Jump to content

ben lakris

Arsenal Norway
 • Posts

  3,013
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Oslo

ben lakris's Achievements

Assistant Manager

Assistant Manager (7/9)

 1. Vi hadde ikke fått de store navnene til arsenal uten WengerDe største går til ultralagene. Arsenal er der nesten. Med Wenger får vi en dimensjon som ka avgjøre spillerens beslutning. Håper han blir i tyve år til
 2. Welbeck - en kjempesignering Wenger du er utrolig
 3. Har aldri trodd jeg skulle holde med city i en kamp Men maken til destruktiv og feig fotball Fabregas en skygge av det han var i arsenal - i denne kampen i alle fall Og mourinho senket av eget vrakgods
 4. Vi kommer til å få mer ut av welbeck enn Manchester United. Kommer inn i et lag med gode midtbanespillere som vil gi han mye rom.
 5. MU har alltid gått for fire trofeer De sitter igjen med en mulighet FA-cupen. Europacupen de er med teller ikke. Det å være der er nærmest en katastrofe for klubben.
 6. Har en følelse av at spillerne i city er mest opptatt av penger. Pinlig diving av toure som er en skygge av sin store fortid. Vanskelig å se de som vinnere av PL. Blir nok en kamp mellom to Londonlag. Og det ene er oss.
 7. Tusen takk for et grundig svar
 8. Hvorfor kan vi ikke møte Malmø? Noen som vet det? Eller Legia Warszawa?
 9. ben lakris

  Theo Walcott

  Jeg er høyst usikker på om Fabregas har det samme nivået. Hasard og Oscar er jeg ikke sikker på om det vil holde nivået. Frykter Manchester City mer. Men kanskje blir det vi som tar hjem ligatrofeet til slutt.
 10. Håper han blir til 2025
 11. Arsenal er større enn noen enkeltperson. Men Wenger er den største enkeltperson i klubbens historie. Slik kan man vel uttrykke det. Og man skipper ikke ut en sånn mann. Uten Wenger hadde vi ikke hengt med i det hele tatt. Vi tiltrekker ikke spillere med topplønninger, men kompenserer med at vi har en manager spillerne vil til. Skulle vi få en ny manager ville han være sjanseløs uten syke pengemidler, i klasse med Chelsea og Manchester City, men at det skal bli frislipp av penger etter Wenger er vel ikke akkurat bankers.
 12. En fantastisk flott signering.
 13. Da er det bare å skrive ny kontrakt Håper det blir til han er 70
 14. Godt han ikke skal føres over i en tråd i Nostalgi.
 15. Wenger skriver nok ny kontrakt. Jeg tror også han kommer til å følge opp kjøpet av Øzil.
×
×
 • Create New...