Jump to content

vieira04

Arsenal Norway
 • Posts

  1,565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fredrikstad
 • Interests
  Arsenal og poker

vieira04's Achievements

Trener

Trener (6/9)

 1. vieira04

  Theo Walcott

  Sjansen for at Theo forsvinner er ganske stor innen noen måneder, om ryktene stemmer...... Det handler ikke om penger eller spilletid, men måten han blir brukt på. Theo hevder selv (etter ryktene) at han ønsker å utnytte sine kvalieteter som midtspiss (og jeg er enig), men det vil ikke skje i Arsenal under Wenger sin tid. I de siste månedene har han tatt store skritt som "ving", men det kan kanskje ha noe med at han oftere får muligheten til å sette fart før han må passere en motspiller. Og; han har bedret innleggsfoten sin.......; men likevel mener jeg at han er en spiller som har kvaliteter som midtspiss. Han er farlig når han er i fart mot 16-meteren, og har utviklet seg til å bli "rolig" i avlsutningsøyeblikkene. Dette gjør han til å være en av våres viktigste brikker på den offensive delen av spillet denne sesongen, men hva nå? Wenger vil ikke kjøre inn til et 3-5-2 eller 4-4-2 system, og da er dessverre Theo tapt for klubben. Jeg mener at med Theo, Podolski, Giroud, og (et talent) kunne vært spennede spisser å ha i et system med 2 spisser.....; og de ville gitt flere ulike kvaliteter/strenger å spille mot ulike lag. Mister vi Theo; så vil det gi kraftige signaler fremover. Klarer vi ikke å gi våre "homegrown"-players en god nok rolle? Hva gir dette av signaler videre? Nei; jeg frykter et "tap" av Theo på flere områder. Hva er det styret/manager ønsker og VIL med klubben på sikt? Theo har spilt med åpne kort, vil klubben gjøre det også?
 2. vieira04

