Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Det er godt mulig at min logikk er av den sære sorten, men jeg mener oppriktig at jeg sliter med argument som går på at det er bedre å beholde det vi har siden vi ikke vet hva vi får. Jeg har ingen problemer med å respektere at andre gjerne vil beholde Wenger som manager, det jeg etterlyser er argumenter som går på hva han kan tilføre laget fremover (som andre eventuelt ikke kan) og andre punkt som gjør at han fremdeles vil være det beste alternativet. Men når jeg fra diverse hold de siste sesongene opplever at hovedargumentet (eller ofte det eneste argumentet) er "redselen" for hva vi får da sliter jeg virkelig med å respektere min motparts argumentasjon. Jeg forstår årsaken for redselen når det gjelder hva som skjer etter Wenger og det er ikke useriøst å føle denne redselen, og selv om jeg kanskje brukte feil uttrykk når jeg stemplet dette som "useriøst" så blir det etter min feil å bruke dette som det eneste argumentet for å beholde Wenger.

 

Grunnen til at jeg mener at det er irrelevant å bruke andre klubber (f.eks. Man United) som eksempel er at dette ikke er en fasit på hva et managerbytte vil bety for en klubb. Ferguson ville måtte gi seg før eller senere og det samme vil Wenger måtte gjøre. Akkurat som at det kom ny(e) manager(e) i United så vil det komme en ny manager i Arsenal før eller senere, akkurat det kan vi vel være enige om?

En ny manager betyr i utgangspunktet usikkerhet om hva fremtiden vil gi. Det å få inn en suksessfull ny person som manager gir ikke automatisk suksess, det å få inn en ukjent person (som Wenger i sin tid) betyr ikke automatisk mangel på suksess. Det vil alltid være en slags redsel for hva en ny manager vil klare å få ut av den klubben han tar over, men hvis man lar denne frykten/redselen ta kontroll så er det for meg et problem. Men jeg kan ikke se at det problemet som frykten/redselen skaper blir noe mindre om vi venter ett eller flere år før et skifte kommer og dette gjør også at jeg sliter litt med å få servert dette som det eneste argumentet for at et skifte ikke skal skje nå.

 

Gjelder det samme argumentet for spillerne også? spør du! Jeg er ikke helt sikker på hva du mener, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Du nevner Özil og om vi skal kvitte oss med han fordi kontrakten går ut om noen få år? Selvsagt ikke av den grunn, jeg har aldri brukt og kommer aldri til å bruke kontraktslengde som et argument når det gjelder spillersalg. Men jeg er fullt klar over at enkelte klubber gjerne selger spillere som ikke vil forlenge kontrakten for å få noe av pengene tilbake.

Men hvis en spiller ikke lenger kan tilføre et lag de de trenger så mener jeg at salg bør vurderes, uavhengig av hvor lang fartstid de har i klubben, og dette har tross alt skjedd mange ganger under Wenger.

 

Du spør om det trengs utskiftninger i styret? og her her er mitt svar et klart JA! Dette har jeg argumentert for lenge, ikke nødvendigvis fordi det er så mange gamle menn i styret men fordi jeg har ment og fremdeles mener at det er behov for ett eller flere medlemmer i styret som har bedre fotballfaglig kompetanse enn de som sitter der nå. Jeg har flere ganger ytret ønske om å få inn ett styremedlem ála David Dein.

 

Er jeg drittlei Wenger, spør du? Ja, jeg er drittlei det han tilfører dagens Arsenalllag (eller kanskje det han ikke tilfører laget). Akkurat som deg så mener jeg at han ikke skal sparkes, jeg har aldri bedt om det, det jeg har bedt om er at han selv tar konsekvensen av at han ikke lenger klarer å tilføre laget det de trenger og selv trekker seg fra stillingen. For meg er det en stor forskjell på om han får sparken eller selv trekker seg. Jeg har aldri bedt om at han skal sparkes og det skal mye til før at jeg kommer til å be om det.

