Jump to content

Kim

Arsenal Norway
 • Posts

  3,650
 • Joined

 • Last visited

About Kim

 • Birthday 12/28/1975

Contact Methods

 • MSN
  kimkartrud@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Arsenal<br />Tae Kwon Do

Recent Profile Visitors

2,060 profile views

Kim's Achievements

Assistant Manager

Assistant Manager (7/9)

 1. Kim

  Useriøse rykter

  Vieira var en boks til boks spiller, ikke en defensiv midtbanespiller. En defensiv midtbanespiller eller anker som mange også kaller det, er spillere ala Kante i Chelsea. I Vieira sin tid i Arsenal var det Petit og Gilberto som hadde den rollen. I mine øyne fikk Gilberto alt for lite kred for jobben han gjorde, og det var først etter han dro vi innså hvor viktig han var. Alle snakker om at vi aldri har erstattet Vieira. Jeg vil heller si at vi aldri har erstattet Gilberto, og det har vært et større tap for klubben enn at vi ikke erstattet Vieira Er dog enig med deg i at Vieira hadde mer defensive fiber enn mange av de som har hatt ansvaret for det defensive de siste årene. Største problemet under Wenger de siste årene, er at forsvar og defensiv struktur ble fullstendig oversett, og man droppet å ha den klassiske ankerrollen
 2. Kim

  Useriøse rykter

  Dersom det er en defensiv midtbanespiller du ønsker, er det like greit han ikke er en Vieiraklone, all den tid Vieira ikke var noen defensiv midtbanespiller
 3. Kim

  Useriøse rykter

  Vi bør nok sikte høyere enn det om vi skal tilbake til topp 4
 4. Kim

  Jack Wilshere

  Det begynner å bli veldig lenge siden kampen mot Barcelona. Slik jeg ser det har han ikke hatt mange gode kamper for Arsenal. Om han forlater Arsenal nå, så er det helt greit. Ja, han er en Arsenalgutt, men i mine øyne er han ikke god nok hvis vi skal være med å kjempe i toppen
 5. Kim

  Useriøse rykter

  Vi har vel vært ryktet til Nzonzi de siste dagene. Tror han kunne blitt en god tilvekst til midtbanen vår. Det var vel Emery som hentet han til Sevilla også om jeg ikke husker feil. Heller Nzonzi enn Fellaini
 6. Kan jo forstå at han er avventende til å signere, med tanke på ekstremt lite spilletid.
 7. Kim

  Thierry Henry

  Ikke vet jeg. Vi hadde en diskusjon om Henry når vi hadde julebordet på lørdag. Det var et par av deltagerne der, som hadde lest at Wenger hadde uttalt seg om det motsatte, nemmelig at han så for seg Henry i en trenerrolle i klubben.
 8. Kim

  Thierry Henry

  Det har vært snakk om at han kommer til og få en rolle som trener i klubben.
 9. Kim

  Arsene Wenger

  Er det ikke slik at eneste jobben til dommerne bak mål er og se om ballen er over streken eller ikke? Mener og huske at dette har vært oppe til debatt andre steder tidligere, hvor det kom frem at dommerne bak mål ikke skal "dømme" på andre ting enn dette.
 10. Kim

  Arsene Wenger

  Jeg frykter dessverre at svaret er nei. Det virker som laget kollapser hver gang de får mål imot, i situasjoner hvor målet burde vært annulert grunnet offside, at Arsenal burde hatt frispark i forkant, at motstanderen får feilaktig idømt straffespark osv. Vi så det i går, vi så det mot Hull, vi så det mot Aston Villa i sesongstarten forrige sesong, og ikke minst så vi det mot Newcastle da vi rotet bort 4-0. Det finnes flere eksempler på akkurat dette, men det var de jeg kom på i farten.
 11. Hvem jeg ønsker inn? Har ikke peiling. Det eneste jeg vet, er at jeg ønsker en DM inn som holder et betraktelig høyere nivå enn Flamini, og som også holder et høyere nivå enn Arteta. Hva skal spilleren koste? Det driter jeg rett og slett i. Nå tenker sikkert flere at det blir helt feil og komme med forslag til forsterkning uten og i det hele tatt ha noen egne forslag til forsterkninger. Vel, jeg forventer at det skal være nok kompetanse på dette feltet i klubben til og kunne hente inn en forsterkning uten at jeg skal måtte sitte her i Norge og synse om hvem vi burde hente. Dersom det ikke hentes en DM av skikkelig kvalitet i januar, vurderer jeg rett og slett og kutte ut og bruke penger som ender i klubbkassa. Hvorfor skal jeg bruke penger på klubben når klubben ikke bruker pengene for og styrke klubbens mulighet til sportslig suksess? Det vil si at jeg rett og slett vurderer og kutte ut og kjøpe drakter og andre Arsenaleffekter. Jeg vurderer og kutte ut og dra til Emirates for og se kamper, og heller dra på bortekamper. Og bare for å ha det avklart, dette er ikke skrevet i affekt, dette er noe jeg har vurdert over lengre tid, og kampen i går var det som fikk begeret til og renne over. Jeg gir altså klubben ut januar til og bevise at de mener alvor på det sportslige plan. Jeg er ikke interressert i og fylle opp lommene til Kroenke ytterligere, jeg er interressert i og være med og bidra til at Arsenal skal kunne utvikle seg sportslig.
 12. Kim

