Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Good old Arsenal:

 

Det er en stor forskjell på å mene at Wenger burde sparkes pr.d.d kun pga et par uker frustrasjon, kontra det å sette spørsmålstegn om han er den rette til å utvikle "produktet" til neste nivå. Det er ingen som ikke har stor respekt, for det han har gjort i klubben til nå. Vi er vel alle (de aller fleste håper jeg) evige takknemlige, for den utviklingen som har skjedd på diverse områder for Arsenal FC.

 

Det er viktig å skille spørsmålene og tankene ifra hverandre, og ikke konkludere med noe som ikke stemmer. Det finnes selvsagt mye oppgulp, som jeg er helt enig med deg om. Likevel, er det vel få i denne tråden i det siste, som mener at Wenger skal sparkes nå uten noe som helst grunn...? Er vel få som mener han skal sparkes nå i det hele tatt.......hmm.....

 

Det er flere enn meg, som stiller spørsmål sett ifra erfaringer på diverse områder. Det handler ikke om at Wenger er dårlig, men at det kanskje må nye "øyne" til i klubben, for å ta et nytt steg videre. Wenger er et geni, med det å bygge opp et lag basert på talenter og "de riktige spillerene" i systemet. Det er det vel ingen som er uenige om?

 

Kanskje ikke tiden er inne idag, men kanskje tiden er klar for nye øyne og nytt hode om et år eller to. Det er her jeg føler du skyter meninger, som jeg ikke oppfatter i denne diskusjonen. Jeg håper han blir lenge, men at han endrer "noe" retning ut ifra mitt syn på enkelte områder, for å kanskje ta et steg videre. Tar han ikke nye retninger på disse punktene, og man ikke tar nye skritt. Ja da føler jeg, at noe kanskje må gjøres om det finnes gode alternativer. Ikke noe værre enn det.

En annen ting:

Den setningen og tanken er jeg helt enig i, men det finnes et men.

Man kan stille spørsmål, om Wenger hadde tjent på å være litt mer taktisk i enkeltkamper, og fått bedre resultater med å kreve et par forsterkninger. Klubben drives på en meget sunn måte, og noen ekstra midler til mer kvalitet, hadde ikke gått på bekostning av klubbens økonomiske fremtid. Der kan man diskutere om "rammevilkårene" er noe han selv mener er/har vært gode nok, eller om klubben ikke har "bedre rammevilkår". Da blir jo diskusjonen litt annerledes, ikke sant?

Regner med at du legger transfermidler under dette begrepet.

 

Skal man sette begrensninger i sine meninger og tanker, siden slik er det bare under Wenger sin ledelse på disse punktene? Eller kan man tillate seg å tenke noe mer bredt, uten at man blir beskyldt for å gå med bøyd nakke?

 

Nå er jeg trøtt, og har bøyd nakke av andre grunner :)

 

Det er ingen som har forlangt at Wenger bør sparkast på dagen, og eg beklagar om eg har gjeve det inntrykket. Derimot er det fleire som, gjennom innlegg i fleire trådar, har tatt til orde for at han bør vurdere si stilling etter sesongslutt, om det heller ikkje i år vert nokon pokalar. Veldig mange av desse oppfattar eg som seriøse debattantar. Eg synest det er rart at du ikkje har fått med deg dette.

 

Wenger skreiv som kjent under ei ny kontrakt i fjor, noko som vart helsa velkommen av dei aller fleste. Eg kan i alle fall ikkje hugse det oppstod nokon debatt p.p.a. dette. Kva er det som har skjedd på dette året da, sidan stemninga er snudd? Meiner du me har hatt tilbakegang spelemessig, eller i alle fall står på staden kvil? I så fall er eg veldig usamd med deg. No går Wenger's kontrakt ut i 2014, og han vert da 65 år gammal. Etter mitt syn vert det naturleg å ta denne diskusjonen da. Fram til da ynskjer eg kontinuitet, og synest han skal få sjansen til å fullføre eit prosjekt som eg synest er vannvittig spanande. Det er det minste han fortener etter å ha slitt seg halvt ut for denne klubben gjennom 15 år.

 

Har du tenkt over risikoen ved å skifte manager "om eit år eller to", som du skriv? Har du tenkt over risikoen ved samstundes å miste Fabregas? Sjølv å få inn ein topp manager gjev ingen garanti for gull og grøne skogar. Har du tenkt over konsekvensane ved ein sportsleg og økonomisk nedtur, der me mister C.L.-plassen nokre år framover? Har du tenkt over kva ramaskrik det ville ende i på dette forumet? Eg vonar i det minste dei som har forlangt Wenger's hovud på eit fat er i stand til å halde munn.

