Jump to content

1Bergkamp0

Arsenal Norway
  • Posts

    7,146
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

1 Follower

About 1Bergkamp0

  • Birthday 09/23/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1Bergkamp0's Achievements

Manager

Manager (8/9)

  1. Min liste: 1. Ny manager 2. Ny målvakt 3. Ny stopper (Mener Mustafi holder mål, vil vi vinne neste år trenger vi en ny stopper, vil vi bygge for fremtiden mener jeg Chambers bør få sjansen) 3. Ny(e) midtbanespiller(e) -> Uten Xhaka mangler vi en til å kontrollere tempoet, Wilshere er eneste dribleren, Elneny er eneste som virkelig hjelper Xhaka hjemover. (Jeg liker Ndombele, som kan gjøre litt av alt) 4. En ving som kan spille på begge sider (Pavon?) Min oppstilling - 4-3-3: --------Ny GK Bellerin-Mustafi-Ny stopper-Monreal ------------Xhaka -----Ramsey----Ny ----Mhiki----Özil----Auba -----------Laca Reserver: ----------------Emi AMN--Chambers---Mavro--Kolasinac -------------El Neny----- --------Ny?---------Iwobi ---
  2. Virker som det står om Arteta eller Allegri. Jardim-ryktene har egentlig aldri fått den farta på seg som jeg skulle ønske. Spennende blir det okke som.. Syns selv at Arteta hadde vært superspennende, men er nok for tidlig. Jardim og Allegri hadde nok vært bedre valg om man skal ha det beste ut av de beste spillerne som nå også er på høyden av sin karriere (Vi bør få kunne se en av de beste sesongene til både Auba og Mhiki nå, samt spillere som Özil dersom han blir. Blir det Allegri tipper jeg han også får et ekstra år ut av Cech (og at han ville klart det samme med Koscielny) Føler Arteta og Jardim står mer for den fotballstilen jeg ønsker å se i Arsenal, det første er selvfølgelig bare spekulasjoner, men etter å ha trent under AW og vært assistent under Guardiola, syns jeg det er merkelig om han går tilbake til Moyes-ball En mellom-manager som Ancelotti ville jeg IKKE vært fan av selv om jeg tror det er Gazidis/Sven/Raul som sitter på mesteparten av makten fremover. Folk som kan planlegge fremtiden fremover, noe jeg har etterspurt i evigheter, selv om jeg har vært WengerIN frem til siste to sesongene. Buvac/Arteta er ikke drømmen, men hadde unektelig vært det mest spennende alternativet, Allegri er trofégarantisten mens Jardim er en gylden middelvei i mine øyne.
  3. Cech/Ospina Bellerin(Chambers)-Mustafi(Per)-Koscielny(Holding)-Kolasinac(Monreal ---------------Xhaka(Ramsey)----Coquelin(Elneny)---Wilshere(Cazorla) -------------------------------------Özil(Iwobi) -------------------Lacazette(Alexis)----------Cavani(Giroud) Nesten for god dekning på topp. Fremdeles klare mangler på midtbanen og ingen backup på høyrebacken (Chambo er stopper!)
  4. Håpet på et salg med Lemar inn, slik det var rykter om i går. Alexis er bedre pdd. men spiller for seg selv og er visst et ikke så god å ha med å gjøre i garderoben. Lemar har helt andre kvaliteter og hver gang vi har solgt en god angrepsspiller har vi erstattet han med flere spillere som scorer mål og fungert hakket bedre som lag.
  5. Juve har lånt/kjøpt Höwedes, Mustafi var linket til Inter på en liknende avtale. Fantastisk kjøp av Juve IMO. Etter en oppblussing av Lemar-ryktene i engelsk media roet det seg litt ned igjen. Antar at vi ikke henter noen nå og at Alexis blir frem til neste vindu hvertfall.
  6. Nå ryktes det at vi har tilbudt penger + Alexis for Sterling... Vet ikke om jeg er positiv eller negativ til dette. Til tross for alder og kontrakt burde vel vi få en nominell sum + Sterling for Alexis.. Evans virker som den mest realistiske spilleren inn, Gibbs er visst så og si klar for WBA nå. Arsenal skal ha avslått et lånetilbud fra Deportivo på Lucas Perez og Ox skal ha avslått et bud fra Chelsea etter vi aksepterte 40 millioner pund. Gutten vil til Liverpool for han tror han kan bli fast på midten der, men de har ikke lagt inn noe bud...
  7. 1Bergkamp0

