Jump to content

The Gunner

Arsenal Norway
 • Posts

  1,846
 • Joined

 • Last visited

About The Gunner

 • Birthday 05/06/1993

Contact Methods

 • MSN
  bjornarhuns@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Aust Agder

The Gunner's Achievements

Trener

Trener (6/9)

 1. If we can get past the play-off qualifier, I honestly think we will go further than Arsenal in the Champions League. - Jermain Defoe
 2. Tja. Du klarer jo tydeligvis ikke å finne ut av det selv. Send meg en PM neste gang du er i tvil, så skal du nok få hjelp.
 3. Jeg har også fått disse advarslene. Lastet selvsagt ikke ned programmet.
 4. Herregud da, mann. Jeg har bare reagert på at folk roser ham opp i skyene etter et par brukbare kamper. Koscielny var vår klart beste spiller mot Sunderland. Hvorfor roser ingen ham? Almunia har ikke gjort mer enn det absolutte minimum, med tanke på at han er keeper for et lag som kjemper om tittelen.
 5. Som sagt; han har tatt den han skal ta. Også i feltet. Ikke mer, ikke mindre.
 6. Hvor legger jeg skylden på Almunia? Du sier at Almunia har hatt mye å gjøre, det har han ikke. Jeg har ikke gitt ham noe negativ kritikk siden forrige sesong. Han har tatt det han skal ta, noe han ikke gjorde i fjor. Men flere her inne overvurderer ham.
 7. Blackburn hadde ett skudd på mål, og det gikk inn. Sunderland hadde tre skudd på mål, og ett gikk inn.
 8. Haha. Han har ikke akkurat hatt stort å gjøre. Slapp litt av nå, ikke overvurder ham. Flott at han tilsynelatende har sluttet å drite seg ut, dog.
 9. Hvorfor poster du det her inne? Almunia kan ikke klandres for baklengsmålet. Det var Clichy og dommeren som dret seg ut.
 10. God kamp av Almunia. Ingen nevneverdige feil, og en strålende redning mot slutten. Men banens beste er han ikke. Ikke engang vår beste, etter min mening.
 11. Helt enig. Det har vært mye personangrep og krangling i det siste, men det er ikke nødvendig å gå helt nazi og fjerne all off topic av den grunn. Litt off topic er faktisk viktig, syntes jeg. Hva med å ta initiativet til å lage kamptråder selv, hvis du er misfornøyd? Jeg syntes det er bra at noen i det hele tatt gidder å ta seg tiden til å lage dem.
 12. 4 – Vito Mannone’s people called up Fulham’s people and made them an offer they couldn’t refuse Den var litt artig, da.
 13. Da er jeg fornøyd. Takk skal du ha!
 14. Er ikke de funksjonene kun tilgjengelige for forumbrukerne, da? Og må man ikke ha medlemsnummer for å registrere seg?
 15. Jeg kom med samme forslag på et annet forum. De var helt enige med meg, og fjernet funksjonen samme dagen. Alle mente at det var den mest irriterende funksjonen på forumet. På dette forumet måtte jeg mase i tre måneder før jeg i det hele tatt fikk et svar. Og nei, det er en totalt unødvendig funksjon. Si meg én positiv ting med search flood control på et forum som dette.
×
×
 • Create New...