 

Når det gjeld rammevilkår og Wenger's transfer-budsjett, så veit eg rett og slett ikkje sanninga. Det som er klart er at han, i motsetnad til nokre av sine kollegaer, ikkje har hatt ubegrensa av midlar til disposisjon. Av åpenbare årsaker. Samstundes er eg hjartans samd i at ein manager til ei kvar tid bør søkje å fornye seg, og heile tida evaluere ting som kanskje ikkje fungerer like godt. Eg kan godt være med på at dette ikkje akkurat er Wenger's sterkaste side. Men dette minuset er langt fra nok til å oppvege alle plussane. Etter mitt syn da :blink:

 

Elles må eg også ile til og forsikre om at eg ikkje har skulda dèg spesielt for å gå med bøyd nakke. Men etter å ha lest diverse innlegg den siste tida etter alle tilbakeslaga, sit eg med inntrykket av at mange kjenner seg audmjuka. Ingen grunn til det. Vær stolt over klubben vår, og ta tapa med verdigheit. Sann mine ord nok ein gong. Det kjem betre tider enn dette.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser helt klart poenget ditt, og er enig i mye av det du skriver " Good Old Arsenal".

 

Vi veit alle hva Wenger har betydd, og hva han har gjort for klubben. En fantastisk manager, som har bygget stein for stein.

Det er likevel ikke noe garanti; at han er like dyktig til å høste av dette prosjektet, som han var til å så det.

 

Det er det flere her inne som har satt fokus på (inkludert meg), og det er helt fair ut ifra mitt syn. Noen ganger må det nytt blod og nye øyne inn i et prosjekt, for å nå nye høyder. Det er en risiko, for man veit aldri hvordan det vil gå. Enten om man blir værende, eller prøver en litt annen vei.

Det kan gå kjempebra, eller det kan bli en nedtur. Ser man det litt på kanten, så kan også dette prosjektet stagnere med Wenger som sjef. Vi veit aldri fremtiden, og det er jo egentlig noe av det å leve. Vi veit hva vi har hatt, og kanskje hva vi kan få videre på deler av områdene.

 

Vi kan ikke forvente at Wenger er et overmenneske, og kanskje svakheten som manager er "skrittet videre"?

Det behøver ikke være noe sjokk eller et nederlag isåfall, med tanke på hvor feilfri han har vært i store deler, av det å bygge et lag basert på talent, lite pengebruk, og god fotball. Tar man med faktorer på nivået på sine motstandere og hvordan resultatene har vært, så er mannen et geni på dette området.

Kanskje han faktisk er et overmenneske, som har vært litt sta i den siste perioden.

 

Tiden vil uansett komme en gang, hvor Wenger ikke lenger er vår manager. Spørsmålet er; når er tiden best egnet for klubben?

 

For all del; det kan hende Wenger er den rette mannen i mange sesonger til, men det er likevel lov å stille tanker på hvordan man selv føler at enkelte områder går i samme bane.

Som du skrev det:

Samstundes er eg hjartans samd i at ein manager til ei kvar tid bør søkje å fornye seg, og heile tida evaluere ting som kanskje ikkje fungerer like godt. Eg kan godt være med på at dette ikkje akkurat er Wenger's sterkaste side.

 

Jeg vil uansett, at det ikke skal bli noe forhastede beslutninger når denne tiden kommer. En ny arvtager må ha klare tanker på hva han vil med klubben, og han må få tid til å sette sitt preg på Arsenal. Nøkkelen vil uansett bli servert på et gullfat, for det er nesten luksus å komme til dekket bord på så mange områder.

Det vil komme en tid etter Wenger, og vi må ikke grave oss ned å tro at dette må bli en nedtur.

 

Tider kommer, og tider går.

Vi må ikke se oss blinde, på at en periode med nedturer aldri vil komme. Det har skjedd for alle klubber i historien, og det vil med stor sansynlighet også være noe som skjer i fremtiden. Om 5år, 10år, 20år, eller 30år for den saks skyld. Da vil man uansett sitte i godstolen å se tilbake på "fortidens" gullalder som Arsenal-supporter, og måtte den perioden vare i mange herrens år til. Enten med Wenger som manager i hele perioden, eller om det er flere involverte.

*bank i bordet*

 

Jeg tror at om dette prosjektet ikke tar et skritt videre, så kan det være en tanke å vurdere ting.

Kanskje er året 2014, når Wenger overlater verket til nestemann.

Tiden vil vise.

