Jump to content

Polljen

Arsenal Norway
 • Content Count

  6,885
 • Joined

 • Last visited

About Polljen

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lengst vest i kongeriket.

Recent Profile Visitors

9,315 profile views
 1. White dro på ferie rett etter at EM var avsluttet, som de fleste andre på det engelske landslaget.... En (eventuell) bekreftelse skjer når han er tilbake. Selv om klubbene skulle være enige så vil ikke en bekreftelse komme før den medisinske delen er unnagjort og kontrakten signert.
 2. Backup for Tierney, noe mange av oss har etterlyst.
 3. Jeg er overbevist om at Xhaka er en ”gonner” og ikke en ”gooner” når sesongen starter. Jeg tror også at det kommer en erstatter, det er flere navn som nevnes. Noen klager over at det har skjedd lite når det gjelder salg/kjøp så langt, og det har de rett i, men faktum er at det gjelder de fleste klubbene i PL. Det er dessverre slik at "overgangsspillet” tar tid.
 4. White er nok fremdeles sannsynlig og jeg forventer at det kommer en avklaring relativt raskt etter at EM er over. Aouar er vel som så mange andre fremdeles på stadiet ”useriøse rykter"
 5. Er nok vår nye tredje målvakt.... Han har også fått drakt nr 33 som Mat Ryan hadde sist sesong, så det store spørsmålet er nå hvem som blir vårt andrevalg i mål.
 6. Det er dessverre bare slik at også dette er en del av underholdningsverdien. Fotball bare for fotballens skyld er en svunnen tid.
 7. Polljen

  EM 2020

  Ingen av situasjonene var straffe, men å kalle Sterling for en "diver" på grunn av den situasjonen er jeg uenig i. Der var vel en viss kontakt og jeg mener at Sterling ikke bevist prøvde å filme seg til en straffe, men kontakten var på ingen måte nok til at det burde vært dømt straffe. Så til VAR som i EM har fungert meget bedre enn den fungerer i PL. I EM så skal VAR kun omgjøre en situasjon når det er en "klar og feilaktig" avgjørelse. Selv om jeg er uenig i straffen så tar jeg heller den "feildømmingen" som VAR gjorde i den situasjonen enn de betraktelig mer vilkårlige situasjonene v
 8. Polljen

  EM 2020

  HVIS straffen Engeland ble snytt for var den da Kane ble "felt" innenfor sekstenmeteren, så er jeg uenig i at det var straffe. Kane "startet" det hele med å sparke til den danske forsvareren før han selv gikk over ende. Selv de engelske kommentatorene registrerte det da de fikk se reprisen. Når det er sagt så vant England fortjent i går, de var så absolutt det beste laget.
 9. Polljen

  Useriøse rykter

  Det er mye som nå tyder på at Arsenal har lagt inn sitt første bud på Houssem Aouar i Lyon. Lyon skal etter sigende forvente en overgangssum på rundt £21mill, og Arsenals første bud er vel antatt å være rundt £17mill. Det første budet blir nok avslått, men avstander skal ikke være veldig stor og Arsenal er foreløpig den eneste klubben som har kommet med et formelt bud, selv om ett par andre klubber skal ha vist interesse. Arsenal var også sist sommer ute etter Aouar, men endte med å gå for Partey. En midtbane med de to spillerne kan bli spennende ............ hvis denne overgangen blir
 10. Det kommer til å skje noe utover i juli. Den unge portugiseren som kommer som backup til Tierney er i karantene i London og vil bli offisielt bekreftet når han er ute av den. Den unge belgieren som kommer inn på midtbanen er vel nærmest klar. Det sies vel nå at Brighton og Arsenal har blitt enige når det gjelder Ben White, men her skjer det ikke noe mer før EM er over. Det tidsrommet vi er inne i nå er et tidsrom der mye skjer i det skjulte så når det først skjer noe så forventer jet at det skjer mye på en gang.
 11. To (utlånte) Arsenalspillere skal nå være klare for Marseilles iflg ryktene. Saliba på lån og Guendouzi (salg)
 12. Polljen

  Useriøse rykter

  Et par litt dårlige rykter. Man C skal ha kastet seg inn i kampen rundt Ben White og ”grådigheten” til Willian skal ha satt en stopper for overgangen til MLS klubben Inter Miami.
 13. Dyktige managere er ikke noe nytt i Tottenham, men Levi & co er samtidig dyktige til å bli kvitt de dyktige managerne før de har fullført kontraktene sine.
 14. Polljen

  Patrick Vieira

  Samtidig så er Tottene fremdeles uten ny manager 😁
 15. Det er ett punkt jeg er usikker på i forkant av ny sesong og det er hviken formasjon Arteta satser på i sitt "nye" lag. Det har vært nevnt at Ben White kan dekke backrollen, men det virker i utgangspunktet (sett fra mitt ståsted) mer sannsynlig at han brukes som høyre stopper i en tre-stopperlinje (3-4-3). Samtidig så mener jeg å ha lest tidligere at Arteta er tilhenger av en 4-3-3-formasjon og da blir jeg litt mer usikker.
×
×
 • Create New...