Jump to content

Bergkamp88

Arsenal Norway
  • Posts

    3,042
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,686 profile views

Bergkamp88's Achievements

Assistant Manager

Assistant Manager (7/9)

  1. Noen som skal se kampen på en pub i Oslo i dag? Mine vante goonerkompanjonger har ikke anledning i dag, men denne kampen kan jo ikke ses alene!😄 Hva er forresten "Arsenal-stampuben" i Oslo? (Ny i byen).
  2. Sin fulle rett til å gå ut kontrakten, ja. Men. Personlig synes jeg det er trist og særdeles skuffende hvis en mann som til stadighet har vist sterke følelser til Arsenal på sosiale medier gjennom syv år er villig til å avslutte ting på denne måten. Først nekter han (angivelig) å gå med på lønnskuttet hele troppen tok. Deretter skal han melke ut det siste året sitt kun for å få en feit sign on fee neste sommer. Hadde han levert prestasjoner som kan rettferdiggjøre lønna si - i den grad noen kan det - hadde jeg hatt større forståelse. Men han har jo knapt levert målpoeng og gode kamper siden han signerte monsterkontrakten. Vi trenger nytt blod, vi trenger motiverte spillere. Håper inderlig ikke dette ryktet stemmer og at Øzil kan finne det i seg å forstå klubbens perspektiv oppe i det hele. Han må da lett kunne få 3-4 mill og en klekkelig sign on fee i uka et sted dersom vi går med på å slippe han gratis i sommer (?) Edit: Dette ble mye om Øzil. Har trua på gutta ikveld, som nevnt tidligere tror jeg vi er prisgitt et forsvar som står stødig og ikke gir bort gavepakker, for vi kommer til å score på Chelsea! COYG!!
  3. Hei! Mange her som skal se finalen i Trondheim på lørdag? Three Lions eller lignende. Jeg og en kamerat har «mistet» flere fellow gooners til Østlandet de senere år og tenkte det kunne vært artig å samla en gjeng likesinnede til før/under/etter matchen. Vi er 31 år hvis alder skulle være av betydning.
  4. Forferdelig ergerlig og ufortjent at ikke det ble 3... Legg ned hele VAR-dritten hvis de ikke klarer å se at det der er en SOLEklar straffe! Og hjemme mot nettopp Chelsea ble vi bortdømt for et par uker sida (rødt til Jorginho) på 1-0. Vi kunne/burde vært 8 (!) poeng nærmere. Forbanna drit, dette tar humøret mitt merker jeg!
  5. Jeg synes Eddie Howe hadde vært et interessant valg. Positiv og offensiv stil. Ydmyk, men samtidig en vinner. Kjenner PL selvsagt. Brite. B`mouth har også bedret seg bakover det siste året. Nuno Santo er en annen spennende type. Virker god taktisk, samtidig som fotballen har vært ålreit å se på. Arteta er nok sikkert også på blokka. Og for en skole han har gått. Jeg er vell bare noe skeptisk til det å ansette en uten noen form for hovedmanagererfaring. Selv om hans læremester selvfølgelig gjorde det nokså skarpt i lignende situasjon for en dekade siden. Allegri? Tja. Hvor godt kan han engelsk. Og er han villig til å ta over en klubb hvor pengesekken ikke er mer åpne enn hva den er. Pochettino hadde jeg selvsagt tatt imot med åpne armer, men han har uttalt at hverken Arsenal eller Barca er aktuelt pga bånd til rivaler.
  6. Herlig kamp! Minnet litt om hvordan våre forfriskende unggutter tok for seg (vel og merke i ligacupen) for 10 år sida. Da med Ramsey, Wilshere, Vela, Merida, Gibbs, Song, mf.l. Disse ungguttene tror jeg fort kan bli minst like gode! - Tierney kan vell ikke akkurat regnes som pur-ung lenger, men dette tror jeg fort kan vise seg å bli en av Emerys beste signeringer! Har utrolig sansen for denne karen. Topp mentalitet, vinnerskalle, rask, suverene innlegg og virker også å være klok og god i det defensive! - Willoch og Nelson leverte også meget gode kamper. Spiller med hjerte, deilig ungdommelig energi og gode ferdigheter! - Martinelli. Utrolig moro! 4 mål på 2 kamper lar seg høre. Virker å ha en herlig, iboende målteft. Bland dette med lysende innsats, en forfriskende rett-på-mål-holdning og spennende teknikk, så er det litt av et talent vi har på hendene. Det bør vell ikke være lenge før denne karen får seg flere PL-minutter? Det hadde ikke vært meg imot om dette kom på bekostning av Pepe. Ja, kanskje bør sistnevnte spille mye for å "komme igang", men da må han for f*en begynne å gi jernet! En ting er at han ikke leverer offensivt, det kan jeg tåle og forstå innledningsvis, men denne generelle giddalause holdningen begynner å irritere meg.. Da kan heller Martinelli, som jobber sokkene av seg for laget, OG leverer målpoeng på løpende bånd få spille. Bellerin litt forsiktig og rusten, naturlig nok. Holding med lite å gjøre. Torreira viser hvor han bør spille på banen. Niles med en medioker dag. COYG