Link to comment
Share on other sites

* Wenger har etter min mening mangler, når det gjelder taktikk på enkeltkamper. (kynisme, defensivitet)

* Wenger har vært alt for trofast mot sin filosofi med talentutviklingen/tilliten, og jeg mener at han burde "handlet" 2-3 spillere iløpet av de siste årene. Dette hadde IKKE gått ut over hverken filosofi, tryggheten på det økonomiske planet, eller evt "spillesystem". Det hadde kun styrket oss på områder som kvalitet og kvantitet. Her har jeg også stilt spørsmål, på hvorfor vi ikke har hentet inn litt forskjellige spillestiler som f.eks spissplass.

Det med stopperkjøpet, var å vise at Wenger av og til burde gjøre handlinger når situasjonen "kan" bli kritiske uten at det går utover identitet/filosofi, osv. Sikkert dårlig formulert, så beklager der.

Ingen visste noe om vår belgiske venn i januar, og hva som ville skje videre.

Vi hadde noe erfaring på Djorou og alle hans skader, og Koscielny har jo bevisst, at han trenger tid til å takle tempo, fysikk, og nivå i PL.

 

Ren gambling slik jeg ser det, og ikke virkelig hente inn en stopper med store kvaliteter med alle disse faktorene i januar.

 

Ja, jeg mener han har mangler som manager, men at det er ikke "store endringer" (tolk det som du vil) før vi tar nye skritt ut ifra mitt syn. Om han er den rette til å gjøre det, er jeg usikker på. Er han villig til å gjøre enkelte endringer på noen områder, når han har vært så sta tidligere?

 

Selvfølgelig har jeg rett til å stille spørsmål, men du må lære deg å lese "det positive" som også blir skrevet i innlegg. Da slipper du å dumme deg ut, med påstander på mine meninger. Har rost Wenger masse i mange år, og bare de siste innleggene har jeg skrevet:

 

Tiden vil vise, men uansett skal man ikke overse hvilke prestasjoner Wenger har gjort for klubben på mange områder. Det betyr ikke automatisk, at nye "øyne" i klubben ikke kan utvikle produktet videre.

 

Det er en stor forskjell på å mene at Wenger burde sparkes pr.d.d kun pga et par uker frustrasjon, kontra det å sette spørsmålstegn om han er den rette til å utvikle "produktet" til neste nivå. Det er ingen som ikke har stor respekt, for det han har gjort i klubben til nå. Vi er vel alle (de aller fleste håper jeg) evige takknemlige, for den utviklingen som har skjedd på diverse områder for Arsenal FC.

 

Du skrev:

Nok engang må jeg arrestere deg, for det var ikke Ancelotti sitt valg det som skjedde i sommer hos Chelsea. Han ville gjerne pushe på, for å vinne alt.

Du kan ikke sette Chelsea i bås, pga sin historie med russerens galskap. At de har vært syke på transfermarkedet i mange år, betyr ikke at de ALLTID vil være det. Sommeren 2010 kvittet de seg med flere rutinerte brikker i stallen, for å satse friskere på unge talenter. Det gikk også rykter om at russeren ikke var like villig til å kaste ut rubler i hytt å pine nok en sommer. Bredden til Chelsea ble vesentlig dårligere, og det er fakta. Laget uten skader, er godt nok til å vinne PL akkurat som City, Utd,og f.eks Arsenal, om man tenker spillermateriell.

Du kan ikke overse det som faktisk skjer i de andre klubbene, for å konkludere med at dette var Ancelotti sitt valg.

Det er her jeg mener du overser fakta, og da behandler man ikke alle på lik linje. Tvertimot, om du spør meg.

Dette blir for dumt, beklager!

Du hevder selv at laget vårt er bedre enn både Chelsea og Utd, og da betyr det vel iallefall at Ferguson har fått mer ut av laget pr.d.d, enn Wenger???

:blink:

 

 

Du må gjerne foreslå at sir Alex har fått mer ut av laget enn Wenger har, jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er sterkt uenig med deg, ser ikke bort fra at flere er det...

Helt utrolig at du klarer å vurdere det dithen at Ancelotti ikke får brukt penger i chelsky, denne klubben har brukt MILLIARDER på spillerkjøp de siste sesongene, også denne sesongen kjøpte de dyrt, mulig at Ancelotti ville brukt nye milliarder men ærlig talt, hvis vi skal vurdere jobben disse gutta har gjort må det gå an å være litt mere rettferdig overfor Wenger, eller er det ikke mulig?

Når man har brukt MILLIARDER på spillerkjøp de siste sesongene bør vel dette bety at man allerede har bygd opp en stall med brukbare spillere eller hva?

