Jump to content

termax

Arsenal Norway
  • Posts

    1,642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by termax

  1. termax

    Aaron Ramsey

    Synes det er trist at Ramsey forsvinner. Kontinuitetsbærer. Tipper han gjør suksess i en stor klubb. Rart at han ikke har blitt verdsatt mer i Arsenal.
  2. termax

    David Ospina

    Åttendedelsfinalen mellom England og Colombia kan bli et vanvittig utstillingsvindu for Ospina. Det er ikke utenkelig at Ospina blir mannen som stopper Englands VM-eventyr. Hvis noe sånt skulle skje vil jeg tippe han dobler prisen/lønnen sin.
  3. Da er det klart at Arsenal stiller et U21-lag i Checkatrade Trophy (EFL Trophy). Turneringen består av de 48 lagene i league 1 og 2 + 16 academylag fra PL og CC. https://news.arseblog.com/2018/06/checkatrade-trophy-set-to-provide-arsenal-youngsters-with-valuable-experience/
  4. https://arsenalyouth.wordpress.com/2018/06/20/how-does-arsenals-academy-goalkeeping-setup-look-following-recent-departures/
  5. Jeg kjenner ikke spilleren, men håper selvsagt at han innfrir hvis han kommer. Han er nok ikke det defensive beistet jeg har savnet med sine 168 cm og 60 kg.
  6. Er det ikke deilig å kapre en ny unggutt fra La Masia? Virker som 16-årige Joel Lopez er på vei, selv om kilden ikke alltid er til å stole på. https://www.101greatgoals.com/news/arsenal-secure-deal-barcelonas-joel-lopez/
  7. http://www.skysports.com/football/news/12016/11399986/mexico-u21s-1-2-england-u21s-young-lions-claim-toulon-tournament-hat-trick England vant sin tredje Toulon Tournament på rad. Det ble ikke noe mål på Eddie Nketiah i finalen, men han hadde forarbeid og assist til vinnermålet. Gøy for unggutten som er den yngste i Englands tropp.
  8. Huddart, Keto og Creane får ikke nye kontrakter, og vil forlate klubben i sommer. https://news.arseblog.com/2018/06/keto-and-huddarts-departures-disappointing-yet-inevitable/
  9. Tim Stillman har som vanlig noen kloke observasjoner. https://arseblog.com/2018/06/unai-emery-what-does-success-look-like/
  10. Mertesacker og Cazorla er definitivt ute av laget. Wilshere kan fort bli frigitt. Er det noen som ser for seg at vi skal selge noen spillere? Denne artikkelen foreslår å selge Lacazette. Jeg er ikke helt uenig. Eddie Nketiah er moden for mer spilletid, og vi har jo Welbeck også som kan steppe inn for Aubameyang. Bruk penga på Oblak og en tøff midtbanespiller.
  11. Eddie Nketiah har nå imponerende 14 mål på 12 kamper for England U18, U19 og U21. Scoret 2 i dagens semifinale i Toulon Tournament. https://www.standard.co.uk/sport/football/arsenals-eddie-nketiah-scores-twice-as-england-u21s-beat-scotland-to-reach-toulon-tournament-final-a3857161.html Forresten...: Har han ikke egen side her inne?
  12. Ryktene går om Adidas fra 2019/20-sesongen. https://www.football.london/arsenal-fc/news/arsenal-adidas-deal-kit-news-14744723
  13. In a Premier League campaign where Arsenal conceded an astonishing 51 goals, Cech literally gifted 6 of them to their opponents. The former Chelsea goalkeeper made 6 errors, the most in the league, which lead to cheap goals. Such numbers can’t be ignored and Arsenal must take a hard critical look at their goalkeeper. https://soccersouls.com/2018/06/05/enough-is-enough-emery-must-offload-this-100000-a-week-star-to-take-arsenal-to-next-level/ Jeg tror det blir vanskelig eller dyrt å få inn en keeper som er bedre enn Ospina.
  14. termax

    Alex Iwobi

    Arsenal midfielder Alex Iwobi was magnificent in Saturday's game. http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=28002
  15. termax

    Calum Chambers

    Chambers har gjort et nytt skritt i sin utvikling. Han har blitt 23 år og har totalt 133 kamper på toppnivå. Jeg synes han har blitt mer fotballklok, og siden juletider har han kanskje vært vår beste midtstopper. Minnene om tidligere klønete opptredner lar seg ikke viske ut så raskt, men hvis han klarer å ta enda et steg så tror jeg han kan bli en god stopper for oss. Kanskje allerede neste sesong?
  16. Er dette "Her-viser-vi-stor respekt-for-Liverpool-tråden"? Bloody tropheless scousers. Denne sesongen har de ifølge mine Poolvenner vært fantastiske. De vant ingen trofeer, men fikk 75 poeng i PL. Forrige sesong fikk de 76 poeng. Det er noe av det beste de har gjort på lang tid. Jeg velger å se på det som et blaff. Vi skal være bedre enn Liverpool. We are the mighty Gunners!
  17. termax

