Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Enig med dere begge, ikke uventet :D

En del av Wengers genialitet slår ut på den måten at hans mange unge spillere knytter sterke bånd til ham, som i Cescs tilfelle, og dette har nok en avgjørende betydning i dette tilfellet.

Det ville vært utenkelig for Cesc å gå til krig mot Arsenal og kreve en overgang når han har et slikt bånd til vår manager.

Link to comment
Share on other sites

En del av Wengers genialitet slår ut på den måten at hans mange unge spillere knytter sterke bånd til ham

 

Dette er helt klart en av Wengers absolutt sterkeste sider, at han bevisst (?) gjør seg selv til en slags farsfigur for sine unge spillere. Det er vel bare Sur Alex i Mænju som kan vise til noe liknende. Og jeg mener da også at det er tull å skape unødvendig dramatikk i forbindelse med potensielle overganger. På et eller annet tidspunkt må man kanskje akseptere at selv de beste spillerne ønsker å prøve nye jaktmarker, og dette er egentlig lite merkelig i Cesc sitt tilfelle. Der har det ligget i kortene hele tiden, og det har "bare" vært et spørsmål om tid (og penger). Men det er noe med MÅTEN det skjer på, og Wengers strategi her bidrar til å demme opp for tåpelige sortier, skjønt han har jo ikke lykkes like godt i alle tilfeller, feks Adebayor...! :D

Link to comment
Share on other sites

Godt å ha det på plass. Viktig for helheten i laget at han blir med videre, slik at laget ikke hadde blitt splittet opp i løpet av noen få år og gjort at vi på mange måter muligens måtte ha startet litt på nytt. Vi er i en viktig periode nå hvor flere spillere og laget er i ferd med å "vokse" opp og da er det viktig å holde troppen samlet slik at vi nå kan begynne å få utløp for denne tålmodigheten vi har vist over disse årene.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er veldig glad for dette! Wenger er den viktigste personen i Arsenal, viktigere enn Fabregas, Song og alle andre spillere og ledere i klubben.

 

Om Wenger trapper ned i en annen klubb, ville jeg vurdert denne klubben som min nr.2 klubb.

 

Det viktigste enkeltmenneske i Arsenals historie.

Link to comment
Share on other sites

Fin artikkel? fra Guardian.

 

AW: "If we don't win the championship it's an absolute disgrace, but you have also to accept the league is a high level and it's not as easy as it looks."

 

AW: "Let's still not be fooled. We are short at the back, and we need to add," he concedes. "If we manage to do that, then we are better equipped."

Link to comment
Share on other sites

Dette har han forsåvidt sagt hele sommeren. Man skal alltid ta det Arsene sier med en klype salt. Som nevnt tidligere en gang så har Wenger også sagt at han er fan av å skaffe spillere tidlig, så de får spilt seg inn i laget. Blir for meg litt skurr i uttalelsene hans.

Link to comment
Share on other sites

On if he is still targeting a goalkeeper in the transfer market...

"At the moment it is better for me not to talk about that because it doesn't help the keepers who play for us, so it is better that we focus on the goalkeepers we have. I believe Almunia had a good game today.

"

 

Sånn som Almunia spilte i dag, skjønner de fleste at vi så sårt trenger en ny keeper. Og det som Wenger sier her, tolker jeg som at han fortsatt prøver å skaffe en, ettersom han ellers kunne gitt Almunia en tillitserklæring ved å si at han er god nok for oss. Blir spennende å se om han klarer å få Schwarzer til klubben innen Blackpool-kampen ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

På nytt har vi blitt minnet på hvor ufattelig heldige vi er som har Arsene Wenger til sjef da Squillaci uttaler at absolutt ingen fransk spiller kan vurdere å si nei til et tilbud fra vår sjef.

Årsaken er altså at mannen er ansett å være et geni og nok en gang har han bevist nettopp det.

Når vi kikker på måten han har revitalisert vår tropp på denne sommeren kan vi ikke gjøre noe annet enn å ta av oss hatten og bøye oss i støvet.

Han har kvittet seg med Silvestre, som beviste at han var ferdig på toppnivå sist sesong, i tillegg til Gallas, som forsåvidt har vært en bra spiller for oss men konstant har vært en urokråke miljømessig og forårsaket masse bøljer internt i laget, og Sol som er en hedersmann men som nok har nådd en alder som ikke akkurat gjør ham bedre og raskere den kommende sesongen, Senderos, som aldri ble noen suksess hos oss og ikke hadde de nødvendige kvalitetene som skulle til for å lykkes i en storklubb.

