Jump to content

grillkongen

Arsenal Norway
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

grillkongen's Achievements

Skopusser

Skopusser (1/9)

  1. Ønsker meg en ny toppkeeper. Det er denne plassen vi har mistet mest poeng på, år etter år. Det er flere toppkeepere der ute, så valget er ikke lite.
  2. Nå er jeg lei alt Wenger greiene. UT må du....
  3. Sczczny er et stort talent som kommer til å bli veldig god, men han trenger tid. Et topplag som Arsenal trenger en klassekeeper som alle andre topplag i PL har. Derfor må vi ha ny keeper, med Sczczny som andre valg. Se på Man u, de har en keeper som holder dem inne i de fleste kamper, en matchvinner. Det har ikke vi, men Sczczny kan bli det.
  4. Jeg har ikke sett en god kamp av Squillaci. Eneste gode han har gjort er å score 1 mål. Han er en av de eldste i troppen, men står ikke frem som en leder....Tåpelig kjøp
  5. Ikke keeper? har jeg sett et annet arsenal lag enn deg? Vi har ikke keepere som er match vinnere...det har lag som man u og chelsea. Keeper plassen er utrolig viktig og der har vi ikke vært gode nok på de siste årene. Vårs polske keeper kommer til å bli en utrolig bra keeper, men han er for ung enda. Keeper plassen bør være første pri rett etter ny midtstopper.
  6. Sikrere valg, det er mer usikkert å ha almunia bak der enn alle andre PL keepere. Det lyser ikke trygget bak der akkurat og det må vi bare innse.
  7. Ny keepr, ny midtstopper, ny d.midtbane. Ut med Ros, diaby og almunia. Disse er ikke gode nok. Noen som er uenige så er jeg villig til en diskusjon.
  8. Er du helt blåst? Hvordan kan du si noe sånt om Almunia? Han har hatt en bra omgang, mot Barcelona. Han er ikke god nok, og vi trenger å bruke penger på en viktig plass som keeper plassen.
×
×
  • Create New...