  Theo Walcott

  Nå var det ikke bare styret som var dritt lei måten Redknapp oppførte seg i en lang tid. Han siklet på en landslagsjobb, var sjelden ute i media for klubben i frykt for å ikke bli tilbudt denne jobben (kommer du på kant med FA, da er du ute å padler.....), og virket selv sikkert på at det var hans siste sesong i klubben. Han trodde nesten selv, at han ville bli den nye landslagsjefen. -Det er iallefall mange spurver sine ord og meninger- Det er ganske mange spurver, som mener at hans opptreden i denne perioden var "selvmord" både med tanke på de resultaene som kom, og at det måtte gå som det gikk. Han var jo nesten fraværende av engasjement og vilje for spurvene i en kritisk fase sist sesong, og hva skal en ledelse da gjøre?
 3. Moses har da vitterlig spennende ferdigheter som spiller, så det er kanskje ikke rart at Chelsea henter en slik spiller. Akkurat som da vi hentet Theo eller Ox for den saks skyld. Muligens skal han slite med å spille til seg en fast plass i laget på kort sikt, men vil nok få en del innhopp. En spiller som kan fortsette sin utvikling på i Chelsea, og som kan komme veldig langt som spiller i fremtiden. Chelsea fortsetter å forsterke bredden av kvalitet, og viser at de vil være med å sloss om pokalen(e) til siste slutt.
 4. Ny manager, M`Vila inn for Modric, Verthongen inn for King, Ade tilbake, og Sigurdsson inn. Ikke en dum sommer for våre små naboer, men jeg er litt usikker på hvordan de skal takle savnet av Modric på kort sikt. Han var viktig i spillet til spurs. Uten skader er de absolutt et lag vi må sloss mot, for å fortsatt være et top4-lag. Spørsmålet er hvor mange skader vi vil få, livet etter Persie (og Song), og hvor lang tid våre nye spillere trenger for å tilpasse seg PL. Men; jeg tror nok sjansene er ekstremt høye, for at det blir en ny St. Totteringhamsday på nyåret.... Og; champagnen er allerede kjøpt inn
 5. Tror ikke vi skal sitte for mye glasshus, for det er tross alt snakk om en serierunde..... Vi kan nyte dagens resultat og "prestasjoner" på banen, men jeg er nok redd for at ting ser litt annerledes ut i mai. Nyter kvelden, men holder "bråkjekkheten" litt innombords foreløbig.
 6. ...og Fellaini er akkurat like ustabil i sine prestasjoner som Song var, så jeg tror neppe en slik spiller løfter stabiliteten i laget. Fellaini er god på sitt beste og bruker da sine ferdigheter på en god måte, men er også totalt håpløs når det ikke er like fokus og spillet flyter på samme måte. Nei; vi må nok se etter noe mer stabilt på høyt nivå, for vi er tross alt en klubb som sloss om "top4"
 7. Tja, selv om Ferguson mener Wenger fikk mye ut av Persie; så kan andre (Guardiola) ha sikkert helt andre opplevelser. Tipper han strøk seg forsiktig over halsen, mens han løftet en finger opp i været av glede etter Fabregas sin pris Det samme (muligens ikke Pep) tror jeg gjelder for Song sin del, men det blir kun synsing. Vi fikk enorm fortjeneste på disse, og det er det viktigste.
 8. Spesielt......, men det kan da være at Persie også har ført et "dobbeltspill". Kanskje han har avfeid all snakk om transfers på treninger, for han har da sikkert fått jevnlig oppdateringer fra sin agent om en overgang til Utd. Det har da vart noen dager, og de involverte har nok hatt mer info enn vi utenfor. Så; dette er nok ikke bare styrets verk. - Persie laget sin egen dødsdom i klubben etter sine skriverier. - Styret og klubben ville ikke godta en slik oppførsel (takk gud for det), og var åpen for tilbud. - Persie har neppe unnskyldt seg innad (og iallefall ikke utad), ellers hadde de kommet til en forlengelse. - Persie VILLE tydeligvis til Utd, noe ikke styret skal ha skyld for. Dette er ene og alene Persie sitt valg, og ikke styret. At vi selger til Utd kan man diskutere i det vide og brede, men veit vi om Persie faktisk var åpen for andre klubber? Satt Persie seg på bakbeina med; "jeg signerer ikke for andre klubber enn Utd, ellers går jeg dit gratis neste sommer" Det er mange spekulasjoner med det ene og det andre, og om hva Persie har krevd på ulike fronter. Jeg tror vel mye av det er "storm i vannglass", men jeg er utrolig overrasket over at kaptein, den store profilen, og en svoren Arsenal-supporter gjør dette mot sin egen klubb. Vi kan skrike så mye vi vil mot styret, men vi veit ikke hva slags muligheter de hadde i dette tilfellet. Det hele fremstår (fra mitt syn), om en spiller som har dolket sine nærmeste i ryggen på en stygg måte.
 9. hehe Er ikke den første som har sviktet oss for Utd (Frank og Viv), men nå skal vi heller ikke glemme; at også vi har en historie som skapte sterke følelser. Sol.......Campbell på free, hmm........ Fotball er følelser, og det svinger alle veier. Neste gang er det vi som "stjæler" en profil fra en rival, og da er "dette" glemt for en stund.
 10. vieira04

