Jump to content

Polljen

Arsenal Norway
 • Content Count

  6,888
 • Joined

 • Last visited

About Polljen

 • Rank
  Manager

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lengst vest i kongeriket.

Recent Profile Visitors

9,376 profile views
 1. Så vidt jeg kan huske så var Arsenal tabellmessig i andre halvdel av sesongen et av de bedre lagene i PL. Jeg mener at vi nå er på et tidspunkt der det er helt ok å diskutere Arteta sin fremtid i klubben. Men det er ikke nok å si at det er på tide med et skifte, man må ha klare gode og realistiske alternativer i en slik diskusjon. Det å skifte Arteta ut med en annen ex-Arsenalspiller som f.eks Henry blir bare ett nytt usikkert alternativ. Det var en i en tråd ovenfor som var motstander av at Arteta ble ansatt. Jeg har ingen problemer akkurat der. Jeg var motstander da noen brakte Art
 2. Jeg har mange tanker om ”eierskap" når det gjelder Arsenal, navn på eier(e) er for meg mindre viktig. 1. Eier(e) som er oppriktig opptatt av fotball og ikke av eierskap som en hobby 2. Eier(e) som har eller er villige til å ha kunnskapsrike fagpersoner å lene seg på fremfor å forfekte egne manglende kunnskaper. 3. Eier(e) som er villig til å bruke tilgjengelige midler i klubben NÅR det er nødvendig. Jeg er ikke tilhenger av at det er eier/eieres egne lommebøker som skal finansiere spillerkjøp. 4. Jeg tar gjerne et eierskap bestående av flere (noenlunde) likeverdige eiere.
 3. Jeg er på en måte misunnelig, på en annen måte så er jeg det ikke. For meg så har rødt medlemskap fungert greit, selv om jeg kommer et stykke bak i køen. Jeg hadde planer om tur over både en og to ganger kommende halvår, men nå har helsa slått seg vrang så alt sånt er utsatt (i alle fall til langt ut på andre del av sesongen. Håper også å komme "sterkt" tilbake rundt det meste som har med Arsenal å gjøre (også her på forumet) når bare formen kommer så langt at jeg har skikkelig ork til det. Jeg har ikke fulgt med Arsenal så mye de siste ukene, men jeg tvang meg til å lide
 4. White dro på ferie rett etter at EM var avsluttet, som de fleste andre på det engelske landslaget.... En (eventuell) bekreftelse skjer når han er tilbake. Selv om klubbene skulle være enige så vil ikke en bekreftelse komme før den medisinske delen er unnagjort og kontrakten signert.
 5. Backup for Tierney, noe mange av oss har etterlyst.
 6. Jeg er overbevist om at Xhaka er en ”gonner” og ikke en ”gooner” når sesongen starter. Jeg tror også at det kommer en erstatter, det er flere navn som nevnes. Noen klager over at det har skjedd lite når det gjelder salg/kjøp så langt, og det har de rett i, men faktum er at det gjelder de fleste klubbene i PL. Det er dessverre slik at "overgangsspillet” tar tid.
 7. White er nok fremdeles sannsynlig og jeg forventer at det kommer en avklaring relativt raskt etter at EM er over. Aouar er vel som så mange andre fremdeles på stadiet ”useriøse rykter"
 8. Er nok vår nye tredje målvakt.... Han har også fått drakt nr 33 som Mat Ryan hadde sist sesong, så det store spørsmålet er nå hvem som blir vårt andrevalg i mål.
 9. Det er dessverre bare slik at også dette er en del av underholdningsverdien. Fotball bare for fotballens skyld er en svunnen tid.
 10. Polljen

  EM 2020

  Ingen av situasjonene var straffe, men å kalle Sterling for en "diver" på grunn av den situasjonen er jeg uenig i. Der var vel en viss kontakt og jeg mener at Sterling ikke bevist prøvde å filme seg til en straffe, men kontakten var på ingen måte nok til at det burde vært dømt straffe. Så til VAR som i EM har fungert meget bedre enn den fungerer i PL. I EM så skal VAR kun omgjøre en situasjon når det er en "klar og feilaktig" avgjørelse. Selv om jeg er uenig i straffen så tar jeg heller den "feildømmingen" som VAR gjorde i den situasjonen enn de betraktelig mer vilkårlige situasjonene v
 11. Polljen

  EM 2020

  HVIS straffen Engeland ble snytt for var den da Kane ble "felt" innenfor sekstenmeteren, så er jeg uenig i at det var straffe. Kane "startet" det hele med å sparke til den danske forsvareren før han selv gikk over ende. Selv de engelske kommentatorene registrerte det da de fikk se reprisen. Når det er sagt så vant England fortjent i går, de var så absolutt det beste laget.
 12. Polljen

  Useriøse rykter

  Det er mye som nå tyder på at Arsenal har lagt inn sitt første bud på Houssem Aouar i Lyon. Lyon skal etter sigende forvente en overgangssum på rundt £21mill, og Arsenals første bud er vel antatt å være rundt £17mill. Det første budet blir nok avslått, men avstander skal ikke være veldig stor og Arsenal er foreløpig den eneste klubben som har kommet med et formelt bud, selv om ett par andre klubber skal ha vist interesse. Arsenal var også sist sommer ute etter Aouar, men endte med å gå for Partey. En midtbane med de to spillerne kan bli spennende ............ hvis denne overgangen blir
 13. Det kommer til å skje noe utover i juli. Den unge portugiseren som kommer som backup til Tierney er i karantene i London og vil bli offisielt bekreftet når han er ute av den. Den unge belgieren som kommer inn på midtbanen er vel nærmest klar. Det sies vel nå at Brighton og Arsenal har blitt enige når det gjelder Ben White, men her skjer det ikke noe mer før EM er over. Det tidsrommet vi er inne i nå er et tidsrom der mye skjer i det skjulte så når det først skjer noe så forventer jet at det skjer mye på en gang.
 14. To (utlånte) Arsenalspillere skal nå være klare for Marseilles iflg ryktene. Saliba på lån og Guendouzi (salg)
 15. Polljen

  Useriøse rykter

  Et par litt dårlige rykter. Man C skal ha kastet seg inn i kampen rundt Ben White og ”grådigheten” til Willian skal ha satt en stopper for overgangen til MLS klubben Inter Miami.
×
×
 • Create New...