Jump to content

Oh-To-Be-A-Gooner

Arsenal Norway
 • Content Count

  915
 • Joined

 • Last visited

About Oh-To-Be-A-Gooner

 • Rank
  Rutinert spiller

Recent Profile Visitors

1,250 profile views
 1. Hvor mange kamper er Partey ute nå montro? Vår viktigste spiller uten tvil.
 2. Vi må skåre minst ett mål til for å vinne her
 3. Tror dessverre det blir guttunger mot menn her. 1-0 tap eller maks 1-1.
 4. Greit ja, men ikke lett for tiden. Holder meg til dommedagsprofetier, da blir jeg positivt overrasket en gang i mellom.
 5. Vi får se. Vi kan også fort være 9 poeng etter dem etter denne helgen. Men satser på at din spåkule er bedre enn min,
 6. Tja, Jeg ser heller for meg et scenario der Burnley får lov å bølle på som de ønsker og idet vi prøver å ta igjen litt, så er det vi som blir fargelagt. Anthony Taylor er vel ikke den verste vi kunne fått som dommer her og håper han klarer å dømme balansert.
 7. Usikker på om det plass til både MØ og ESR mot Burnley? Det blir sannsynligvis en fysisk kamp, og skal vi da prøve å stå opp mot dem eller spille rundt dem. Kanskje Sambi inn som erstatter for enten MØ eller ESR?
 8. Dette er nok vår sterkeste 11er. Men jeg tipper at Arteta setter Xhaka rett inn i startoppstillingen så snart han er klar igjen. Eller fikk kan 3 kampers karantene?
 9. Merkelig men god følelse å våkne opp etter en seier igjen. Får håpe det blir en vane.
 10. Deilig med velfortjent seier i bunnoppgjøret.
 11. Vi må ha minst ett mål til for å vinne
 12. Synes dessverre Norwich har full kontroll
 13. Må bare innrømme at jeg ikke har trua. Midtbanen er for veik.
 14. Virker som at White og Gabriel skal starte til helga. Vi kan jo håpe iallefall 'Tears in my eyes': Arsenal fans react after spotting who's been playing together at centre-back in training | The Boot Room (tbrfootball.com)
×
×
 • Create New...