For meg som et tidligere ihuga medlem av "Wenger knows"-klubben så har min vei bort fra dette tatt mange år og jeg mener at dagens Wenger ikke har i seg det som skal til for å lede klubben videre til suksess. For meg er ikke suksess først og fremst pokaler og titler, men det å klare å skape et lag ut fra de forutsetninger man har (både økonomisk,av spillere og av støtteapparat) som fungerer godt og som gjør sitt beste på banen. Skader har selvsagt vært et problem for laget og Wenger, men vi har (og har hatt) etter min mening et spillermateriell som skal klare det bedre enn det laget gjør nå og har gjort i flere sesonger.

Jeg kan vel også legge til at jeg både i min oppsummering våren 2014 og 2015 ønsket et managerbytte, til tross for to FA-titler, p.g.a. at jeg mente at Wenger ikke lenger klarte å utvikle laget der det burde være. Så mine "utfall" nå skyldes ikke en dårlig periode i 2016.

 

Du spør om han bør byttes ut med hvem som helst, uavhengig om det blir til det bedre enn til det værre. Nei, ikke hvem som helst! Selv om jeg er kritisk til de styrende organene i klubben så har jeg ikke noe annet valg ennå håpe på at de finner en god kandidat, det var nok mange som stilte et spørsmålstegn med ansettelsen av den relativt ukjente Wenger for snart tyve år siden, så jeg er overbevist om at det finnes flere gode alternativer der ute. Når det gjelder det at det kan bli til det verre så har jeg vel besvart det lenger oppe, men selvsagt har jeg/vi ingen garantier for at et skifte blir til det bedre, men det er en sjanse vi må ta om det er i år, neste år eller om enda noen år.

 

Når det gjelder gyldigheten av mitt argument om at det blir vanskeligere å finne den rette erstatter hvis vi venter, så skal jeg gi deg delvis rett i at logikken kan være vanskelig å forstå siden argumentet ikke var så mye utdypet fra min side. Det jeg hadde i tankene var at hvis ønsket er å få inn en av de "store" profilene i fotballen (typer som f.eks. Guardiola) så har de en tendens til å gå til klubber som allerede er suksessfulle og ikke til klubber som sliter med suksessen. Det samme var tanken bak det å være attraktive for "toppspillere".

Som sagt akkurat de to punktene har jeg ingen problemer med å forstå at du stiller et spørsmålstegn ved, men jeg tror likevel at det er et snev av sannhet i min tankegang der.

 

Jeg håper jeg har svart på alt og at selv om du nok fremdeles er svært uenig med meg (som jeg respekterer) likevel forstår litt mer av tankegangen min.

 

Tilslutt så vil jeg svare på dette: "Så få du Polljen mene at mitt standpunkt er useriøst og at jeg må komme opp noe annet. Det er helt greit for meg.". Som sagt så forstår jeg frykten/skepsisen for det ukjente, men jeg håper at du i våre fremtidige "krangler" skriver litt om hva Wenger kan tilføre oss, jeg skal ikke nødvendigvis be deg om å ignorere frykten for det ukjente men jeg håper det ikke blir ditt hovedargument. Jeg vil også presisere at selv om jeg ikke liker argumentene som går på frykt (og ja jeg har kalt de useriøse) så anser jeg ikke deg som forumist (eller andre som måtte skrive det samme) som useriøse!!

 

 

PS!! Jeg har stor respekt for det Wenger gjort for klubben på mange områder, men som jeg tidligere har skrevet så har Wenger blitt sin egen største fiende og er det noen som eventuelt klarer å ødelegge det gode ryktet han har, så er det Wenger selv.

 

Det er vanskelig å spå Polljen, særlig om framtiden. Ergo vet vi ikke hvordan Wenger utvikler seg til neste år, akkurat like lite som vi vet hvordan laget blir med en ny manager. Ditt argument at vi en dag må skifte manager, noe som er helt innlysende, gir ikke mye mening. Fordi vi en gang må skifte manager, så betyr det ikke at vi må gjøre det i år, eller neste år eller året etter der igjen for den saks skyld. Alle spillerne må også skiftes ut en gang, men det betyr ikke at de må skiftes ut i år, neste år eller året etter der for den saks skyld.