I tillegg forsvant Eduardo ut døren, noe som på mange måter er utrolig trist men som skyldes at vår venn fra Brasil/Kroatia aldri kom tilbake etter sitt stygge beinbrudd, fotball på dette nivået er hjerterått.

Jeg føler at det er veldig trist at vi kvitter oss med spillere som Sol Campbell og Eduardo men her beviser Wenger at topp-lag ikke bare kan bygges på følelser...

I tillegg sto vår manager i mot presset fra Barcelona på en forbilledlig måte når han viste spanjakkene vinterveien i deres utallige og råtne forsøk på å kapre vår kaptein, tror kanskje ikke alle her inne skjønner hvilken prestasjon det var av vår mann, men det handler i første rekke om å bygge relasjoner med sine spillere, denne gang Fabregas og man ser vel i disse dager hvordan en slik situasjon kan utvikle seg, jfr Mascherano i Liverpool som nekter å spille kamper for dem.

Inn har vi altså fått uhyre lovende Koscielny, som allerede har bevist at han er et funn på linje med Vermaelen fra i fjor, en spiller så til de grader for fremtiden og nåtiden, jeg måtte bare le når jeg så hvor lekende lett han løpte opp alle Torres sine forsøk på gjennombrudd i serieåpningen.

Vi har kompensert tapet av rutine med å bringe inn Squillaci, en spiller som har vunnet trofeer overalt han har vært, spilt CL-kamper i søkk og kav og samtidig vært landslagsstopper for Frankrike.

Djorou har i tillegg kommet tilbake fra skade og vil være med å kjempe om en plass der bak, noe som gjør at vårt lag defensivt totalt sett er betydelig styrket etter min mening.

Chamakh har så langt denne sesongen vist en utrolig vilje til å jobbe hardt samtidig som han er fotball-klok og linker utrolig godt opp med sine medspillere allerede, denne spilleren kan vise seg å bli gull verdt utover sesongen når han blir enda bedre vant med tempoet og medspillerne sine, men allerede kan vi vel si at vår marokkanske venn har styrket oss offensivt.

Når det gjelder vår midtbane er vel den også styrket, først og fremst ved at Jack Wilshere har blitt et år eldre og har nærmet seg toppnivået i PL men også ved at Rosicky storspiller, endelig skadefri-måtte det bare vare, denne spilleren er en gudebenådet pasningsspiller og avslutter når han er i form.

Jeg er også helt sikker på at Fabregas, Nasri, Song og Diaby tar nye steg videre denne sesongen, det er tross alt bare guttunger vi snakker om her.

Så er vi kommet frem til den mye omtalte keeper-plassen, som i skrivende øyeblikk er uforandret i forhold til fjorårssesongen, men her håper vel de fleste at Wenger skal gjøre grep i løpet av den neste uken...

La oss håpe at den rette keeperen faller på plass og at vi også på denne plassen blir styrket i forhold til forrige sesong, en sesong som jeg forøvrig føler meg sikker på at vi ville vunnet om vi hadde unngått det voldsomme skade-trykket som oppsto på slutten av sesongen.

Når det gjelder hvilken keeper Wenger skal bringe inn har jeg ingen bestemte oppfatninger utenom at jeg har den største og fulle tillit til at vår manager skal gjøre de rette beslutningene også her.

Han har så langt bevist sin genialitet nok en gang når det gjelder å bygge lag for fremtiden og nåtiden, men vi skjønner vel alle samtidig at det ikke går an å garantere titler i fotball, konkurransen er for hard til det, uansett tror jeg vi kan garantere at vi vil være med å kjempe om samtlige titler denne sesongen med dette mannskapet, om vi får en ny keeper på plass eller ei.

Link to comment
Share on other sites

Du har ihvertfall evig tiltro til Wenger, det skal du ha. Jeg tar ihvertfall ikke av meg hatten og bøyer meg i støvet når vi ikke en gang har skaffet en ny keeper, når det er så soleklart at er en plass vi må forsterke. Man ser jo hvor viktige klassekeepere som f.eks Hart har vært i sesonginnledningen. Hvis vi får inn Squillaci, har Wenger gjort en ganske bra jobb på overgangsmarkedet. Mange endringer har skjedd, og hvis jeg skal tenke realistisk tror jeg vi ender på fjerde eller tredjeplass. Men håper vi kan ta steget opp, alt avhenger av at vår keeper har utslagsgivende redninger og at de nye og unge spillerne slår til. Blir spennende og avgjørende å se hvordan vi gjør det mot City, Man Utd og Chelsea, da blir det lettere å spå hvordan det kommer til å gå i årets sesong.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...