Jump to content

piscator

Arsenal Norway
 • Content Count

  3,207
 • Joined

 • Last visited

About piscator

 • Rank
  Assistant Manager

Recent Profile Visitors

2,306 profile views
 1. det er faktisk ting i livet som er viktigere enn fotball. Helt forståelig at man ikke klarer å prestere på toppnivå hvis man har bekymringer privat.
 2. piscator

  Useriøse rykter

  moro med en nordmann i Arsenal. Men er dette en god deal for klubb og spiller? Som det skrives, er PL det riktige karrierevalget for Ødegaard med sin skadehistorikk. Og får han tilstrekkelig spilletid i PL? Og er det en slik spiller Arsenal primært trenger nå; klubben har jo flere som kan ta en liknende rolle.
 3. jo, men i etterpåklokskapens navn, når man tenker på hva slags "bråkebøtte" Nasri var, var salget av ham en god deal for Arsenal. De verste dealene i den perioden var van Persie og Cesc, alt for mye talent forsvant for "enkelt" og kanskje til en dårlig pris for Arsenal. De senere årene har man kjøpt for mye middelmådighet. Og det har fortsatt helt frem til i dag, mest uttrykt gjennom å la Willian få treårskontrakt.
 4. Oppløftende kamp i går, men de fikk det lett. De må også prestere mot lag som gir mer motstand, jfr den frustrerende kampen mot Palace. Men gledelig å se at Saka og Smith-Rowe tar nivået. Willian har skuffet totalt, og Pepe er alt for ujevn. Spørs om de har noen fremtid i dette laget. Av de andre unge spillerne er jeg i tvil om Nketiah og Maitland-Niles vil ta det siste steget, mens jeg tror fortsatt at Nelson er en å satse på. Og Martinelli vet vi naturligvis at er god nok. Han er det største talentet av dem alle i mine øyne. Men mulig skaden har satt utviklingen noe tilbake? Ellers vik
 5. piscator

  Mesut Özil

  Ønsker naturligvis Mesut alt godt. Han vil alltid ha en plass i våre hjerter. Har gitt oss mange gode stunder, og er en av få Arsenal-spillere jeg vil bruke betegnelsen "geni" om. Hans blikk for spillet og evnen til å åpne forsvar kan kun matches av folk som Bergkamp, Pires og Brady. Hans avskjed er trist, men han bærer absolutt en del av ansvaret for dette selv. Men det er de gode minnene som mest av alt sitter igjen.
 6. fotballfans generelt er for utålmodige. Selv om det var et steg tilbake i går, peker pilene i all hovedsak oppover, etter en svært trøblete periode før jul. Det er ihvertfall ingen grunn til å sparke Arteta NÅ, etter en litt dårlig kamp mot Palace. Slike kamper vil vi få også i fremtiden. Så får vi se utover våren om trenden blir positiv eller negativ. forutsatt at de ikke roter seg inn i nedrykksstrid igjen må Arteta ihvertfall sitte frem til sommeren, så får vi gjøre en evaluering da. Tror også det er viktig at det ryddes opp i stallen. Özil-sagaen for eksempel er et uromoment. Vi trenger en
 7. Saka er strålende han, og kan bli en legende i klubben, men er han et kapteinsemne?
 8. Så Solskjær & co tok tabellteten. Men norske medier er like sveiseblinde som før. På samme måte som ManU har vært bedre enn resultatene skulle tilsi i dårlige perioder, har jo resultatene vært rimelig flatterende i det siste. Ja, de har naturligvis blitt bedre, og de kan naturligvis vinne serien. Men har de imponert spillemessig? De har klart å vinne mange ganske jevne kamper, enten ved et heldig mål, eller glimrende enkeltprestasjoner. Men hvor lenge vil en slik flyt vare, hvis de fortsetter å spille nokså ordinært? Og toppen av kransekaka er VG som bruker overskriften "volley-perle"
 9. Noen som har hørt noe nytt om Martinelli? Står ikke noe på Arsenal.com annet enn at de skulle skanne ankelen i går. Var det "bare" et kraftig overtråkk, eller brøt han av noe i ankelen?
 10. ja, man kan virkelig lure på virkelighetsoppfatning og perspektiv hos endel folk. Men kanskje det er slik at det at Arsenal vinner FA-cupen er omtrent som forventet, en nesten hverdagslig hendelse, mens det at Spurs spiller seg frem til en finale er en sensasjon, et fullstendig unntak? btw, har de gått bort fra hjemme/borte semifinale i ligacupen?
 11. tviler sterkt på om vi som står på utsiden her kjenner hele sannheten om disse sakene. Synes slike konspiratoriske spekulasjoner tjener til lite. I verste fall er de mest til skade... hadde Willian vært en suksess på banen er det ingen som hadde nevnt dette i det hele tatt, sant eller usant...
 12. piscator

  Useriøse rykter

  Nei, uansett om laget kunne trengt kreativiteten til Özil nå, er han ingen fremtidsløsning. Eneste er å håpe at man lærer av dette. Har vært alt for mange dårlige beslutninger på spillerfronten, Dårlige kjøp, dårlige på reforhandling av kontrakter, dårlig på timing... en kanskje undervurdert del av enhver toppklubb er speiderne, de som reiser rundt og studerer talenter? Vet ikke om Arsenal noen gang egentlig har vært best i klassen der, men de var ihvertfall mye bedre på dette i de første fasene av Wenger-æraen. Og i etterpåklokskapens navn er det litt overraskende at de ikke satset mer på det
 13. Elneny og Bellerin er ikke fremtidsløsninger, men man kan ikke ribbe hele stallen på en gang. Man må sikre en viss kontinuitet.
 14. enig. Selv om Bellerin har tapt seg, og Elneny har sine begrensninger, er begge de nyttige squad players om ikke annet.
 15. Ja, det var nok ikke noe lurt grep å skyve Özil ut i kulden. Ja, Özil har tatt for lite ansvar defensivt, og kan ikke forsvare en fast plass på laget. Og kontrakten blir ikke forlenget. Men så lenge han er i klubben, med den høye lønna, og gitt de problemene laget har, burde de forsøkt å få mest mulig ut av ham. Og i noen kamper kunne han ha kommet inn og tilført det laget åpenbart har manglet i høst, kreativitet.
×
×
 • Create New...