  7. Noen andre med en decent stream?
  8. Takk for alt Nacho! Dette var trist. Som nevnt en mann som alltid spiller med hjertet utenpå drakta og derfor veldig lett å knytte til sitt bryst. Etter en noe rufsete start har han vokst seg til å bli en stabil og god mann å ha i laget. I likhet med flere kunne jeg godt tenke meg å beholde han og jeg sitter selv på tankene @RP7 nevner - hva gjelder det å lokalisere spillere som skjønner hva det vil si å spille for Arsenal, nå som vi har kvittet oss med enda en kontinuitetsbærer og erfaren skikkelse... Med tanke på alder og Tierney inn gir det vell sånn sett mening, men betydningen av å ha erfarne vinnerskaller i klubben tror jeg er uvurdelig. Både på og utenfor banen. Du vil bli savnet.
  9. Publikum ropte kampen gjennom på Messi. Fotballguden kom aldri, istedet tok Chambers, Niles, Guendozi m.fl på seg oppgaven med å være driblende ballvirtouser. I egen 16 meter! Skulle tro man gikk inn for å tape. Det der MÅ lukes bort pronto! Det er ren og skjær flaks at ikke vi slipper inn flere mål på ballmist i egen boks. Ufattelig. Jeg liker at vi skal spille oss ut bakfra, men det å forsøke å dra av spillere nærmest inne på 5-meteren som flere gjorde i dag, det er pur idioti. High risk, low reward. Minst 3 ganger skjedde dette og bare dårlige avslutninger og flaks gjorde at scoringer uteble. + Willoch. Har sansen for denne karen! Ceballos var artig å følge med på. Auba klinisk. - HM7. Uinspirert, utallige ballmist, utretter nada. Må ta seg sammen! Øzil med assist, ellers skuffende. Xhaka med flere grove pasningsfeil på egen banehalvdel allerede etter halvspilt 1 omgamg.... Det skal bli utrolig spennende å se hvor fort Pepe tar nivået og akklimatiserer seg. Behovet for en skikkelig ving er skrikende, det synes jeg var tydelig idag. Laca tilbake vil også selvsagt hjelpe. Som nevnt er ikke Aubas egenskaper til å holde på ballen og link-up-spill i nærheten av Laca. Ber til høyere makter om en god stopper inn til uka!
  10. Kampen går på Strive👍 Spennende lagoppstilling!
  11. Hehe, hadde vi fått Tierney, Zaha og en solid stopper hadde jeg vært "over the moon", men det skjer vell aldri. Tiltross for at jeg har meget lyst på spesielt Zaha, men også Tierney, vil jeg uten tvil foretrekke at vi først prioriterer å få inn en stopper. Som Polljen sier så er det med/uten Koscielny forsåvidt grei dekning kvantitativt, men med 51 mål innsluppet ifjor bør det være liten tvil om at vi trenger mer kvalitet! Selg Koscielny og lån ut Dinos. Selv om jeg ikke kan fordra at spillere - tilsynelatende - skal streike seg til overganger, så er klubben veldig lite tjent med å ha en kaptein(eks) i troppen som ikke vil være der. Når jeg sier tilsynelatende har jeg såpass stor tro på Koscielny som mann at jeg ikke tror han kan finne på å streike uten en god grunn. Uansett hva som har skjedd i kulissene mener jeg det nå bare er å cashe inn og skaffe seg en ny stopper for fremtida.
  12. Joda, klart det er en annen komfort. I mine øyne virker det uansett som en i overkant høy reisehyppighet på så kort tid, men sett på en annen side - gitt vår horrible borteform de siste par årene - er det kanskje ikke så dumt likevel. Og som Ben Elfen poengterer, bonuspoengene kommer flyvende inn.
  13. Noe jeg ikke helt forstår er hvorfor vi etter mye reisevirksomhet i statene - to og en halv uke unna seriestart - også skal klemme inn en tur både til Angers OG Camp Nou før vi skal opp til Tyneside 11 august. Ikke akkurat hva restituerende kropper trenger(?)
×
×
  • Create New...