Jump to content

Oh-To-Be-A-Gooner

Arsenal Norway
 • Posts

  1,008
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Oh-To-Be-A-Gooner

 1. Dessverre har United fått en kick-start på sesongen etter at Ole forsvant. Tror dessverre dette blir et greit tap.
 2. Vi holder 5-plassen til over helga, og sannsynligvis a poeng med Hammers på 4de. Bare å heie på City, Chelsea, Soton, Norwich og Burnley
 3. Vi må skåre minst ett mål til for å vinne idag
 4. Vi må skåre minst ett mål til for å vinne idag
 5. Reiser vi kjærringa eller var Liverpool-kampen starten på en tung periode? Det blir nok en kamp der vi trenger en boksåpner og da må Ødegaard starte, etter min mening. Tierney bør få sjansen til å fremstå bedre enn han gjorde før skaden, så han vil jeg også ha i startelleveren. E
 6. Har nesten nedbetalt boliglånet, så har en gylden sjanse til å låne opp 4-5 mill og sette alt på Liverpool. Selv om oddsen er lav blir det noen hundre tusen i fortjeneste.
 7. Du kan så si. Edwards har vært en veldig viktig brikke i prosessen med å få Liverpool tilbake til toppen (selvsagt har nok Klopp vært den aller viktigste brikken), men hva han har klart med å kjøpe billig og selge dyrt har vært helt fantastisk. £140M for Couthinho, £60M for Solanke,Ibe og Brewster, og kjøp som Mane og Salah for "småpenger". Nå var sommervinduet et meget bra steg i riktig retning på kjøp, men vi sliter fremdeles med å få solgt spillere for riktig verdi. Sist vi gjorde en god deal på salgssiden var vel Ox (og her var vel Edwards kjøperen så...). Men selvsagt så må Edu få vist seg litt mer får vi gir endelig dom. Og så antar jeg at Edwards havner i Newcastle eller MU.
 8. Edwards forlater Liverpool. Noe for oss istedet for Edu? https://www.skysports.com/football/news/11669/12465295/liverpool-sporting-director-michael-edwards-to-step-down-in-summer-2022-julian-ward-named-as-successor
 9. Liverpool - Arsenal 5-1 Målscorer Auba
 10. Kult at Niles stod frem så bra idag. Hadde vært fantastisk om han kan stabilisere seg på den plassen han selv ønsker å spille.
 11. Med litt is i magen ville nok Conte landet United-jobben snart.
 12. Jeg drikker lite og sjelden, men 20 nov kl 1830 er jeg trolig sveiseblind. Det gjør allerede vondt å tenke på den masakeren.
 13. Nei, da er vi ett poeng foran. Men seier, på Anfield? Har du røykt sokkene dine, vi er selvsagt 5 poeng bak da.
 14. Jeg trodde Liverpool skulle ta en Invincibles denne sesongen. Deilig.
 15. Vi må score minst ett mål til for å vinne idag
 16. Niles skulle selvsagt tatt og satt straffen
 17. Bunnlagene viste styrke idag med sterke resultater på bortebane. Vil ikke være en bombe om Watford følger etter og tar poeng.
 18. Kommer vel ikke et mer klassisk bananskall enn dette? God stemning, vi nærmer oss topp 4, 100 kamp for Arteta, landslagspause og Tottene har fått en boost med ny trener. Hvordan kan dette bli noe annet enn en nedtur. Kamptips 1-1, men blir fort tap.
 19. Er det forresten noen her inne som var aktive på VGD før de gjorde om designet og alle brukerne flyktet i sommer. Isåfall kan dere jo gjette hvilket nick jeg hadde der🙄
×
×
 • Create New...