Det kan umulig være slik at du mener Ancelotti skal være avhengig av å bruke milliardbeløp hver eneste sesong for at han skal kunne konkurrere med Arsenal???

Vi er fundamentalt uenige vedrørende jobben Arsene Wenger har gjort og om hans prosjekt vil vise seg å være gull verdt eller ikke, tror ikke vi er i stand til å nærme oss hverandre angående dette, jeg forbeholder meg allikevel retten til å arrestere deg jevnt og trutt når du slenger ut din kritikk om vår manager.

Case closed i denne omgang.

 

Jeg ser helt klart poenget ditt, og er enig i mye av det du skriver " Good Old Arsenal".

 

Vi veit alle hva Wenger har betydd, og hva han har gjort for klubben. En fantastisk manager, som har bygget stein for stein.

Det er likevel ikke noe garanti; at han er like dyktig til å høste av dette prosjektet, som han var til å så det.

 

Det er det flere her inne som har satt fokus på (inkludert meg), og det er helt fair ut ifra mitt syn. Noen ganger må det nytt blod og nye øyne inn i et prosjekt, for å nå nye høyder. Det er en risiko, for man veit aldri hvordan det vil gå. Enten om man blir værende, eller prøver en litt annen vei.

Det kan gå kjempebra, eller det kan bli en nedtur. Ser man det litt på kanten, så kan også dette prosjektet stagnere med Wenger som sjef. Vi veit aldri fremtiden, og det er jo egentlig noe av det å leve. Vi veit hva vi har hatt, og kanskje hva vi kan få videre på deler av områdene.

 

Vi kan ikke forvente at Wenger er et overmenneske, og kanskje svakheten som manager er "skrittet videre"?

Det behøver ikke være noe sjokk eller et nederlag isåfall, med tanke på hvor feilfri han har vært i store deler, av det å bygge et lag basert på talent, lite pengebruk, og god fotball. Tar man med faktorer på nivået på sine motstandere og hvordan resultatene har vært, så er mannen et geni på dette området.

Kanskje han faktisk er et overmenneske, som har vært litt sta i den siste perioden.

 

Tiden vil uansett komme en gang, hvor Wenger ikke lenger er vår manager. Spørsmålet er; når er tiden best egnet for klubben?

 

For all del; det kan hende Wenger er den rette mannen i mange sesonger til, men det er likevel lov å stille tanker på hvordan man selv føler at enkelte områder går i samme bane.

Som du skrev det:

Jeg vil uansett, at det ikke skal bli noe forhastede beslutninger når denne tiden kommer. En ny arvtager må ha klare tanker på hva han vil med klubben, og han må få tid til å sette sitt preg på Arsenal. Nøkkelen vil uansett bli servert på et gullfat, for det er nesten luksus å komme til dekket bord på så mange områder.

Det vil komme en tid etter Wenger, og vi må ikke grave oss ned å tro at dette må bli en nedtur.

 

Tider kommer, og tider går.

Vi må ikke se oss blinde, på at en periode med nedturer aldri vil komme. Det har skjedd for alle klubber i historien, og det vil med stor sansynlighet også være noe som skjer i fremtiden. Om 5år, 10år, 20år, eller 30år for den saks skyld. Da vil man uansett sitte i godstolen å se tilbake på "fortidens" gullalder som Arsenal-supporter, og måtte den perioden vare i mange herrens år til. Enten med Wenger som manager i hele perioden, eller om det er flere involverte.

*bank i bordet*

 

Jeg tror at om dette prosjektet ikke tar et skritt videre, så kan det være en tanke å vurdere ting.

Kanskje er året 2014, når Wenger overlater verket til nestemann.

Tiden vil vise.

 

 

Ønsker å gi deg honnør for dette innlegget Vieira04, her har du moderert deg og jeg klarer nesten å se hva du mener :)

Selvfølgelig tar Wenger-perioden slutt før eller siden, poenget er vel at Good old Arsenal og jeg mener at det vil være galskap å gjøre forandringer akkurat i den situasjonen vi er i nå.

Link to comment
Share on other sites

Du må gjerne foreslå at sir Alex har fått mer ut av laget enn Wenger har, jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er sterkt uenig med deg, ser ikke bort fra at flere er det...

Helt utrolig at du klarer å vurdere det dithen at Ancelotti ikke får brukt penger i chelsky, denne klubben har brukt MILLIARDER på spillerkjøp de siste sesongene, også denne sesongen kjøpte de dyrt, mulig at Ancelotti ville brukt nye milliarder men ærlig talt, hvis vi skal vurdere jobben disse gutta har gjort må det gå an å være litt mere rettferdig overfor Wenger, eller er det ikke mulig?

