Jump to content

Sir John

Arsenal Norway
 • Posts

  5,873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

7,565 profile views

Sir John's Achievements

Manager

Manager (8/9)

 1. Takk for det 🙌 Vel, da blir det Kolasinac på back da 😂
 2. Martinelli for Aubameyang, hvorfor ikke!!
 3. Må ikke se seg blind på Tavares' offensive bravader, Tierney er en bedre forsvarer og spiller mot United hvis kampklar. Ole or not, United har spillere av et helt annet kaliber enn dem Tavares har møtt, Liverpool unntatt og det gikk vel ikke så overbevisende.
 4. Sir John

  Aaron Ramsey

  Et fryktelig beinbrudd, en gyllen sesong og tre FA.Cup finaler. Aaron Ramsey har satt sine spor i Arsenals historie, men han har også vært kilde til utrolig mye frustrasjon fordi han alltid virker som "a square peg in a round hole". Slik er det fortsatt, og Wengers "vil det ikke så skal det" filosofi er byttet ut med Emerys "virker det ikke så endrer vi det" filosofi.
 5. Sir John

  Mesut Özil

  Tyskland presterte dårlig i VM, Özil var kanskje en av dem som var minst dårlig alt i alt - faktisk. So say I and the numbers :-)
 6. For all del. Hvis Chelsea vil ha tilbake Cech så er det heeelt ok også.
 7. Det synes tydeligvis Emery også slik det ser ut.
 8. Det er et poeng og forhåpenligvis.
 9. Ospina har jeg aldri hatt den store tilliten til, men følger deg på Cech. I og med at jeg ikke ser på noen av dem som førstekeeper material og det også kun er Ospina som gir litt penger i kassen er valget lett for min del.
 10. Alt i alt har vi allerede en mer balansert tropp enn på lang tid. Likevel, jeg er fortsatt usikker på, eller rett og slett skeptisk til, nivået på midtstopperene våre. Jeg får velge å tro på at bedre defensiv struktur og et realt spark i ræva bygger bro over dette. Vi mangler også en naturlig kantspiller, så det må da bli neste ønske fra min side. Hvem? Helt likegyldig bare han gjør jobben.
 11. Lucas Perez er sansynligvis bedre, og pengene vi får burde bli ett avdrag på en skikkelig kantspiller - noe Wenger overhodet ikke etterlot seg.
 12. Ja, det det blir jo Cech eller Ospina og Martinez eller Macy. Personlig hadde jeg behold Cech ett år til, solgt Ospina, hatt Martinez som back-up og sendt Macy på lån mens Leno får prøve seg som førstevalg fra dag en. Neste sesong får en så vurdere om førstevalget er godt nok, og om hvem en skal gå videre med av Martinez og Macy.
 13. Sir John

  Unai Emery

  This is a new Unaiverse, and I like it :-)
 14. Sir John

  Unai Emery

  Assistant (sammen med Bould).
×
×
 • Create New...