    Gabriel

    Med Per sitt hode ville han vært en av verdens ypperste stoppere. Ganske rask, grei med ball, fantastisk i taklingene og meget aggressiv. Kommer til å gjøre det bra i Spania. Flyttes til "nostalgi"
  8. Presset Mahrez bakover i banen til han gikk den ut til innkast før han mot slutten av kampen rundlurte han med en nydelig turn. Kolasinac er IKKE en stopper, men hadde et par øyeblikk i den kampen som står som klare høydepunkter fra kampen i min bok.
  9. Husker vi var linket når han var i Blackburn og Stoke. Var ikke bra nok da. Utviklet seg til å bli en fantastisk midtbanespiller etter han gikk til Sevilla dog. Har en ro over seg med ballen, er knallsterk og veldig bra defensivt. Skal dog sies at jeg ikke tror en Carvalho/Nzonzi er løsningen på midtbaneproblemene. Mener vi trenger en B2B-spiller med fart i beina.
  10. Polakken bekreftet som Juve-mann (?) Debuchy kobles til Nice og ble meldt at han skulle bli klar ila. 48 timer (Så bekreftet Nice signeringen av Jallet, så blir kanskje vanskelig å bli kvitt Debuchy nu) Wilsh linkes til Sampdoria Gibbs ser ut til å gå til WBA snart. Akpom, Jenko og Lucas er det ganske stille rundt... Mer rykter om spillere ut nå enn tidligere, det er helt greit
  11. Pires også vært linket inn i styret de siste dagene. Håper vi får en med fotballkunnskaper på innsiden av det styret snart, uansett hvem det måtte bli. Om det blir Gilberto, Pires, Overmars eller en annen av våre tidligere helter bryr jeg meg lite om
  12. For å utdype dette litt ytterligere: Jeg er sikker på at backene våre lå gjennomsnittlig nesten like høyt tidligere, men at de ofte havnet litt på etterskudd ved raske vendinger fra motstander. Når vi har 3 bak rekker stopperen ofte å presse litt så midtstopperen og backene kommer seg tilbake i posisjon.
  13. Da var to fantastiske spillere bekreftet. Kolasinac og Lacazette er spillertyper vi hadde trengt for flere sesonger siden... Nå mangler vi "bare" en boks til boks-spiller (+ nye kontrakter til Ox, Alexis og Özil) Ut må vi også begynne å få folk. Går litt rykter om at vi ikke har mulighet til å forlenge kontraktene pdd. fordi vi ikke kan øke lønnsnivået i klubben mtp. nye FFP-regler. Trenger jo også 8 HG-spillere, hvorav 4 helst skal være fra egen klubb. Woj, Wilshere, Coq, Ox, Theo, Gibbsy, Bellerin og Ramsey går som egenutviklet fra egen klubb. Gibbsy og Wilshere lever farlig her og har for høye lønninger i forhold til hva vi får tilbake (selv om jeg liker begge to veldig godt..) I tillegg har vi Welbeck, Holding, Chambers og Jenko som er oppfostret i andre klubber. Jenko kommer nok til å forsvinne i sommer mens Chambers kanskje må ut på et nytt utlån? I tillegg til dette kan vi unnvære Lucas Perez, David Ospina, Matt Macey (Gammel nok til å måtte registreres), Martinez/Woj (Begge egenproduserte, så er det bare å se hvem som er ansett som best av klubben), Debuchy, Mertesacker (Liker tanken på å ha han som en hjelpetrener, men mistenker at lønna hans er for høy til å beholde dersom han ikke brukes) og Elneny. Utrolig mye dødkjøtt i klubben pdd. Alle er gode spillere, men få som passer sammen og en del som er ute i kulden.
  14. Alexis-Lacazette-Özil Vanvittig bra angrep, så får det bare være at andrevalgene ikke er like bra (Iwobi-Giroud/Welbz-Theo) Hadde vi nå fått inn en god boks til boks-spiller i midtbaneduoen (pivoten) hadde vi hatt et fantastisk vindu. Nå som vi endelig har fått inn en spiss og har god bredde i midtforsvaret tipper jeg det blir B2B-spilleren som vil mangle neste sesong (vi går alltid inn i en sesong med en klar mangel i laget). Forsvinner Özil eller Alexis henter vi garantert inn en erstatter. Tipper tyskeren blir, Alexis er mer 50/50.
  15. Nja, er veldig få som vet det. Tipper det er ganske bra hold i det. Flere av de mer seriøse avisene melder at vi har hatt bud inne. Når det gjelder Lacazette er jeg faktisk langt mer usikker på hva jeg skal tro.
×
×
  • Create New...