Når man har brukt MILLIARDER på spillerkjøp de siste sesongene bør vel dette bety at man allerede har bygd opp en stall med brukbare spillere eller hva?

Det kan umulig være slik at du mener Ancelotti skal være avhengig av å bruke milliardbeløp hver eneste sesong for at han skal kunne konkurrere med Arsenal???

Vi er fundamentalt uenige vedrørende jobben Arsene Wenger har gjort og om hans prosjekt vil vise seg å være gull verdt eller ikke, tror ikke vi er i stand til å nærme oss hverandre angående dette, jeg forbeholder meg allikevel retten til å arrestere deg jevnt og trutt når du slenger ut din kritikk om vår manager.

Case closed i denne omgang.

 

Du mener jo også at Arsenal har et bedre lag enn både Utd og Chelsea denne sesongen, så da synes jeg du skal tenke på følgende:

 

Var Chelsea styrket foran sesongen? Om ikke; var det pga Ancelotti sin stahet og mangel på ambisjoner..... (her føler jeg du ikke vil ta til deg fakta)

Utd har vunnet masse de siste årene, så Ferguson har da fått en oppskrift til å fungere, selv om det har kostet mer penger. De er med å kjemper om tre pokaler denne sesongen (selv med dårligere kvalitet i laget....), da må man være ærlig nok til å skryte av det.

 

Wenger har utviklet spillere til å bli klassespillere, ellers hadde også vårt lag ha kostet "milliarder". Er det ikke kvaliteten og bredden man diskuterte, ikke hvordan laget har blitt til? Det er jo forøvrig en helt annen diskusjon.....; og ALLE veit hvem som er best på det området :blink:

 

Vi avslutter der, siden sporene faller ut raskere enn NSB.

 

MB: Jeg har aldri sagt at Wenger skal skiftes ut NÅ, men at tiden er moden for å sette spørsmål for fremtiden. Det er en viss forskjell.

Link to comment
Share on other sites

jeg mener at det vil være galskap å gjøre forandringer akkurat i den situasjonen vi er i nå.

 

men det har da vel heller aldri vært på agendaen? Her sparker du i beste fall inn åpne dører. Selv om det kanskje fins noen som i kampens hete hyler vel mye opp, er det vel ingen som I FULLT ALVOR har sagt at vi skal sparke Wenger NÅ!? Men på bakgrunn av det som har skjedd de siste par ukene er det noen av oss som stiller betimelige spørsmål om hvor lenge Wenger bør sitte, og om han faktisk er mannen til å ta klubben til neste fase.

Link to comment
Share on other sites

Men på bakgrunn av det som har skjedd de siste par ukene er det noen av oss som stiller betimelige spørsmål om hvor lenge Wenger bør sitte, og om han faktisk er mannen til å ta klubben til neste fase.

 

Første gang jeg stillte meg selv det spørsmålet var i 2008, men jeg har hele tiden fortrengt det fordi svaret er følelsesmessig uønsket - for å si det sånn. Etterhvert nå så repeteres/ignoreres opplagte svakheter/renspikkede mangler over så lang tid at det etterhvert blir vanskelig å holde lokk på det. Logikken overvinner følelsene.

 

Vi har nå en alle tiders mulighet til å vinne ligaen igjen, rent matematisk vel å merke. Personlig er jeg ganske avventende i forhold til de forventningene. Jeg er en ukuelig optimist som er blitt skuffet minst en gang for mye.

 

Prove me wrong, Arsene!!!

Link to comment
Share on other sites

men det har da vel heller aldri vært på agendaen? Her sparker du i beste fall inn åpne dører. Selv om det kanskje fins noen som i kampens hete hyler vel mye opp, er det vel ingen som I FULLT ALVOR har sagt at vi skal sparke Wenger NÅ!? Men på bakgrunn av det som har skjedd de siste par ukene er det noen av oss som stiller betimelige spørsmål om hvor lenge Wenger bør sitte, og om han faktisk er mannen til å ta klubben til neste fase.

 

 

Jeg har aldri forstått det slik at noen vil sparke Wenger NÅ, det jeg og andre påpeker er at det vil være den rene galskapen å sparke en av verdens beste managere i den situasjonen vi er i nå, det betyr selvfølgelig i den fasen vår manager har ført laget inn i, han har brukt et par-tre sesonger på å bygge opp et lag og en stall som i løpet av kort tid vil være overlegen på balløya, å tenke tanken på å sparke denne mannen f.eks etter årets sesong vil jeg i beste fall karakterisere som idioti, det glade idioti.

