Jump to content

Sir John

Arsenal Norway
 • Content Count

  5,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Sir John

 • Rank
  Manager

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Sir John

  Aaron Ramsey

  Et fryktelig beinbrudd, en gyllen sesong og tre FA.Cup finaler. Aaron Ramsey har satt sine spor i Arsenals historie, men han har også vært kilde til utrolig mye frustrasjon fordi han alltid virker som "a square peg in a round hole". Slik er det fortsatt, og Wengers "vil det ikke så skal det" filosofi er byttet ut med Emerys "virker det ikke så endrer vi det" filosofi.
 2. Angående Ramsey så er den eneste endringen jeg kan se at makten overføres fra Ivan G. til Raul S. Nye koster, nye prioriteringer og så videre. Ramsey er som spiller en splittende figur, han har en voldsom motor, men egentlig kun en spisskompetanse - løp inn i 16. Noe som innimellom gir en scoringsboost. Innimellom fordi en av Ramsey svakheter er manglende stabilitet. Han har også nærmest hatt klippekort hos Wenger og okkupert flere posisjoner for å komme inn i elveren de siste årene. Sentral midtbane, men han er for udisiplinert posisjonsmessig. Høyre kant, men han har for lite fart og gjennom
 3. Kan ikke se noen grunn til å fylle opp laget med juniorer, da taper vi. Brentford er i flytsonen. Leno Lichtsteiner, Mustafi, Holding, Monreal Guendouzi, Elneny Mkhitaryan, Ramsey, Iwobi Welbeck Så alle kanonene i back-up sammen med Smith-Rowe og Nketiah.
 4. Watford er faktisk topp 4 ..... så noe enklere enn Everton blir dette ikke. Her må det heves et par hakk fra start, vi kan ikke forvente at Cech skal redde oss hver gang.
 5. Så langt i sesongen, er det mulig å se forskjell på balansen i Arsenal med og uten Torreira på banen? For min egen del er svaret et klokkeklart ja, og Torreira er for meg først i køen. Heller ikke han er absolutt perfekt i absolutt alt, men det er ikke det primære. Hans tilstedeværelse gjør de andre bedre, og dermed laget bedre.
 6. Tre poeng, fire var desverre utenfor rekkevidde. Emery out! Cech out, Bellerin out, Ramsey out, Özil out, Iwobi out, Mustafi out, Welbeck out og Xhaka out. Har sikker glemt noen også, så for å være sikker - Arsenal out!
 7. "Besserwisser" er kanskje bade flåsete og feil ord, men i denne sammenheng er det myntet på dem som forventer/forlanger at Özil skal ha en høy "bulldog faktor". Vi er noenlunde på linje her tror jeg. Jeg tror heller ikke han er av de tøffeste hverken mentalt eller fysisk, men han er en gudbenådet tekniker som kan gjøre ting ingen andre kan og slik sett burde vere gull verdt for ethvert lag hvis de lot Özil være Özil og tok konsekvensen av det. Den reelle innsatsen eller motivasjonen er det ingenting i veien med etter min mening. Desverre har han fra naturens side et kroppspråk som kan provoser
 8. Førstemann på blokka mi er Lacazette, så får Aubameyang gå litt til venstre og Xhaka hjelpe til å støtte Monreal. Torreira er sjefsmopper. Hovmesteren må inn igjen i laget (så sant ikke han nå er fullstendig ødelagt av all verdens forvirrede besservissere). Bellerin og Mkhitaryan har noe på gang og får ta seg av høyresiden. Ramsey vet jeg ærlig talt ikke helt hvordan vi skal bruke (skal han brukes blir det i et system med 10 mann pluss Ramsey), så da blir det benken. Midtstoppere har vi knapt så de gir seg selv, og Cech har ikke spilt seg ut av laget. Nye 3 poeng her og vips nærmer vi oss
 9. Sir John

  Mesut Özil

  Tyskland presterte dårlig i VM, Özil var kanskje en av dem som var minst dårlig alt i alt - faktisk. So say I and the numbers :-)
 10. For all del. Hvis Chelsea vil ha tilbake Cech så er det heeelt ok også.
 11. Sir John

  Danny Welbeck

  Det synes tydeligvis Emery også slik det ser ut.
 12. Det er et poeng og forhåpenligvis.
 13. Ospina har jeg aldri hatt den store tilliten til, men følger deg på Cech. I og med at jeg ikke ser på noen av dem som førstekeeper material og det også kun er Ospina som gir litt penger i kassen er valget lett for min del.
×
×
 • Create New...