Jump to content

Internettansvarlig

Admin
 • Posts

  460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,422 profile views

Internettansvarlig's Achievements

Seniorspiller

Seniorspiller (4/9)

 1. Kan dere som sliter sende meg en e-post med skjermbilde av hvordan det ser ut, så skal jeg ta det videre med forumleverandør?
 2. Hei, hei! Er ikke på her til dagen, men svarer så snart jeg får e-post fra moderatorer vdr. forumet. F.eks. første e-post på månedsivs var i går, og svar ble sendt i går. Det er også gjort noen strukturelle endringer, så jeg er avhengig av svar fra https://invisioncommunity.com/ på enkelte ting. Ser at Tapapa har svart om registreringsrutinene, det er bra. Det er gjort litt om slik at en kan registrere seg med brukernavn og passord, men kan ikke gjøre noe mer før en har lagt inn meldemsnummer. Det er en systemendring som ikke vi har hatt noe med å gjøre. Har fått ordnet dette med at Gjester ikke skal kunne legge inn innlegg. Pt. kan gjester se innholdet på sidene, men er åpen for forslag om noen mener vi skal gøre endringer her. Hilsen "bremseklossen - forumets Lichsteiner"
 3. Klikk på profilnavnet øverst til høyre på siden, velg Account Settings, der kan dere endre Display Name. Merk at det er begrenset hvor mange ganger dette kan endres.
 4. Så lenge det hele baserer seg på frivillig arbeid, så er vi avhengige av at noen ønsker å ta på seg denne jobben. Ingen som melder seg, da skjer det heller lite. Jeg har ingen problemer med å gi videre ansvar for forumet til enhver som måtte ønske å drive dette, men som sagt, ingen har meldt seg, eller vist interesser de siste årene. Vi betaler for å holde forumet oppe, og sørger for at det teknisk fungerer, der stopper tidsbruken for min del. Utover dette må vi ha nye krefter på banen. Dette står i retningslinjene når en skal registrere seg: Registreringsprosess! 1. Registrer deg på forumet med navn, etternavn og medlemsnummer i supporterklubben. 2. Send en e-post til forum@gunners.no der du skriver ditt brukernavn og medlemsnummer. 3. Vent på tilbakemelding på denne e-posten med svar på om du har fått skrivetilgang. Det tar normalt sett maks 3-4 dager før du får tilbamelding. 4. Logg inn på formet! Dette skal ogsp stå i e-posten du mottar ved registrering. Når det gjelder tilgang til forumet fra gunners.no, så er en av de 10 hovedmenypunktene "Forum". Dette linker inn på disse sidene. Så akkurat linken skal ikke være så vanskelig å finne. Det er nok mye som kunne vært gjort for å forbedre dette forumet og fremme interessen for det mer enn det er i dag, men det koker ned til at noen må gjøre den jobben.
 5. Hei folkens! Tenkte bare å kjapt kommentere på denne tråden. For min egen del har jeg ikke kunne prioritere dette forumet i den grad det aller meste av aktivitet har flyttet seg over til Facebook og andre sosiale medier. Det har hele tiden vært meningen her at de som er moderatorer her kan styre forumet i den retningen de ønsker, og gjøre tiltak for evt. forbedringer. Nå har antallet moderatorer sunket år etter år, og ingen nye har kommet til. Min kontaktinformasjon er ikke så vanskelig å finne, og jeg har vel ca. null henvendelser vdr. dette de siste årene. Når det gjelder dette med nye medlemmer, så står det også ganske klart i det en registrere seg at en skal ta kontakt på forum@gunners.no for å få godkjent kontoen sin. De siste x-antall måneder har jeg null henvendelser her også. Som jeg nevnte innledningsvis, så er vi avhengig av at noen ønsker å drive formet videre for at det skal være liv laga. Spesielt i konkurranse med alle andre medier som finnes. Ta gjerne kontakt med meg dersom du ønsker å bidra, det setter vi i styret i Arsenal Norway bare pris på.
 6. Dette har vært diskutert flere ganger tidligere. Vi ønsker, og kan heller ikke konkurrere med nyhetssidene som er først ute med siste nytt om klubben. For å skille oss litt mer ut har vi da valg å kunne kjøre en litt mer personlig vri på sidene, slik at det skal gi et bilde av at det er skrevet av en supporter, og ikke en journalist som forholder seg totalt nøytralt til stoffet. Det kan vi finne utallige andre steder på nettet. Vi kunne kuttet alt innhold som går på standard nyhetsartikler og kun ha relevant informasjon for Supporterklubben, men da tenker jeg at besøkstallene hadde vært relativt små i forhold til hva vi har i dag. Når det gjelder format på tekstene, samt kildehenvisninger, så kan vi bli bedre, og der skal vi se om ikke vi klarer å bli enige om en standard som gjelder for alle artikler. PS. vi trenger stadig nye skribenter og medhjelpere til siden, så dersom dere føler for å være med å prege innholdet er det bare å sende meg en mail!</p>
 7. Umlaut, hva slags utbrudd er det du referer til? Jeg skal sjekke med vedkommende.
 8. Du er ikke så langt unna sannhenten der Orakelet Et utgått Visa-kort som skapte problemer uten at vi fikk beskjed. En del hektisk aktivitet på GPRS'en på hytta på fjellet for å ordne opp
 9. Har gjort noen endringer nå som forhåpentligvis fikser det at Twitter-widgeten sklir ut i bredden. Når det gjelder dette med at forumet går tregt, noen som kan si noe om dette skjer på en spesiell tid på døgnet?
 10. Kan dere som opplevere feil på forsiden skrive hvilken nettleser dere bruker, og legg gjerne ved et skjermbilde. Evt. send til internettansvarlig@gunners.no
 11. Det kan nok være tilfelle at forumet vil fungere noe tregere enn før, men vesentlige endringer over tid skal det ikke være. Dette er pga. at serveren er fysisk lenger borte enn den tidligere. Det skal uansett ikke være slik at en ikke får koblet til. Dersom dette skjer oftere, så gi beskjed.
 12. Dersom du kommer inn (f.eks. med drakten under en jakke) vil dere nok ikke få noen bra mottagelse av Chelsea-fansen. Har sett folk gå i bakken av langt mindre grunner enn en drakt. Som ben elfen skriver, bruk nøytrale klær.
 13. Ser ut som det er noe feil ved redigering av innlegg. Vi ser på dette nå.
 14. Fint om vi kan få denne tråden inn på det temaet den var ment for. På forhånd takk
×
×
 • Create New...