Hvis noen går rundt og innbiller seg at det å sparke Wenger er ensbetydende med at Arsenal FC skal prestere bedre fremover har jeg en innstendig oppfordring, VÅKNE OPP NÅ!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

savage sier her at ingen av de andre trenerne hadde fått hatt jobben i 6 år uten ett trofè..

 

Om wengers situasjon sier han:

Of course, the fact that Wenger I still in a job is down to the way he has conducted himself at Arsenal. He’s unearthed gems, financed some of their magnificent new ground and played the prettiest football in the division.

And do you know what? That means absolutely nothing when you win nothing.

 

and that sums it up! jeg er faktisk enig. Wenger har gjort mange bra ting for klubben men nå er det på tide at en ny manager kommer inn og lager balanse mellom å kaste bort alle oppsparte penger og å sette trofèer foran penger. det gjør ikke wenger nå!

 

han burde ha kjøpt en bra midtstopper fordi vi mistet Gallas, Toure og sol. det greide han ikke. squilllasssassi teller faen ikke.

 

vi mangler en spiss som scorer 20 mål i en sesong.

United har: berbatov og rooney + 10 mål fra hernandez som sub.

Chelsea har: Drogba og Torres( fra neste år og utover + 10 mål fra Anelka.

vi har 10 mål fra v.p fordi han ALLTID er skadet. og ett par vassne mål fra chamakh og Bendtner.

 

Desuten spiller vi uten en Kaptein. og "kapteinen" vår er skadet mye og har vært den dårligste midtbanespilleren som vanligvis spiller for oss..

 

Fabregas vil til Barca og vi kan få mye penger for han. går han senere for vi antageligvis betydelig mindre. men går han mens Wenger fortsatt sitter ved roret blir det ikke hentet inn noe nytt. da skal denilson bli vår nye playmaker!

Bright future !

Link to comment
Share on other sites

Tipper at de ville vært i toppen av PL.

 

Det kan godt være, men det er vel heller tvilsomt at de ville hatt alle troféene de har hentet med Ferguson som manager.

Link to comment
Share on other sites

Det kan godt være, men det er vel heller tvilsomt at de ville hatt alle troféene de har hentet med Ferguson som manager.

 

Supportere ønsker mange ting av klubbene de holder med, noen ganger er det smart å ikke lytte til dem, andre ganger viser det seg at man burde lyttet. United gjorde nok rett i å beholde Ferguson den gangen, det er ikke dermed sagt at det er riktig for Arsenal å fortsette med Wenger. Personlig ønsker jeg fortsatt å beholde Wenger, men samtidig bør han få hjelp til å rette opp i noen av problemene i klubben. Forsvarsspillet i Arsenal har gradvis blitt verre og verre de siste årene, kontringene har nesten forsvunnet helt og i store deler av Arsenals kamper går spillet på tvers eller bakover. Det er lenge siden sist vi fikk se den fantastiske fotballen som gjorde at folk over hele Europa ønsket å se Arsenals kamper.

Link to comment
Share on other sites

Supportere ønsker mange ting av klubbene de holder med, noen ganger er det smart å ikke lytte til dem, andre ganger viser det seg at man burde lyttet. United gjorde nok rett i å beholde Ferguson den gangen, det er ikke dermed sagt at det er riktig for Arsenal å fortsette med Wenger. Personlig ønsker jeg fortsatt å beholde Wenger, men samtidig bør han få hjelp til å rette opp i noen av problemene i klubben. Forsvarsspillet i Arsenal har gradvis blitt verre og verre de siste årene, kontringene har nesten forsvunnet helt og i store deler av Arsenals kamper går spillet på tvers eller bakover. Det er lenge siden sist vi fikk se den fantastiske fotballen som gjorde at folk over hele Europa ønsket å se Arsenals kamper.

 

 

Det vil si blitz-kontringer! Før puttet vi mange mål etter å ha kommet i overtall i angrep! Kan ikke huske vi gjorde det sist! Wenger må svelge noen kameler til neste sesong,hente inn et par kvalitetsspillere,kvitte seg med overflødige spillere og justere litt på taktikken! Det er vondt å se på når mesteparten av ballbehandlingen går ut på å spille korte passninger,på tvers og bakover! Fotball går ut på en ting : Spille seg i overtall og score mål,flere enn motstanderen!