 

Ditt argument lyder som følger, Wenger må skiftes ut en gang, så la det skje i år (hvis han velger å gå selv) eller neste år når kontrakten hans går ut (korriger meg hvis jeg framstiller din mening på en feilaktig måte). Det mener du er logisk. Mitt utgangspunkt er at Wenger har kontrakt ut neste sesong og jeg forventer at han etterlever den. Går det bra neste år, ønsker jeg forlengelse.

 

Jeg er i motsetning til deg ikke veldig overbevist om at vi får noen framgang med ny manager neste år, og hvis jeg ikke er overbevist om det så beholder jeg heller den glitrende manageren vi har. Jeg ønsker ikke forandring for forandringens skyld. Det virker det som en del debattanter ønsker. Endring, retningen later til å være mindre viktig.

Link to comment
Share on other sites

Så legger jeg til følgende. I likhet med deg så er ikke det aller viktigste at vi vinner serien neste år, men at vi har spillemessig framgang. Det kan hende at vi har stor spillemessig framgang, men allikevel havner bak lag som Manchester City, Chelsea eller Manchester United. Det betyr ikke at jeg kommer til å ønske Wenger vekk hvis det skulle skje.

Link to comment
Share on other sites

 

Det er vanskelig å spå Polljen, særlig om framtiden. Ergo vet vi ikke hvordan Wenger utvikler seg til neste år, akkurat like lite som vi vet hvordan laget blir med en ny manager. Ditt argument at vi en dag må skifte manager, noe som er helt innlysende, gir ikke mye mening.

 

Her forstår jeg ikke logikken din heller. Hvordan Wenger utvikler seg neste år? Har han ikke bevist siste 10 år at han underpreseterer? Hvorfor i alle dager skulle det bli noe anderlednes neste år? Hvor kommer den enorme frykten av noe nytt?

Link to comment
Share on other sites

 

Her forstår jeg ikke logikken din heller. Hvordan Wenger utvikler seg neste år? Har han ikke bevist siste 10 år at han underpreseterer? Hvorfor i alle dager skulle det bli noe anderlednes neste år? Hvor kommer den enorme frykten av noe nytt?

 

Jeg er ikke enig i at han har underprestert.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan dog være enig i at tiden etter stadion ble nedbetalt ikke har vært optimal.

Stadionen er ikke nedbetalt, men nå har vi en stor handlefrihet. Noe som har blitt brukt til å hente inn Özil, Sanchez og Cech de siste årene. Jeg forventer at det kommer minst en ny storspiller til oss i løpet av sommeren.

Link to comment
Share on other sites

Den er så og si det. Men ja, det forventer jeg og. Storspiller eller ei, det må være noen som har bevist noe. Gjerne en ving som er like sterk 1 mot 1 som sanchez. Walcott kan nesten selges, desverre. Ramsey er ikke god nok heller spør du meg, uansett hvilken posisjon. Folk blir blendet av den sesongen han scorte mye mål, men sannheten er at han var like ræva på alt annet som han er i dag.

Link to comment
Share on other sites

 

Det er vanskelig å spå Polljen, særlig om framtiden. Ergo vet vi ikke hvordan Wenger utvikler seg til neste år, akkurat like lite som vi vet hvordan laget blir med en ny manager. Ditt argument at vi en dag må skifte manager, noe som er helt innlysende, gir ikke mye mening. Fordi vi en gang må skifte manager, så betyr det ikke at vi må gjøre det i år, eller neste år eller året etter der igjen for den saks skyld. Alle spillerne må også skiftes ut en gang, men det betyr ikke at de må skiftes ut i år, neste år eller året etter der for den saks skyld.

 

Ditt argument lyder som følger, Wenger må skiftes ut en gang, så la det skje i år (hvis han velger å gå selv) eller neste år når kontrakten hans går ut (korriger meg hvis jeg framstiller din mening på en feilaktig måte). Det mener du er logisk. Mitt utgangspunkt er at Wenger har kontrakt ut neste sesong og jeg forventer at han etterlever den. Går det bra neste år, ønsker jeg forlengelse.

