Jump to content

vegfos

Arsenal Norway
 • Posts

  334
 • Joined

 • Last visited

vegfos's Achievements

Juniorspiller

Juniorspiller (3/9)

 1. vegfos

  Olivier Giroud

  http://www.youtube.com/watch?v=GISyuKfTwr4&feature=g-all-u Her er et sammendrag av Giroud sin kamp mot West-ham. Ble selv sjokkert over hvor mange sjanser han skaper for seg selv. Jeg har ventet lenge med å uttale meg om Giroud, og det er kanskje fortsatt litt prematurt. Men føler jeg har fått en viss innsikt i hvilken spillertype han er, og hva som er hans styrker og svakheter. Det skal dog legges til at jeg så en del av han i fjor og. Kommer Giroud til å bli noen Van Persie, nei det skjer aldri. Og det er bare å slutte og sammenligne spillerne. Det er som å sammenligne Van Persie med Thierry Henry. Og etter min mening, kommer aldri Donkey von Horseface aldri til å bli en like god spiller som Henry. Styrkene til Giroud er følgende: Avslutninger, styrke, bevegelser og kombinasjonsspill. Selv om mange har klaget på dårlige avslutninger, trur jeg de fleste vil bli overbevist ila. sesongen. Og største svakhet er hurtighet. Foruten det, har han ikke mange svake egenskaper. For at Giroud skal fungere optimalt i et Arsenal-lag må laget justere seg fra i fjor, og spille en annen type fotball. Dette innebærer, at vingene og den sentrale midtbanen må ta fler dype løp inn bak Giroud. Et eksempel på godt bruk av dette er Theo sitt mål mot West-Ham. Giroud er veldig god i oppbyggingen av et angrep. Og det er viktig at i situasjoner hvor vi skal strekke motstanderen må vingene inn sentralt og operere som spisser. Etter min mening, spiller Giroud bedre når Walcott er på banen, da de har såpass ekstreme komplementære egenskaper, at det er umulig for motstanderlaget og stoppe begge. Og det kan virke som at dette fungerte bedre i West-Ham kampen enn i tidligere kamper. Det som dog ikke fungerer like godt enda er innlegg i boks. For det første er innleggskvaliteten på det beste begrenset i dette Arsenal-laget. For å utnytte Giroud optimalt, må dette forbedres. Og som mange andre påpeker, spiller Arsenal bedre fotball og skaper fler sjanser med Giroud på banen. Selv om ikke sjansene er blitt tatt, er det viktigste at man kommer til sjansene. Dette gjør Giroud, og når selvtilliten og roen kommer. Er jeg sikker på at han kan bidra med tosifret antall mål i sin første sesong i Arsenal trøyen.
 2. vegfos

  Arsene Wenger

  Man kommer aldri til å bli best, når man ikke prøver på det en gang. Dette føler jeg er Wenger gjør med arsenal. Han klager over at andre klubber har mye penger, og at vi ikke kan kjempe mot disse. Man må jo prøve. Vi vil aldri vinne noe med en innstilling som dette. Og den er gjennomsyret i hele klubben. Vi skal bare være gode. Vi skal ikke være best. En ting er sikkert noe må skje på 3 dager. Enten Wenger ut, styret ut eller 5 kjempesigneringer. Men vi alle veit at vi kommer til å ende opp med 2 signeringer som vi ikke har hørt om før. Story of my life
 3. vegfos

  Nicklas Bendtner

  Cahill i bytte mot Bendtner?
 4. Wenger prøve ofte komme med unnskyldninger om hvorfor ikke spillere er blitt hentet inn, men hadde han vært tidligere ut kunne vi skaffet oss: Arthuro Vidal - 10 mill euro Cristian Zapata - 7,5 mill euro Kevin Gameiro - 11 mill euro = 28,5 mill euro for 3 klassespillere Jeg veit at ikke alltid spillerne går til arsenal, og forskjellig lønnstrinn osv. Men det beviser vel bare dårlig innsats i transferevinduet foran ikke riktige spillere tilgjengelig. Hva jeg ønsker meg: En god stopper En god defensiv midtbane En god spiss som er vandt med å spille alene på topp.
 5. Kunne vel om mulig ta alt som går til klubben snart. Blir nervøs av å se 19 mannstroppen til Wenger mot Benfica, som skulle gi et godt bilde av laget som skulle brukes i sesongen. Jeg har prøvd å holde meg optimist, men et sted går da grensen.
 6. vegfos

  Arsene Wenger

  Likte den siste kommentaren i dette intervjuet med Wenger[1]. "So we are quickly doing the last buying before the stores will be closed. And for the very first time for a while, I will be very active too." Problemet til Wenger nå er at når klubber veit man er på markedet presser de prisene voldsomt. Men regner med vi slipper unna bomkjøp til de ekstreme summer. Og jeg personlig går inn i denne sommeren med litt tru på noen bedre kjøp. [1]: http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6946705,00.html
 7. vegfos