Link to comment
Share on other sites

Supportere ønsker mange ting av klubbene de holder med, noen ganger er det smart å ikke lytte til dem, andre ganger viser det seg at man burde lyttet. United gjorde nok rett i å beholde Ferguson den gangen, det er ikke dermed sagt at det er riktig for Arsenal å fortsette med Wenger. Personlig ønsker jeg fortsatt å beholde Wenger, men samtidig bør han få hjelp til å rette opp i noen av problemene i klubben. Forsvarsspillet i Arsenal har gradvis blitt verre og verre de siste årene, kontringene har nesten forsvunnet helt og i store deler av Arsenals kamper går spillet på tvers eller bakover. Det er lenge siden sist vi fikk se den fantastiske fotballen som gjorde at folk over hele Europa ønsket å se Arsenals kamper.

 

Jeg sier ikke at det er feil å vurdere Wenger sin stilling. Det jeg prøver å få frem, er at gresset nødvendigvis ikke er grønnere på den andre siden. Er nok mange Unitedsupportere som er utrolig glade for at styret valgte å ikke lytte til deres misnøye.

 

Det jeg dog reagerer mest på, er ikke diskusjonen rundt Wenger's fremtid, men mye av den respektløsheten som vises, spesielt i kamptrådene den siste tiden. Og man kan ikke lenger gjemme seg bak at ting skrives i kampens hete, når de samme kommentarene gjentar seg gang på gang.

Link to comment
Share on other sites

Det vil si blitz-kontringer! Før puttet vi mange mål etter å ha kommet i overtall i angrep! Kan ikke huske vi gjorde det sist! Wenger må svelge noen kameler til neste sesong,hente inn et par kvalitetsspillere,kvitte seg med overflødige spillere og justere litt på taktikken! Det er vondt å se på når mesteparten av ballbehandlingen går ut på å spille korte passninger,på tvers og bakover! Fotball går ut på en ting : Spille seg i overtall og score mål,flere enn motstanderen!

 

Man kan virkelig lure på hva som har skjedd med kontringene våre. Vi har spillere som har så gode pasningsferdigheter og teknikk/fart at dette burde være en langt mer hyppig måte å angripe på enn hva vi gjør for tiden.

 

Dog har det mye å si med hvordan Wenger vil spille fotball og han vil helst at vi skal stå med samtlige spillere inne på motstanderens halvdel mens vi triller ball. Dermed blir vi meget utsatt for kontringer selv og samtidig så blir det utrolig vanskelig å finne rom på motstanderens halvdel. Ligger vi dypere med laget og spiller ball litt mer mellom midtstopperne f.eks. som United, Barcelona og Chelsea gjør så betyr det at motstanderene må flytte ut spillere for å presse ballen og dermed frigjør det rom for våre spillere. Samtidig gjør det også at kontringer og baller i bakrommet blir et langt bedre alternativ enn hva det er for oss akkurat nå.

 

Skal en spiller spilles gjennom så må den ballen være helt perfekt og løpet helt perfekt mtp. hvor kort avstand det er fra hvor motstanderens forsvarslinje og keeperen/16 meteren.

Link to comment
Share on other sites

Noe jeg lurer på, er om de som er mest kritisk i kamptråden vil endre mening dersom Arsenal faktisk vinner serien 2011?????

Jeg håper selvsagt at vi skal klare å vinne PL denne sesongen, men pr. i dag så holder jeg fremdeles ManU som favoritt, ikke fordi jeg er imponert av ManU men heller fordi jeg er skuffet over vårt Arsenal.

Jeg vil påstå at hvis vi vinner PL 2011 så er det på tross av og ikke på grunn av vårt "fantastiske" spill. Vi vinner i såfall fordi ManU og Chelsea også har hadd en tildels dårlig sesong.

Når jeg, forhåpentligvis, sitter på Emirates og ser kampen mot Villa midt i mai så ville jeg være "hoppende glad for å kunne feire ligagullet selv om jeg ville føle en liten bismak.

 

Hvorfor er jeg så kritisk mot Arsenal denne sesongen? Jeg er meget skuffet over ett Arsenallag som på mange måter står frem som ett tafatt lag uten sjel. Jeg aksepterer at skadesituasjonen har sin skyld, men det er ikke hele årsaken.

 

Jeg har støttet (og støtter forsåvidt fremdeles) Arsene Wengers politikk med ikke å "kjøpe" seg til suksess, men det er et forskjell fra å oppføre seg som Chelsea/ManC og til å snøre pengepungen totalt igjen.

Med den skadesituasjonen vi har hatt og tross alt måtte kunne regne med etter nyttår, så mener jeg at Wenger (og Arsenals ledelse) tabbet seg ut når dei ikke gjorde noen investering i januar-vinduet. Spesielt det defensive burde blitt styrket (og da mener jeg reellt og ikke med en ung lovende).