 

Jeg er i motsetning til deg ikke veldig overbevist om at vi får noen framgang med ny manager neste år, og hvis jeg ikke er overbevist om det så beholder jeg heller den glitrende manageren vi har. Jeg ønsker ikke forandring for forandringens skyld. Det virker det som en del debattanter ønsker. Endring, retningen later til å være mindre viktig.

Når jeg drar inn det at han tross alt vil måtte overlate managerstolen til noen andre, om det er i år eller i fremtiden, så er det "poenget" fra min side kun rettet mot de som har "redsel/frykt" (vi vet ikke hva vi får) som sitt hovedargument eller eneste argument. Hvis man mener at Wenger fremdeles er den rette personen i managerstolen av sportslige årsaker så har selvsagt min påstand ingen validitet. Det er som sagt KUN argumentet "om at vi vet hva vi har, men ikke hva vi får" som jeg mener vil være like gyldig i fremtiden som det er nå.

 

Jeg skal være enig med deg i at det ikke er garantert at vi får fremgang med en ny manager neste år, jeg skal faktisk gå så langt som å innrømme at det er absolutt en sjanse for at det kan gå feil vei også. Selv om jeg de siste sesongene har ønsket en ny person som vår manager, så har jeg samtidig sagt at det ideelle hadde vært om Wenger fant frem til sitt gamle jeg. Men han har ikke vist meg noe som skulle tilsi at han er i nærheten av gammel "Wengerstorhet" de siste sesongene, med unntak av det taket han gjorde defensivt etter Citykampen siste sesong. Dessverre så virker det tiltaket å ikke ha hatt så lang levetid.

 

Normalt så vill jeg vært enig med deg at vi ikke skal ha endring for endringens skyld, men den frustrasjonen jeg føler og har følt over det Wenger leverer, ikke minst på banen, har gjort at jeg skal innrømme at ett av de viktigste momentene for meg nå er å få en "endring".

 

Nå skal dette innlegget bli noe kortere enn mine foregående og min konklusjon er enkel: Vi er begge enige om at Wenger var en glitrende manager i en stor periode av hans tid i klubben, vi er fullstendig uenige når det gjelder om han er glitrende i nåtid (og nær fortid) og om han vil være en glitrende manager også fremover. Heldigvis så er uenighet "motoren" som driver et forum som dette og det hadde vært trist hvis dette var et møtested det alle var enige om alt ;D .

 

Ja, jeg ønsker et managerskifte. Nei, jeg frykter ikke et skifte av manager, selv om det selvsagt er en risiko med noe slikt. Ja, jeg vil respektere at andre ønsker å beholde Wenger også i fremtiden. Ja, jeg vil forsatt "krangle" når det gjelder argumentene for å beholde Wenger, men jeg skal prøve å være litt mer klar og tydelig (og respektfull) når jeg er uenig i disse. Men NEI, jeg kommer heller ikke i fremtiden til å godta argumentet om "vi vet hva vi har, men vi vet ikke hva vi får" som et argumentet for å beholde Wenger i managerstolen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Piers Morgan sprer et rykte om at Wenger er tibudt en treårig forlengelse av kontrakten sin. Jo mer jeg tenker over det, dess mer fornuftig syns jeg det virker.

 

Ja til forlengelse, så får Polljen, Marius, Stefan B. m.fl. heller gå bananas :proud:

Jeg er usikker på hva jeg mener om det ryktet, men å se de reaksjonene til de nevnte herremenn hadde vært "priceless". ?

Link to comment
Share on other sites

Piers Morgan sprer et rykte om at Wenger er tibudt en treårig forlengelse av kontrakten sin. Jo mer jeg tenker over det, dess mer fornuftig syns jeg det virker.

 

Ja til forlengelse, så får Polljen, Marius, Stefan B. m.fl. heller gå bananas :proud:

Bananas? på ingen måte!

Fornuftig? på ingen måte!

Er en slik forlengelse sannsynlig? Hadde ikke forundret meg.

 

I de fleste store bedrifter/organisasjoner så er utvikling et viktig moment. Dette betyr at i en periode det en bedrift/organisasjon skal bygges opp eller restruktureres så trengs det en type leder. I en periode der oppbyggingen/restruktureringen er oppnådd så trengs en annen type leder for å føre denne bedriften/organisasjonen videre.

