Jump to content

Gunners68

Arsenal Norway
  • Posts

    4,762
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gunners68

  1. Da er Forest trekt poeng og har havnet under streken for nedrykk. Everton ble trekt poeng, men City med sine 115 punkter som de må svare for er ikke trukket et eneste poeng. De opererer med litt forskjellige tabeller rundt omkring, men siste oppdaterte tabell viser at Forest nå er på 18 plass, og altså på nedrykk 😁
  2. Stygg takling og feiring uten drakt går ut på det samme. Gult kort. Som Bill Shankly sa - fotball er et enkelt spill styrt av idioter 😁
  3. Tror jeg nettopp så tidenes frispark fra Sterling på stillingen 2 - 2 😁
  4. Gunners68

    Declan Rice

    WHU sine supportere er noe eget. Så hjemme kampen deres sist helg mot Burnley. Nitrist på alle plan. Eneste de kan er å slåss og det har de gjort gjennom alle tider 😁 Rice kan ende opp som årets spiller hvis suksessen fortsetter. Hadde aldri blitt det i WHU.
  5. Fra en sterk 4 - 0 seier borte mot Villa sist helg og ned på jorden igjen mot Fulham. Spursy på sitt beste i dag 😁
  6. TITO skal hevnes 😁 Vår siste kamp i CL under Wenger svei jævlig , sammen med 4 -4 i Newcastle. Vi kan klare å slå Bayern.
  7. Engelske lag kan trekkes mot hverandre og lag som også var i samme gruppe i gruppe spillet.
  8. Kanskje det er godt at vi møter slike lag og at våre får den erfaringen med å spille mot lag som Porto. Borte og hjemme mot sånn lag er verdifull erfaring for Arteta og spillerne. Jævlig frustrerende til tider mot sånne lag , de kan håndboken for dirty trix ut og inn. Det kan ikke våre unge spillere ennå. Nå lærer de.
  9. Raya rai rai 😁
  10. Kai er iskald 😁
  11. Vi vant myntkastet i allefall 😁
  12. Trodde vi skulle dra i land dette , men CL er noe helt annet en PL. Engelske lag og straffespark konkurranse er ensbetydende med tap.
  13. Nå er vi ute av fokus. Nå har vi fått kjenne på et nivå som er ukjent for omtrent hele laget.
  14. Synes Partey fortsatt er ganske rusten.
  15. Han skulle egentlig ikke tatt kast i det hele tatt.
  16. Hodespiller kanskje 😁
  17. Gabriel er en god hodeskaller, men pasninger derimot er det mye å gå på.
  18. Yes , Trossard 😁
  19. Så langt har Porto full kontroll.
  20. Spent på hvordan Arteta planlegger opp mot Portos dirty trix register i kveld. Likeledes hvordan dommer trioen har forberedt seg mot noe alle vet kommer. Fotball på øverste frustrasjons nivå. Vi skal klare denne jobben hvis vi får spille fotball. Går alle på limpinnen så dreper Porto all fotball glede på sydeuropeisk vis.
  21. At vi ikke klarte det i Wengers storhetstid er vanskelig å forstå. Tenk på de folkene vi hadde de første 10 årene av hans periode. Men , det sier også mye om hvor vanskelig det er å gå hele veien til topps. Stallen var aldri god nok i tiden etter det. Vi røyk alltid ut før kvartfinalen. Med få unntak. I den gamle mesterligaen var det jo bare et lag fra hvert land og vi deltok 3 ganger før CL tok til. Mener å huske at det er rett. Skal vi en gang kopiere City og United med The Treble , så skal vi ha en sterk tropp , og det skal klaffe hele veien , samt at det hjelper med litt flaks også 😁 Vi tapte finalen i 2006 , men burde klart det i årene før den finalen.
×
×
  • Create New...