    Mohamed El-Neny

    Er det bare meg som har en softspot for Mo Elneny? Han blir 26 i sommer og er bare et godt VM unna superstjernestatus. Jeg synes han tilfører oss sterkt tiltrengt fysisk tilstedeværelse. Energi, styrke og råskap. Mo har hår på brøstet. Jeg synes ikke han tilfører så mye offensivt, men liker ham godt når han ligger dypt og er tøff og destruktiv. Synes også han har vist jevn fremgang på de 2,5 årene han har vært hos oss. Hvis han fortsetter utviklingen er han et naturlig førstevalg, kanskje til og med som midtstopper?
  18. Karl Jakob Hein heter han og kommer fra Estland. Jeg leste et eller annet om en connection til Finland også, men det finner jeg ikke igjen. http://dailycannon.com/2018/05/arsenal-sign-16-year-old-goalkeeper-karl-jakob-hein/
  19. termax

    Jack Wilshere

    For 7 år siden skrev jeg litt om hypen rundt Wilshere. Jeg synes fortsatt han er en god fotballspiller, men ikke god nok til å prege et Arsenallag som skal kjempe om titler. Hans tid i klubben burde være over. Det er flere grunner til at Wilshere ikke har oppnådd sitt potensiale. Jeg tror de to viktigste er at han spilte alt for mange kamper i ung alder på tross av skader, og legendestempelet han fikk altfor tidlig.
  20. De er mange ihvertfall. Guruen Jeorge Bird hadde denne analysen i april 2017: https://arsenalyouth.wordpress.com/2017/04/06/assessing-arsenals-young-goalkeepers/ Emi Martinez har kastet bort en sesong på benken til Getafe. Fikk 5 kamper. Han har blitt 25 år og blir neppe førstekeeper hos Arsenal. Matt Macey (23) har vært tredjekeeper og debutert i Littlewoods Cup og Europa League. 198 cm. Sto 11 kamper for Luton i fjor. God nok som tredjekeeper? Tja, kanskje. Deyan Iliev (23) har stått mye for det suksessrike U23-laget, men var skadet i hele forrige sesong. Har ikke helt trua på ham. Ryan Huddart (21) fikk ikke spilletid hos non-league laget Eastleigh. Fått noen symapatikamper for U23. Ferdig. Hugo Keto (20) Har sitti mye på benken for U-23. Spilt litt. Tidlig å bedømme. Jaoa Virginia (18) Har spilt fast for U18 og noen kamper for U23. Får mye skryt. Eller 'kyt' (uttales kjyt), som mormor pleide å si. Alex Creane (18) Har ikke fått spille. Rugbyspiller. Ferdig. I tillegg har de denne uka kjøpt en 16-åring fra et finsk-urgisktalende land. Man Utd. var også interessert. Han er sikkert dritgod.
  21. Den beste sesongen for akademiet på mange år. Våre U23-gutter vant hele 'Premier League 2' etter en fantastisk sluttspurt. Knepent tap i finalen mot Porto i Premier League Internationals cup (U23) Tap i finalen mot Chelsea i FA Youth Cup (U18) Det gror godt!
  22. termax

    Arsene Wenger

    Tusen, tusen takk til Arsene Wenger. Med klokskap har han drevet klubben framover i 22 år. En bauta i trenerverdenen og i Arsenals historie. Kommer til å savne pressekonferansene hans og humoren. Ingen er større enn klubben og verden går videre. Merci
  23. termax

    Aaron Ramsey

    Jeg traff ikke helt med alt ser jeg, men ønsker allikevel å gratulere Ramsey med Årets Spiller 2017/18. Håper ryktene om at Emery ønsker å bygge laget rundt ham og Auba stemmer. Verdensklassespillere.
  24. Både Zelalem og Crowley spilte i går. Greit nok. Bedre lykke neste gang for de to. Tipper Bellerin, Hayden og Akpom har gode sjanser for å starte kampen.
  25. I kveld spiller U21 laget hjemme (Meadow Park) mot Newcastle U21, og allerede i morgen er det Capital One Cup (ligacup) på Emirates mot Southampton. Jeg regner ikke med at noen spillere kommer til å spille begge kampene, og satser på et urutinert lag i kveld og desto mer rutinert lag i morgen. Tipper at førstevalgene i forsvarsrekka vår må spille ligacup. På midten og framover på banen får vi nok se en del squadspillere som Campbell, Diaby, Coquelin, Podolski. Blir spennende å se hvordan kabalen løses. Må Chuba spille U21, eller får han tillitt med førstelaget?
×
×
  • Create New...