 

I mange av disse bedriftene/organisasjonene så innser en leder at han/hun har gjort den jobben som vedkommende er god på og at det nå er tid for å gi stafettpinnen over til nye krefter. Wenger er en slik leder som har gjort en fenomenal jobb med å "restrukturere" Arsenal. Problemet for meg er at hverken han eller de styrende organer i klubben innser at han ikke har de samme evner til å lede den sammen organisasjonen når man ha kommet over i den "grå hverdagen" der de store løftenes tid er forbi og det gjelder å utvikle de små detaljene i organisasjonene.

 

Wenger tok en klubb som ikke fulgte med i tiden og gjorde den moderne med ny treningskultur, med en ny måte å se på "vedlikeholdet" av spillernes kropper med dietter der pubmat (og drikke) ikke lenger var akseptabelt som en del av den daglige rutine. Han var på mange måter en foregangsmann når det gjelder det å drive en toppklubb og mange andre klubber lærte av han og Arsenal i årene som fulgte. Han var drivkraften bak det å skaffe klubben nye flotte treningsfasiliteter. I hans tid så fikk klubben også en god satsing på juniorer og akademi. Og ikke minst så var ham med på å lede klubben gjennom byggingen av en ny storstue for Arsenal.

Alt dette er jeg uten problemer med på å hylle Wenger for.

 

Men som sagt så kom den grå hverdagen, der de store prosjektene er over og der hovedpunktet er å utvikle den sportslige delen av klubben. Under (og i en tid etter) byggingen av ny stadion så var det trange økonomiske kår, det er jeg enig i, slik at det hemmet til en viss grad den sportslige utviklingen av laget (selv om jeg også da til en viss grad var kritisk til det Wenger gjorde). Heller ikke i dag kan vi følge den mest ekstreme sløsingen med midler som enkelte klubber tydeligvis holder på med, men de økonomiske kårene for å bygge opp dette laget er så absolutt gode. Så forutsetningene for en viss "forbedring" av spillermateriellet er der så absolutt nå.

Jeg er en av de som mener at Wenger de siste par sesongene burde ha fått mer ut av de økonomiske rammene han har tilgjengelig. Som jeg skrev lenger oppe så var han en foregangsmann i fotballen da hen tok over Arsenal og her er mitt store ankepunkt, han er ikke lenger en foregangsmann når det gjelder den sportslige utviklingen av en fotballklubb. Jeg vil gå så langt som til å si at han "henger etter" når utviklingen av fotballen går videre. Da han kom til klubben så hadde vi (og fikk inn) spillere som fungerte utmerket i han fotballfilosofi, i nåtid så har spillermateriellet endret seg uten at "filosofien" har tatt det faktumet inn over seg.

 

Som sagt så mener jeg at for å utvikle en organisasjon så er det behov for nye impulser når nye tider krever det, men tydeligvis så er "status quo" viktigere enn utvikling for andre.

 

Det har vært kommentarer som har sagt at det jeg (og flere med meg) står for er at vi ønsker endring for endringen skyld, og det er forsåvidt riktig det når vi mener at endring er noe som er nødvendig for å utvikle laget. Det har også blitt påstått at vi ønsker endring for enhver "pris", det er ikke riktig, men av og til så er det verdt å ta en sjanse for å få en endring.

Jeg kan vel egentlig snu den siste påstanden (endring for enhver pris) og komme med den påstanden at enkelte her ønsker å unngå en endring for enhver pris (jeg får egentlig litt "senterpartifølelse" når det gjelder motstanden mot endring i denne klubben).

 

 

Jeg er usikker på hva jeg mener om det ryktet, men å se de reaksjonene til de nevnte herremenn hadde vært "priceless". ?

Her er min reaksjon og den er helt gratis ;D (og kanskje litt skuffende for enkelte)

Link to comment
Share on other sites

Han blir her i neste sesong i det minste. Så da får vi vel alle støtte han og laget neste år, selv dere som ønsker at han selv forlater managerstolen?

