Jump to content

antonius_blok

Arsenal Norway
  • Posts

    942
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by antonius_blok

  1. Alt er ikke rør. Jevnt over bra innkjøp, laget er godt på papiret, har troen på Edu og Sanheli, de skal ha peil. Jeg har faktisk litt troa på å byttet ut Emery med en som kan få litt disiplin på ting. Jeg hadde faktisk tatt Benitez som interim.
  2. Er bare fire poeng bak City da, utrolig nok med tanke på nivå og målforskjell. Drt var en dårlig kamp. Vi fortjente i hvert fall ikke noe mer enn det vi fikk, men ett poeng er et bra resultat. Likevel: hvor lag tid skal det ta før vi får se noen forbedringer defensivt? Vi er ett av ligaens dårligste lag bakover og har ikke blitt bedre siden Wenger. Smak litt på det. Kan bli sur av mindre.
  3. Skal være fullt mulig å slå dette laget her, for å si det mildt. Arsenal gjør likevel som de pleier på Old Trafford: henter opp noe av bunnivået som gjør at vi aldri tar bortepoeng mot topp seks.
  4. Jeg begynner å bli litt lei av hele det jævla Lada Niva-forsvaret vårt. Selg Xhaka til Panathinaikos.
  5. Ålreit spiller, men et hakk eller to unna Arsenal-materiale. Lykke til!
  6. Klar for Real Sociedad. Sitter igjen med et overveldende positivt inntrykk av mannen, og spilleren. Virket, som en av ytterst få, stabilt god defensivt gjennom Wengers siste, turbooffensive år. Bidro også offensivt. Vil alltid bli ønsket velkommen tilbake til Emirates.
  7. Jeg tror ikke man skal føle at et tap her og et eventuelt tap mot Totts kommer til å definere sesongen. Det har med mentalitet å gjøre, og fotball er sånn at man kommer til å tape kamper. Vi tapte 3-1, og var klart dårligst. Men Liverpool er helt jævlig gode, vant CL og tok 30 poeng mer enn Arsenal forrige sesong. Greier vi å komme ti-femten poeng bak er det bra, og kanskje ting klikker og snur og vi havner foran. Langt sjukere ting har skjedd. Det gjelder å ha troa, finne flyt og komme seg opp på vogna igjen når man har falt av, ikke gi etter for fatalisme og defeatism. Det er for tapere.
  8. Fy faen. Hater den sangen. 😖
  9. Deilig, selv om VAR-trøbbelet ikke gir seg.
  10. Går vel inn og blir vår beste midtstopper med grei margin?
  11. Takk for en meget grundig og god gjennomgang, Polljen. Jeg heller fortsatt mot at VAR blir brukt i litt for mange kategorier og ser utfordringen med konsistent bruk ved straffesituasjoner. Her må det en normativ vurdering til for å avgjøre hva som er en straffesituasjon. Ved mål, slik som i går, er det greiere, og det gjelder vel også de andre brukskategoriene. Det største problemet med VAR er kanskje heller at det griper inn i kampens flyt eller spontaniteten ved en målfeiring. Når jeg nå har fått tenkt meg litt om ser også jeg at handsregelen ikke fungerte så godt fra før og at en revisjon var på sin plass. Jeg synes likevel regelen er veldig streng, selv om den gjør det lettere å dømme konsistent.
  12. Enig i det du skriver. Teknisk sett var det en hands, og jeg tviler ikke på ar VAR i veldig stor grad vil komme til å gjøre korrekte beslutninger. Problemet oppstår i de tilfellene VAR ikke blir brukt. Guardiola var nevnte selv et eksempel fra midtukekampen mot Chelsea. Nei, dette blir et sant helvete å holde konsistent. Legg på en håpløst streng handsregel og du kan få de scenariene du snakker om på toppen av det hele. Jeg er for VAR, men med en mye mer begrenset bruk, noe a.la. goal line technology.
  13. City 2-2 Tottenham. VAR må begrenses og handsregelen muligens redefineres.
  14. Aubameyang! 😍 Ceballos virker ikke halvgæren han heller.
  15. Skulle til å skrive det. Forsvaret vårt er fortsatt ikke top notch.
  16. Han har også et bra skuddbein, selv om det ikke har så mye å si i den posisjonen han spiller i. Men jeg er enig, hvis ikke Xhaka utvikler seg i retning Pirlo utover sesongen (tempoet får man ikke gjort noe med, men evnen til å holde på ball og styre spillet kan komme med enda mer erfaring, selv om jeg ikke har troen) bør han selges.
  17. Auba starter der han slapp. Klasse!
  18. Jøss, van Persie i TV2-studio. Hvem sin idé var det? Ja, ja. Når det kommer til laget er jeg selvfølgelig enig i at det er underwhelming som man sier på svorsk, men det har sine grunner, jeg gleder meg uansett og vi har godt med krutt på benken. COYG!
  19. Jeg skjønner ikke de som vil sparke Emery. Logikken er helt i dass.
×
×
  • Create New...