  Useriøse rykter

  Synes Hernandez har spennende ferdigheter som en rettvendt spiss. Jobber bra, litt "uferdig" på den taktiske biten (offside), men har et stort øye for mål. Men; jeg tror han er best i et system der han har en makker ved sin side på topp (f.eks 4-4-2). Og; spillet må gå kjapt i lengderetningen. Nå får jo antakelig ikke Theo prøve seg som midtspiss over tid, så da blir det kanskje feil å sammenligne disse...... eller; Hernandez hadde vel også blitt flyttet ut på kanten. (sukk!) Slett ikke et dumt kjøp, om man skal ha en spiller som jakter bakrom og som lukter mål innenfor boksen. Men; det skjer neppe. Han er fornøyd med tilværelsen i Utd. Persie blir hentet inn, men Berbatov forsvinner nok ut. Da får han nok av kamper iløpet av sesongen i denne squad-rollen sin, og det er han tydeligvis fornøyd med.
 11. Som sagt; jeg tror det er dumt å si at elgen er skutt, om man ikke har hatt den i sikte. Først må Persie bestå legesjekken, og så må papirene skrives under. Først da bør og SKAL klubben gi sine ord. Nå er KUN overgangsummen avtalt, men det har skjedd tidligere at ting ikke har gått som planlagt i neste ledd. Så, jeg synes det er klokt å vente med å si for mye før alt er klart. Men; det er klart klubben må ta noen valg. De kan ikke havne opp i kaos hver eneste sommer, der vi mister våre profiler til den ene og den andre. Hva vil de? Hvorfor lærer de aldri? Hva vil bli gjort annerledes i fremtiden?
 12. Kommer nok ikke mer på arsenal.com, før Persie er offisiell. Tenk om han stryker på legesjekken, det hadde blitt et hel..... rabalder på en tragikomisk måte. Ser faktisk ikke noe værre å selge til Utd enn City og Chelsea for den saks skyld. Baserer man det på kvalitet, så er det nesten hipp som happ. Baserer man det på den rivaliserende følelsene i vår tid mot Utd; så skjønner jeg at det er noe helt annet. Men; vi må fokusere på vårt, og det er slik det skal være. Jeg tror ikke (som mange tror), at dette gir Utd pokalen. Langt derifra, for jeg tror fortsatt at BÅDE City og Chelsea er bedre pr.d.d, enn Utd med en Persie. Skulle vi selge til en av våre rivaler basert på kvalitet, så tror jeg faktisk at Utd var det laget som passer oss best; OM vi skal ha et håp om en pokal i ligaen. Og; ca £24mill nå er så mye bedre, enn gratis til samme klubb om et års tid........ Om Wenger mener at erstatterene er klare, så er det ikke noen bombe. To spillere har ankommet, som begge kan bekle Persie sin posisjon i laget. Om det gir like bra resultater individuelt, er det få som tror. Men; det kan gi bedre resultater på det lagmessige, for bredden er bedre med 3 (inkludert Cazorla) kontra 1. Men; det er nok ikke lett å være Wenger heller. Her har man en kaptein som tydeligvis har vært en "gooner" siden barndommen, og det er dette som skjer? Mannen tjener £100 000 i uka, får spille fast, spiller på et lag som er i "toppen", har fått masse hjelp og tillitt fra klubben etter mange vanskelige år med skader, spillet legges opp til han selv, og så er det dette som skjer? Det er jo helt utrolig. En sviker, og ikke noe annet.
 13. Får bli uenige om Vermaelen (tar diskusjonen i riktig tråd underveis i sesongen)
 14. @StefanB: Å trekke ut enkeltkamper for en analyse, det kan man gjøre på absolutt alle spillere. Tallene tv2sport serverte var ganske klare, og da er det et mønster over tid. Han var vel på årets lag for to sesonger siden, og er en mange andre hevder er en av de aller beste stopperene i PL. Er helt enig i at Kos hadde en kjempesesong 2011/12, og at Mertesacker begynte å virke stabil etter en "mild sagt" usikker åpning i Arsenal-drakta. Likevel mener jeg at Vermaelen er et soleklart valg som stopper. Har hatt en liten kurve nedover etter sin skade, men med: A tackle success of 82% is excellent for the Belgian along with his 6 goals, the highest of any centre-back in the league. (opta stats) viser at han har viktige egenskaper utenom selve viljen. Selv i en sesong, hvor han ikke var på topp hele tiden.
 15. Tallene med Vermaelen bak, viser ikke spesielt usikkerhet kontra andre da?
×
×
 • Create New...