 

http://www.tv2.no/sport/8169591/

 

Fra artikkelen;

 

Jeg er ansatt for å få spillerne til å prestere best mulig for min klubb. Det er alt jeg fokuserer på. Jeg avgjør min egen fremtid, sier Wenger.

Link to comment
Share on other sites

Piers Morgan tror jeg ingenting på. Han er en usaklig oppmerksomhetssyk tulling.

 

Forundrer meg dog ikke om styret vurderer å gi Wenger forlengelse. Kroenke og flere av de som sitter der i dag er mer interessert i å fylle opp lommebøkene sine enn at vi skal ta steget helt opp mot verdens beste fotballag. Kroenkes siste uttalelser er sjokkerende og hvis ikke han også forsvinner i løpet av de neste sesongene er jeg redd vi kommer til å få en kjedelig fremtid uansett om Wenger blir eller ikke. Trodde aldri jeg skulle si det da Kroenke fikk ordnet seg flere aksjer enn Usmanov. Men jeg ønsker Kroenke ut av klubben og evt Usmanov inn. Usmanov, i motsetning til Kroenke, virker iallefall som en mann som ønsker å vinne noe.

Link to comment
Share on other sites

Han blir her i neste sesong i det minste. Så da får vi vel alle støtte han og laget neste år, selv dere som ønsker at han selv forlater managerstolen?

 

 

Jeg tror også at han blir sittende ut kontraktstiden, og jeg kommer så absolutt til å støtte laget fremover uavhengig av hvem som sitter i managerstolen. Når det gjelder å "støtte" Wenger så er jeg usikker på hva som legges i den definisjonen. Jeg kommer fremdeles til å gi Wenger ris eller ros når jeg mener det fortjenes (ut fra mitt subjektive syn på den jobben han utfører). Jeg har sagt tidligere at hvis Wenger hadde funnet tilbake til "sitt gamle jeg" så må han gjerne forsette i managerstolen i mange år (det mener jeg fremdeles), men til tross for noen få "lysglimt" med sjeldne mellomrom så ser jeg få ting som gjør at jeg får troen på det.

 

Jeg ser pr i dag ingen grunn til å endre mitt syn på Wengers fremtid i klubben, men jeg har aldri bedt om en "sparking" og jeg kommer forhåpentligvis ikke til å gjøre det i fremtiden heller.

Edited by Polljen
Link to comment
Share on other sites

 

Forundrer meg dog ikke om styret vurderer å gi Wenger forlengelse. Kroenke og flere av de som sitter der i dag er mer interessert i å fylle opp lommebøkene sine enn at vi skal ta steget helt opp mot verdens beste fotballag. Kroenkes siste uttalelser er sjokkerende og hvis ikke han også forsvinner i løpet av de neste sesongene er jeg redd vi kommer til å få en kjedelig fremtid uansett om Wenger blir eller ikke. Trodde aldri jeg skulle si det da Kroenke fikk ordnet seg flere aksjer enn Usmanov. Men jeg ønsker Kroenke ut av klubben og evt Usmanov inn. Usmanov, i motsetning til Kroenke, virker iallefall som en mann som ønsker å vinne noe.

Jeg deler i stor grad ditt syn på Kroenke, og selv om jeg egentlig ikke har så stor tro på Usmanov heller så ville jeg nok "tatt sjansen" på han hvis Kroenke ville selge seg ut.

 

Personlig så ville jeg foretrukket at klubben kom tilbake til et "lokalt" eierskap, men jeg innser at i dagens fotballverden så er det en utopisk drøm fra min side,

Link to comment
Share on other sites

Virker som om vi har ganske like meninger om situasjonen(e) i klubben Polljen.

 

Jeg ønsker ikke en klubb hvor styremedlemmer går ut og sier at de ikke er en del av klubben for å vinne noe(se Kroenkes uttalelser).

Ikke ønsker jeg en manager som ikke virker å lære av egne feil heller.

