hvor vi har snublet de siste sesongene av forskjellige grunner. Arteta forandret plutselig på noe som har fungert lenge , før Villa kampen. Det slo dårlig ut. Titelen kan ha blitt tapt der for vår del. Tror Pool og City, spesielt City , vinner resterende kamper. Taper vi i kveld, så kan vi gå på flere tap i PL også. I det spontane øyeblikket var vi alle langt nede etter Villa kampen. Men , du verden så mange steg vi har tatt i rett retning. Stallen må åpenbart forsterkes. Vi har spillere som ikke er gode nok for det siste steget som skal til. Arteta har et knippe han stoler på og så har vi de som nesten aldri får spille. De må vekk. Forsterkning på flere plasser samt en spiss som vet hvor målet er. Blir spennende å se om vi kan reise oss i kveld. Det vi vet like sikkert som amen i kirken , er at vi NOK EN GANG forærer en ny straffe til Harry Kane.
  10. At han scorer på straffer er ikke en selvfølge i Chelsea 😁 I går var det vel 3 spillere som gjorde krav på å ta straffen de fikk. Har knapt sett sånt før tatt i betraktning tiden de brukte på den krangelen.
  11. Stallen er sterk nok for en meget bra start ellver , men vi har , som du sier Gunners77 , ikke sterk nok benk. ESR , Nelson , Nketiah , Vieira - holder ikke mål. Flere av våre som nå merker presset og kjøret etter en lang sesong Arteta fikk ikke uttelling i dag. Det mest skuffende var at Villa spilte mer for 4 plassen enn vi gjorde for PL titelen.
  12. Vi spilte bra i 1 omgang. Ballen skulle bare ikke i mål. I 2 omgang har vi ikke skapt noe som helst. Vi har falt som et kort hus. Vi er milevis unna best når det gjelder mentalitet. I dag kunne vi koblet et grep om titel innspurten, men den gang ei. Det er fortsatt muligheter, men onsdag er muligens CL eventyret over. Harry Kane spøkelset sørger nok for det. Så spørs det om vi er sterke nok til å reise oss i de resterende kamper i PL.
  13. I dag blir vi driti på hjemme. Fy faen.
  14. Nok en gang driter vi på draget når vi kan ta grep om hele innspurten.
  15. Blir dessverre ingen poeng i dag.
  16. Blir dessverre max 1 poeng i dag.
  17. Du begynner bra Martinelli 😁
  18. Denne kampen kan vi fort tape.
  19. Vi må hale dette i land. Seier i dag vil være utrolig viktig.
  20. Fuck of Klopp og Pool. Det er vel på sin plass med en takke hilsen til Palace 😁
  21. United hadde flaks i dag. 1 ufortjent poeng fikk de med seg. Ten Hag har sikkert fortsatt troen på at de klarer 4 plassen 😁
×
×
  • Create New...