Jump to content

AnabOle

Arsenal Norway
 • Posts

  1,026
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

1,445 profile views

AnabOle's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

 1. Godt gjort å se 10 positive minutt, når City scoret etter seks mins.
 2. Haha, hva er det du snakker om? Fjern ihvertfall to av de tre som er for dårlige bak der og la Mari spille. Har hørt noen få andre klubber med suksess bruke samme midtstopperpar mer enn to kamper. Jeg har aldri nevnt Bellerin, Gabriel eller White, dette er feberfantasier fra din side. Like skamfullt som Xhaka sin takling.
 3. Hvis du bytter spillere i forsvar hver eneste kamp, samt plutselig endrer formasjon, så skjer dette. Sjanseløst å vinne mot City med Kolasinac, Chambers og Cedric på banen. Alt annet enn å bli knust er faktisk en bragd. Sjokkerende fra Arteta nok en gang.
 4. En Kolasinac som ikke har noen framtid i klubben presser Tavares ut på høyreback. Ganske spesielt.
 5. Hei! Noen som har mulighet til å hjelpe meg med to billetter til Arsenal - Norwich. Var for sent ute til å bestille gjennom supporterklubben og med red membership. Sitter og sjekker ticket exchange jevnlig, men ser ikke bra ut så langt!
 6. AnabOle

  Aaron Ramsey

  Han er svindårlig. Bruker voldsomt lang tid med ballen, og har hver eneste kamp masse unødvendige balltap. Se på situasjoner i forkant av Evertons scoring i helga f.eks. Ramsey mangler mye på å bli den fotballspilleren vi alle trodde han skulle bli.
 7. http://www.thefootballnetwork.net/main/s378/st179907.htm? Dette burde skremt livskiten ut av Arsenals styre. Spesielt siden vi alle har lest liknende historier de siste årene. Det skremmer ihvertfall meg. Er redd styret gir blaffen.
 8. Kroenke er like kjedelig som Arsenals spillestil.
 9. AnabOle

  Jack Wilshere

  Diabys svært gode kamper kan telles på èn hånd. Man kan godt si at skader ogl er årsaken til det, men det forandrer ikke noe som helst. Fabregas hadde vært akkurat like god om Diaby ikke hadde vært i klubben, så å gi Diaby noe av æren for Fabregas sin fantastiske Arsenalkarriere er i mine øyne helt feil.
 10. AnabOle

  Jack Wilshere

  Diaby, en støttespiller for Fabregas??? Er det vikelig mulig å overvurdere en spiller såpass mye? Arsenalkarrieren til Diaby til nå har vært en gedigen skuffelse, både for han selv og for fansen. Tar du bort 09-10 sesongen så har han knapt vært på banen. Diaby har startet godt denne sesongen, med en god kamp mot Liverpool og tre ok kamper ellers. Fortsatt gjør han grove feil som kan bli skjebnesvangre, som for eksempel i går da han fikk blackout med ballen i føttene i egen 16-meter. Eller mot Sunderland da han stod og ventet på at en ball skulle trille inn i føttene på han. Endte med brudd i mot og 5 mot 4. Klarer Diaby å holde et høyt nivå i de neste ti kampene så blir jeg virkelig imponert. Da har vi endelig en klassespiller som kan konkurrere med Wilshere om plassen.
 11. -1 til dere begge. Wenger har i denne perioden kastet penger ut av vinduet ved å lønne middelmådige spillere altfor høyt.
 12. Som forventet. Ikke noe særlig å juble for ute på banen, men 1 poeng er bra.

 13. Takk for bidraget Wenger. Hvis du ikke trekker deg så bør du sparkes. Du lagde et av de beste lagene verden har sett, for så å bryte det ned. Håper du får en opptur i din neste klubb, i Arsenal har du dessverre ikke mer å bidra med.
×
×
 • Create New...