 

Jeg er ikke ute etter å fjerne Wenger, men jeg legger likevel mye av skylden på hans skuldre. Laget har til tider sett ut til å være uten klare ledere på banen (og på sidelinjen også forsåvidt), og vi har tapt totalt unødvendige poeng via rene kollapser. Ett par eksempler er:

Tottenham hjemme i november og Newcastle borte i februar, total kollaps i andre omgang. Disse kampene er eksempler på ett Arsenallag som går fullstendig i stå når motstanderen skifter "taktikk", og svært lite fungerer defensivt. Vi klager ofte på dommere når ting går i mot, men i år mener jeg att Arsenal har vært sin egen største "fiende".

 

Selv om jeg mener at det er defensivt vi sliter mest, så er jeg heller til tider ikke så imponert av hva vi klarer (eller ikke klarer) å få til rundt motstanderens mål. Men i dagens situasjon så mener jeg at offensivt har vi en del "å gå på", defensivt er jeg mer tvilende.

 

I forsvar har Djorou imponert meg (jeg var svært tvilende til han før sesongen), men jeg ser ikke på han som en leder i forsvaret. Her har vi Vermalen som kan ta kontroll hvis han kommer tilbake i full vigør neste sesong. Jeg er mindre imponert av den totale bredden i midtforsvaret, de to franskmennene der gjør tildels gode kamper men er for ustabile etter min mening.

 

Det er med midtbanen jeg mener at Wenger har sviktet mest. Vi har hatt EN person som vi har stolt på defensivt her, Song, men vi mangler skikkelig backup i denne posisjonen.

Jeg er uenig med dei som mener at Denilson har gjort en god jobb her. Han har hatt gode kamper, men totalt sett så er dette feil mann på feil plass. Wenger burde ha skaffet (før sesongstart 2010) en spiller som kunne konkurrere med Song på denne plassen.

 

Som sagt så mener jeg også at lederegeskapene er noe man må kunne stille spørsmål med, både på benken og på banen. Fabregas er en fantastisk spiller, men som leder på banen har han skuffet meg. Jeg ser heller ingen spillere i dagens Arsenallag som er den soleklare leder.

Jeg skulle gjerne sett at vi kjøpte en defensiv spiller med "karakter" og lederegenskaper til sommeren.

Når det gjelder lederegenskapene på benken så skal jeg ikke komme men noe konkret, men heller hoppe på "hylekoret" rundt om på nettet som mener at man bør se nærmere på Wengers støtteapparat/medarbeidere.

Link to comment
Share on other sites

Rett og slett jævli å se Luiz storspille kamp etter kamp for Chelsea. Ancelotti så at de slet bakover med skader og litt tynn stall. Gjorde en kjempesignering som nå gjør at de er med i kampen om gullet igjen.

 

Hadde bare Wenger gjort et lignende grep. Vi sliter med Squillaci som ikke har spilt en god kamp siden august/september. Trist.

Link to comment
Share on other sites

Rett og slett jævli å se Luiz storspille kamp etter kamp for Chelsea. Ancelotti så at de slet bakover med skader og litt tynn stall. Gjorde en kjempesignering som nå gjør at de er med i kampen om gullet igjen.

 

Hadde bare Wenger gjort et lignende grep. Vi sliter med Squillaci som ikke har spilt en god kamp siden august/september. Trist.

 

Jeg har ikke sett en god kamp av Squillaci. Eneste gode han har gjort er å score 1 mål. Han er en av de eldste i troppen, men står ikke frem som en leder....Tåpelig kjøp

Link to comment
Share on other sites

Dessuten så finnes det jo 10-15 Britiske spillere i PL-klubber vi kunne signer til den prisen som er minst like god! Scuillachi har ALDRI vært god,utenom på FM noen sesonger! Når vi signerer backup-spillere fra Spanske lag så vitner det om NULL(0) ambisjoner!

Link to comment
Share on other sites

Squillacci har da aldri vært bedre på FM enn hva han var IRL? Han spilte kjempegodt i Sevilla, men blir for lite tilpasningsdyktig for Premier League, personlig mente jeg han kom til å bli en stor suksess i Arsenal, hadde han fått spille med TV5 kunne det hende han hadde blitt det også.

Link to comment
Share on other sites

Arsene Wenger var supergodt fornøyd med spillerene sine i helgens kamp..

 

Arsenal viste sin uberkarakter ved å ikke dukke opp til kampen før litt ut i andre omgang i en kamp vi trengte å vinne!

 

Edit: vi var unlucky not to win the game også

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...