Jump to content

Safe Hands

Arsenal Norway
 • Content Count

  2,151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Safe Hands

 • Rank
  Trener

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

4,681 profile views
 1. Veldig viktig seier. Forhåpentligvis legger vi nå nedrykksspøkelset bak oss for godt. Nå er det omtrent like lang vei opp til topp 4 som til bunn 3. Corona-sesongen er ikke som andre sesonger.. Saka MoM. Fantastisk assist. Er også imponert over Maris inntreden i midtforsvaret etter så lang tid ute. Det ser mer solid ut uten Luiz bak der. Auba er skuffende igjen. Men vi vet hva han kan. Og så lenge vi vinner, kan han få tid til å spille seg i form. 3 poeng mot WBA nå, så er verden levelig igjen.
 2. Den beste prestasjonen og resultatet på lang, lang tid. Heldigvis varte ikke matchen 10 minutter til, for det røynet på mot slutten. Men de første 80 var solide. Martinelli er min MoM. Han har gitt oss en helt annen offensiv sprut, og han setter høytlønnede Willian og Pepe i skammekroken. De neste kampene blir viktige. Vi kan ikke vente 7-8 kamper på neste seier.
 3. Just another day at the office. 6 strake på Emirates uten seier nå. Blir fort 7 på Boxing day. Let the good times roll..
 4. Hvem skal ta over når Arteta endelig får fyken? Allegri? Rodgers? Pulis? Wenger? Pochettino? Hasenhüttl? Favre? Knudsen? Sarri? Benitez? Giert Ingebrigtsen? Kanskje er det ett fett. Pilene har uansett pekt nedover siden amerikaneren overtok.
 5. Artetas PL-statistikk som Arsenal-manger: W-13 D-8 L-13 Dette er i prinsippet en hel sesong. Og det holder ikke. Det er ikke i nærheten av godt nok. Selv ikke med denne spillergruppa. Dette er Arsenal, ikke Norwich eller Fulham. Etter Burnley-tapet var Arteta en dead man walking i mine øyne. Den eneste spenningen nå ligger i hvor lang tid styre og stell i denne klubben skal utsette det uungåelige. Får han ikke fyken i morgen, tror jeg det skjer etter poengtap mot Brighton 29.desember. Brighton, WBA og Palace blir massive kamper.
 6. Bedring spillemessig. Men det skulle jo egentlig ingenting til etter siste tids prestasjoner. Willian står fortsatt med 1 skudd på mål denne ligasesongen. Ett! Vi har vunnet en av de siste ti. Vi har tatt 5 av de siste 30 tilgjengelige poengene. Vi har 14 poeng etter 14 matcher. Vi har scoret 12 mål. Alle andre indikatorer enn vår historie og vårt lønnsbudsjett viser en dumpekandidat.
 7. Hva er Arsenals identitet, konkurransefortrinn og filosofi? En gang var det samme forsvarsfirer(femmer) i 15 år. 1-0 to the Arsenal. Så var det unik kjennskap til de beste talentene i verden i det franske markedet. Så prøvde vi oss på et ungdomsprosjekt, som nesten lyktes. Den gang ga vi ikke 2-årskontrakter til dem over 30. Vi hadde verdensstjerner som Henry, Vieira og Pires i sine beste år, og vi kvittet oss med dem med god fortjeneste rett før de nådde middagshøyden. Og nå? Nå er rollen snudd om. Nå har vi en periode hatt nok penger til å bruke 700millioner på en Pepe, en halv mi
 8. De to neste kampene er mot Everton og Chelsea... Vi kan meget vel være under streken når vi møter Brighton til en 6-poenger 28.desember. Under streken i slutten av desember. Arsenal. Eller "Arteta is doing a wonderful job", som det heter fra de som styrer skuta på toppen. Jeg er livredd for at ingen våkner før det er for sent.
 9. Hjemmekampene mot Leicester, Wolves, Aston Villa, Burnley og Southampton har gitt til sammen 1 poeng. Det er solid dumpekandidat-form. Og det har pågått lenge. Hvor lenge skal Arteta få lov til å øve? Og er styre og stell i klubben egentlig i stand til å foreta seg noe som ikke bare gjør vondt verre enda en gang?
 10. 25.10.2019 tapte Southampton 0-9 hjemme mot Leicester. Southampton sparket ikke manageren. Akkurat nå er de på tabelltopp. Det er eneste halmstrået jeg finner i dagens Arsenal-situasjon. For spillemessig er det niks og nada som tyder på at ting vil snu.
 11. Arteta må ut. Dessverre. For det hadde vært spennende å se hva han kunne få til. Men nå er det krise. Den mest alvorlige i mine 40 år som supporter. Nedrykk er en reell mulighet. En eller annen rutinert ringrev må ta over skuta. Nå. Prestasjonene er elendige og har vært det lenge. Vi scorer ikke mål, vi skaper fint lite sjanser. Resultatene er elendige og har vært under pari i hele Artetas regjeringstid. Spillerne blir utvist for skalling og strupetak-dytt. Prøver de å få manageren sparket? Vi har en £300 000 i uka-spiller som ikke engang er i 25-mannstroppen. Han er verden
 12. Det dårligste Arsenal-laget i (en gammel) manns minne. Hva skjedde med vår kjære klubb? Virkelig trist å se hvordan prestasjonene blir dårligere og lønningene høyere år for år.
 13. Første besøk på forumet på en evighet. Dette var moro! FA-cupen er vår! Jeg har brukt sommeren bl.a. til å se Sunderland til I die på Netflix. Og en ting står klart: Managere trenger mye mer enn en halv sesong på å skape miljø og et vinnende fotballag. De trenger flere år og kompetente folk i styre og stell rundt seg. Arteta virker å ha en veldig god idé om hvordan han skal skape dette laget. Men han trenger mye tid. For dette er det skrøpeligste Arsenal-laget siden midten av 90-tallet, kanskje enda tidligere. Det håper jeg han får, uansett hvordan neste sesong går, og uansett om Aub
 14. Hadde vi holdt unna og vunnet mot Chelski, hadde vi bare vært 3 poeng unna fjerdeplassen nå... Fantastisk match av gutta, synes jeg. Det hele liknet mye på kampen mot Chelsea, forskjellen er at vi scorer 2 og ikke bare 1 i vår gode periode, og det gir en annen trygghet. I tillegg til at vi naturligvis unngår en rein tabbe ala Leno. Øzil, som en ny signering, jobber som en helt. Det samme gjør alle de andre også. Pepe stråler. Luiz sjefer og ber publikum heve lydnivået. Xhaka det samme. Alle jobber for hverandre, og plutselig står det frem ledere både her og der. Det er så man må gni
×
×
 • Create New...