  Useriøse rykter

  Det er vanskelig finne informasjon om denne gutten. Men etter det jeg klarer finne virker det som han ikke er fast i velez laget engang. Altså statistikk viser han har spilt halvparten av tiden. Altså 1000 minutter mot andres 2400 minutter[1]. Er dog litt vanskelig forstå seg på ligasystemet i Argentina. Av videofilmer osv, virker det som gutten har de egenskapene vi trenger som en ving. Fart, skudd, innlegg og teknikk. Og det kan man jo godt like. Men en spiller som ikke er fast for et lag i Argentina trur jeg neppe kan forsterke et arsenal lag. [1]: http://www.soccerway.com/teams/argentina/c...elez-sarsfield/
 8. Venstresiden her(Clichy, Fabregas, Arsjavin) blir alt for dårlig defensivt, og vi vil bli overhumplet til de grader. I tillegg vil Fabregas-Song slite med farten. Arsjavin har i tillegg godt litt ut på dato, så en skikkelig venstreving trenger vi sårt. Gjerne med litt walisiske ferdigheter. Men jeg er enig i at Fabregas ikke fungerer optimalt som hengende spiss i tospann med Van Persie. Vi har alt for liten gjennombruddskraft. Og dette svekker angrepsspillet vesentlig. Det morsomme i det hele her, er at nesten alle poster jakter etter offensive spillere, selv om vi har skåret mer enn nok mål i år. Og det er det defensive som svikter. Men jeg skal ikke legge all skylden på forsvaret. Det er på cornere vi slipper inn flest mål, og vi har kun 3 forsvarsspillere som markerer. Dette betyr at hele laget mangler defensiv kraft. Dermed er det mulig vi må kjøpe spillere i de offensive posisjonene med større arbeidskapasitet og duellstyrke.
 9. André Villas Boas er en veldig ung og suksessrik manager. Men nå er ikke jeg av den oppfatning vi trenger ny manager. Vi trenger egentlig bare vår gamle, som kjøpte dyre spillere til den tid som Bergkamp, Overmars osv osv. Angående spm om klassespillere så kommer vi nok ikke til å hente noe Aguero, Mata eller noe sånt. Da man betaler overpris pga stor interesse i spilleren. Men en Falcao, Hazard lignende spiller trur jeg det kommer i år. Da med tanke på økningen i pris på sesongkort og pga økt press.
 10. 3 ting trenger dette laget. Uforutsigbarhet: Hadde vi hatt den Arsjavin vi hadde tidligere hadde ikke dette vært et problem. Men i dagens arsenal-lag virker det nesten som at ikke en spiller klarer utfordre mann skikkelig. Les Nani, Bale. For å i det hele tatt ha en sjanse mot lag som er godt defensivt organisert, trenger vi spillere som kan dra av en mann. Dette finnes ikke i dagens arsenal-lag. Og ja jeg veit folk mener Nasri kan det. Men det er bare snakk om at han må vende hjem igjen halvparten av gangene. Vinnermentalitet: Det virker som om ingen på dagens arsenal lag liker å jage ball, og elsker å vinne den. Vi er ikke gode nok på ballgjennvinning. Og vi slepper inn ufattelig mange mål på defensive dødballer. Folk kan snakke om høyde og fysikk så mye de vill. Men det virker som om spillerne heller folkuserer seg på at de ikke skal slippe sin mann, enn at de vil vinne hodeduellen. Får vi inn en med skikkelig vinnermentalitet. Kan kanskje de andre unge forsvarspillere etterhvert spille på seg noe av det samme. Målteft: Vi trenger spillere som kan skåre mål. Ikke disse høye spillerne som av en eller annen grunn Wenger har og henter. Chamakh veit ikke hvordan men skyter en ball. Bendtner skårer kun mot lag fra lavere divisjoner. På united benken sitter det et flust med spillere som veit hvor målet står. For arsenal har innbytterne skåret noe som 1 mål totalt. Spillere vi kan hente er umulig å si. Men skulle ønske wenger kunne gå tilbake til sin tidligre filosofi, der alle var målfarlige, uforutsigbare. Les Ljungberg, Pires, Henry, Overmars, Bergkamp. Anelka, Og slutte å kjøpe spillere medandre kvaliteter som arsenal aldri får brukt. Les dårlig innlegg og luftstyrke på topp.
 11. I følge the arsenalinsider på twitter er dette vår nye hjemmedrakt: http://yfrog.com/h6lm1xyj Og dette vår nye bortedrakt: http://yfrog.com/h7j8uxgj Skal visst være en "ganske troverdig" kilde, men pleier ofte være feil versjoner der ute såpass tidelig. Den borte drakten der kommer til å splitte mange meninger vil jeg tro, og skape voldsomt mye oppstyr.
 12. Noen som veit om det finnes stream eller mulighet for å se reservekampen til arsenal i dag?
 13. En glimrende match av Fabianski igjen, og beviser vel nå at han burde være førstevalg ut sesongen. Grunnen til at jeg mener dette er at Fabi har ferdigheter som målvakt som passer mye bedre til arsenal sitt spill. Etter han fikk selvtillit har han vært mye mer dominerende i feltet og har refleksredninger som det oser klasse av. Og en arsenal keeper trenger disse to tingene. I tillegg klarer jeg ikke se at Almunia er vesentlig bedre på noen andre områder. Men syntes alle på forumet skal huske at en keepertabbe har enhver keeper, i år har Reina, Van der Sar, Hart, Schwartzer og Howard alle hatt brølere, så dette må Fabianski også ha lov til en eller to ganger ila en sesong. Så jeg gidder ikke melde meg på hylekoret den ene gangen fabianski tabber seg ut neste gang. Men skjer det derimot fler ganger er det en annen ting
 14. Veit du noe om hvor det er noen bra grupperinger som sitter da? Har lyst til å havne ved siden av noe annet en velkjente sofasupportere som bruker en hel kamp på å sitte.
 15. Takk for raskt svar, prøvde meg på å bestille billetter med red membership til west ham kampen, uten godt hell. Alle lower tier billettene var jo borte før kl 11 når bestillingen åpnet. Er det noen som har erfaringer med bestilling av red membership billetter her. For det første, blir det lagt ut billetter etterhvert, og hvordan er mulighetene til å få tak i lower tier biletter til "mindre" kamper.
×
×
 • Create New...