  Arsene Wenger

  Her kan jeg ikke si meg enig. Jack har vært god i noen få enkeltkamper, men i det store og det hele, mister han ballen alt for ofte, fordi han forsøker og dra av en spiller ekstra, istedet for å slå pasning til medspiller. Jeg har sett utallige muligheter til å sende pasning til medspillere i gode posisjoner gå i vasken for de han alt for ofte skal prøve på det umulige. Hadde en diskusjon med en av mine engelske kompiser vedrørende Wilshere, og han kunne fortelle meg at flere og flere av de engelske supporterne har begynt og se på Wilshere som en spiller som spiller for seg selv, og ikke for laget. Jeg syntes påstanden var drøy, da Wilshere titt og ofte har kommet med uttalelser som bærer prov på at han er en Gooner through & through. Men samtidig er Wilshere en spiller som har måttet tåle mye kritikk fra media, såkalte eksperter og fra supporterne. Min tanke da, var at det selvfølgelig er naturlig og gjøre alt du kan for å vise at du er en vanvittig god fotballspiller. Min påstand blir dermed at Wilsheres behov for å vise hva han er god for, går utover laget som en enhet. Den dagen Wilshere evner og kombinere det og dra av spillere med og slå pasninger til medspillere på riktig tidspunkt, kommer han til å bli den spilleren vi alle har håpt han skulle bli da vi begynte og høre om han som 15-16 åring.
 13. Hei folkens. Har noen kollegaer på jobb som skal over til London i januar, og kunne tenkt seg og dra på Arsenalkamp. Er det noen som har forslag til sider på nettet hvor man kan skaffe billetter til kamp? Gjerne sider som selger kun billetter og sider som tilbyr pakketurer. Viktig at de som foreslår sider faktisk har benyttet sidene selv, så jeg kan være sikker på at sidene er seriøse. Vet det har vært informert om slike nettsider tidligere, men klarte ikke å finne noe når jeg gikk litt tilbake i tid.
 14. Kim

  Arsene Wenger

  Jeg har i mange år vært for at Wenger skal fortsette som manager. Denne sesongen har det snudd for min del, og jeg heller mer mot at det er på tide at Wenger og Arsenal skiller lag. Hvem som skal ta over? Don't ask me. Forventer at de som styrer klubben skal evne og finne en erstatter. Wenger skal ha mye av æren for at vi har kommet gjennom de magre økonomiske årene etter flyttingen, der vi fortsatt har en status som toppklubb i Europa. Er ikke sikker på at det finnes så mange andre managere som ville ha evnet og ha gjort det samme. Men de magre årene er nå over, vi har et solid fundament økonomisk og dermed er det frustrerende og se at vi fortsetter og la være og gjøre de nødvendige justeringene, som f. eks og hente inn en DM som holder høyere nivå enn Arteta og Flamini og forsterke den bakre fireren ytterligere enn hva som ble gjort. Vi kan ikke lenger skylde på at det ikke er midler tilgjengelig. Ergo har det blitt gjort en for dårlig jobb på transfermarkedet. Wenger skal selvfølgelig ha ros for de spillerne som ble hentet inn og skal ha kritikk for de spillerne som ikke ble hentet inn. Merket når jeg var i London ifbm kampen mot Hull at flere og flere nå tenderer mot at nok er nok. Da snakker jeg ikke om den gemene hop som ser en og annen kamp, men om den "harde kjernen" som følger laget verden over. De som er tilstede på alle offisielle kamper både hjemme og borte, samt som reiser dit Arsenal har pre-season, for og se laget trene og se ubetydelige treningskamper mot lag man aldri har hørt om før. De som jobber ene og alene for og ha råd til og følge Arsenal over land and sea (samt ha råd til øl selvfølgelig ). Flere og flere av disse mener nå at nok er nok. Det er på tide med forandring. Jeg kommer alltid til og respektere at supporterne har forskjellige syn på saken. Det jeg virkelig sliter med, er språkbruken som til tider blir benyttet for og beskrive Wenger og flere av spillerne våre. Mange skylder på at innlegg blir skrevet i kampens hete osv. For meg er det en ekstremt dårlig unnskyldning. Dersom man ikke evner og uttale seg med et snev av saklig tone, selv i kampens hete, så burde man kanskje vurdere og la være?
 15. Kim

  Danny Welbeck

  Kan godt hende at Reus hadde passet inn som spiss, men han har selv uttalt at han ikke ønsker å spille spiss. Draxler kunne sikkert også passet inn som spiss, men også han er i utgangspunktet en kantspiller som eventuelt må omskoleres til spiss. Welbeck derimot er spiss, som har blitt kastet bort på kanten i United. Jeg vil tro Welbeck kommer til å bruke kortere tid på å finne seg til rette i spissrollen enn f. eks. Draxler og Reus ville gjort. Når det gjelder Higuain, så har du rett i at jeg baserer påstandene mine på rykter. Men da snakker vi ikke om rykter fra caughtoffside og andre tullesider. Da snakker vi om uttalelser fra seriøse kilder. Og jeg blir ikke overrasket om rapportene skulle stemme, og det ville isåfall ikke være første gang Real Madrid opptrer særdeles uprofesjonelt når det kommer til overganger.
×
×
 • Create New...