Ja, spillerne skal absolutt ha sin del av skylden, men når det over så mange år virker å være de samme feilene som fortsetter å gå igjen blir det veldig lett å se at det er noe feil med måten laget ledes(i mine øyne). Jeg forventer ikke at vi vinner alt, ei heller at vi vinner hver eneste kamp, men jeg forventer at spillere og manager møter opp til kamp og som er interessert i å forbedre seg. Mitt inntrykk er at vi har flere kamper for hvert år hvor spillere ikke virker å ville vinne/kjempe for supportere og klubb.

 

På facebooksidene kan det virke som at det heller er et spørsmål om definisjonen av ordet support/støtte. På meg virker det som at enkelte mener at støtte betyr en guddommeliggjøring/blind støtte av klubb og manager. Hvis ikke man har dette synet er man slik enkelte der sier dårlige supportere.

Det er for meg en veldig naiv og barnslig holdning.
Støtte/support slik jeg ser det er joda, støtte av valg og avgjørelser klubb/manager gjør, men også konstruktiv kritikk av dette hvis man er uenig. Både Wenger og styret er mennesker de også og kan gjøre feil.

 

Enkelte, inkludert meg, kan komme med lite konstruktiv kritikk "i kampens hete"/under og etter kamp, men i disse situasjonene mener jeg det bør være større takhøyde for hva som blir sagt. Spesielt hvis uttalelsene kan begrunnes.

Link to comment
Share on other sites

Personlig har jeg heller aldri ønsket Wenger sparket, men jeg ser faren med at han blir sittende med det styret som er nå. Det ruller og går uten de helt store opp og nedturene. Jeg er glad vi unngår de store nedturene, men den relative stillstanden vi er inne i kan tære litt på engasjementet.

 

Jeg har dog ikke lyst til å ha Usmanov i noen som helst posisjon i klubben. Kroenke er sikkert ingen sølvgutt han heller, men Usmanov har gjort så mye grums for å nå dit han er at en styreposisjon ville brudt tvert mot klubbens verdier. Det må kunne gå an å få inn noe annet.

Link to comment
Share on other sites

 

På facebooksidene kan det virke som at det heller er et spørsmål om definisjonen av ordet support/støtte. På meg virker det som at enkelte mener at støtte betyr en guddommeliggjøring/blind støtte av klubb og manager. Hvis ikke man har dette synet er man slik enkelte der sier dårlige supportere.

Det er for meg en veldig naiv og barnslig holdning.

Støtte/support slik jeg ser det er joda, støtte av valg og avgjørelser klubb/manager gjør, men også konstruktiv kritikk av dette hvis man er uenig. Både Wenger og styret er mennesker de også og kan gjøre feil.

 

Enkelte, inkludert meg, kan komme med lite konstruktiv kritikk "i kampens hete"/under og etter kamp, men i disse situasjonene mener jeg det bør være større takhøyde for hva som blir sagt. Spesielt hvis uttalelsene kan begrunnes.

 

 

Det skal være plass til alle norske gooners på denne siden, uavhengig av hvordan de støtter klubben (facebook-siden svarer jeg ikke for). Likedan skal det være plass til alle slags meninger, enten de er skrevet i kampens hete eller i etterpåklokskapens navn. Når det er sagt må det også være lov å utfordre alle meninger som blir ytret. Fortsett for all del med å skrive i kampens hete. Det er da det blir trykk på forumet.

 

Keep it up Simbad!

Link to comment
Share on other sites

Ja, det virker som at de fleste her inne(alle?) er enige om at litt engasjement under og etter kamp er sunt.

Dessverre er det nok flere av de som forsvant over til Facebookforumet som ikke føler det sånn. Det kan som sagt iallefall virke sånn til tider.

 

Har prøvd å diskutere noe på facebook, men der ender det fort i forskjellige hersketeknikker og usakligheter. På mange måter er jeg glad for at vi fortsatt har debattanter som Tapapa m.fl. her som også har et annet syn enn meg til tider, men som likevel klarer å diskutere saklig uten å drive med personhets og lignende. Men håper det kommer flere til(bake) etterhvert som det er mulig å holde diskusjoner på et relativt høyt nivå med selv om man har forskjellig syn på enkelte saker.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...