Jump to content

zaldor

Arsenal Norway
  • Posts

    3,234
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by zaldor

  1. Ingen ting i denne kampen var egentlig noen bombe, Når sant skal sies fortjente Man U å vinne, men det er også tydelig at ikke det er det samme laget som i fjor. Nå gjelder det bare å sette dem skikkelig på plass på onsdag.
  2. De har nok ikke blitt så veldig mye bedre etter Ferguson heller. På Fairplay-tabellen for denne sesongen får de nest lavest score for "respect towards referee". Kun Southampton scorer dårligere. Sammenlagt ligger Man U på 17.plass. http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/fair-play.html Vi ligger som vanlig i toppen.
  3. Det målet var også en klar offside.
  4. Jeg er ganske sikker på at han som keeper hadde redda skuddet til Bardsley i går også.
  5. Har aldri sett en så elendig straffesparkkonkurransen før Tabben til De Gea som Sunderland scoret på i ekstraomgangen var også rimelig grov. At de ryker ut på denne måten gjør det bare enda morsommere.
  6. Jeg anser det heller som flaks av Van Persie holdt ut så lenge som han gjorde.
  7. Uten tvil. ManU er det mest motbydelige laget i verden, men de skal gjerne få lov til å hjelpe oss.
  8. Det blir spennede å se om ManU går all in mot Sundeland i ligacupen i kveld. Det er klart at en ligacuptrofé ville være et greit plaster på såret hvis de ikke får CL-plass til neste år (det tviler jeg på at de gjør). Jeg synes også det er fornøyelig å lese om ManU i mediene om dagen. Det blir fremstilt som om det var en stor overraskelse at de tapte mot Tottenham og Swansea. Var det egentlig det? Ikke for min del.
  9. Uenig. Det er forskjell på å ha en ikke-vakker spillestil som man mestrer godt, slik de gjorde i enkelte perioder under Ferguson - og det å ha ren og skjær flaks, slik de har hatt i de to siste kampene.
  10. Det er ren flaks at de har vunnet de to siste kampene. De spiller elendig. Skal det bli topp 4 på dem i år må det skje forandringer.
  11. Da høres det ut som om det er noe med brukeren din, selv om jeg synes det virker rart. Jeg skal ta kontakt med Internettansvarlig.
  12. Det høres ut som et lokalt problem hos deg. Jeg finner heller ikke noen tilsvarende problemer nevnt på support-forumet til forumleverandøren (med unntak av noen små problemer med den siste oppgraderingen vi selv ikke har gjort enda). Har du prøvd med en annen nettleser eller en annen datamaskin?
  13. Klarer ikke helt å legge bak meg at vi tapte mot dem. Det blir egentlig bare vanskeligere for hver kamp de taper.
  14. zaldor

    Arsene Wenger

    Wenger på pressekonferansen etter ManU-kampen: on any particular decision he was unhappy with… I don't want to talk too much about that. I need to buy some Christmas presents and all these statements cost too much money now. Jeg lo godt. Her er resten av konferansen: http://www.arsenal.com/news/news-archive/boss-on-defeat-and-the-teams-at-the-top
  15. Straffen var soleklart, ja. Men dette er ikke over - 9 minutter tilleggstid!
  16. zaldor

    Serge Gnabry

    Gnarby har akkurat signert ny langtidskontrakt. http://www.arsenal.com/news/news-archive/gnabry-agrees-new-long-term-contract
  17. zaldor

    Jack Wilshere

    Det er interessant erfaring du deler, RP7. Jeg har dog to små kommentarer. 1: Man må være forsiktig med å bruke ditt "tallmateriale" til å rettferdiggjøre dum atferd. Det at "alle gjør det" behøver ikke bety at det er lurt. 2. Det er en drøy påstand at nesten ingen sovner før kl. 4-5 etter kamp. Hva skulle dette komme av? Jeg har aldri hørt noe lignende.
  18. Det er helt feil. Sjansen for å slå en 6er på terningen er alltid like stor. Jeg snur eksemplet den andre veien: Sjansen for å slå tre seksere på rad er 1:216, men dersom man allerede har slått to seksere, hvor stor er da sjansen for å få 6er igjen - når man allerede vet at man har fått to seksere (som var helt tilfeldig)? Svaret er 1:6. Hvorfor skulle måten terningene spretter rundt på påvirkes av hvordan de spratt forrige gang? På samme måte: Sjansen for at Sunderland taper alle sine neste 5 kamper er ikke stor. Men hvis vi allerede vet at de har tapt 4, så er sjansen for å tape den femte kampen like stor som sjansen var for å tape den første. Vi kunne ikke vite at de kom til å¨tape disse 4 kampene, for det var helt tilfeldig. Når vi etter 4 kamper kan korrigere det første anslaget om at 5 tap på rad var usannsynlig, så er det fordi vi på dette tidspunktet har informasjon om de faktiske utfall. Se det også fra ManUs perspektiv: Hvorfor skal Sunderlands tidligere resultater gå utover sannsynligheten for hvordan kampen deres ender? Det ville vært rimelig urettferdig. Men det er altså heller ikke tilfelle.
  19. Det er dessverre ikke slik sannsynlighet fungerer. Sjansen er den samme hver runde uavhengig av tidligere utfall.
  20. zaldor

    Arsene Wenger

    Vi kunne jo for eksempel overbydd ManU på Berbatov.
  21. zaldor

    Jack Wilshere

    Det er klart at man må røyke mange sigaretter for å få problemer med å gå opp trappa, men for toppidrettsutøvere handler det alltid om å gjøre det bittelille ekstra for å prestere best mulig, og å gjøre littegran ekstra sammenlignet med konkurrentene. Det å fullstendig avstå fra sigaretter og andre rusmidler krever ikke engang noen innsats - og det er det minste man må kunne forlange av Arsenalspillere. Jeg forstår det slik at det står om dette i kontraktene også. I så fall er dette et kontraktbrudd fra Wilsheres side.
  22. zaldor

    Jack Wilshere

    Han ser litt for komfortabel ut med sigaretten til at det kan være hans første. Å lære ved å feile gjør man ved å falle ned fra trær som barn. Som voksen holder det å vite at rusmidler og sen nattemoro har negativ innvirkning på idrettskarrieren. Solskjær er fullstendig på jordet. Snakk om å trivialisere og normalisere rusmidler. Oppegående, ressurssterke mennesker trenger ikke å gå på en smell for å lære - og enda viktigere: Man behøver ikke å være noen asket selv om man avstår fra rusmidler. Det finnes nemlig andre gleder og nytelser i livet. Det burde Solskjær fokusert på.
  23. "To win the Champions League, you need five or six world-class players," he told several national newspapers. Look at Bayern Munich, they have it. Look at Barcelona, who had it in the past and Real Madrid, who have maybe got it now. That's the level you have to be at to win it. We've not got that yet but what we have got is experience." Det er altså bare Bayern, Barcelona i fortiden og kanskje Real Madrid som kan vinne CL. Nei, Moyes. Dere kan faktisk vinne CL dere også, men hvis det er dette som er holdningen din, så har du min fulle støtte.
  24. zaldor

    Arsene Wenger

    Nå trenger vi heldigvis ingen ny stadion hvert 17. år, så det der ble ganske misvisende. Det er vel egentlig denne tankegangen til å begynne med også.
  25. Det skrives en god del her hver dag. Får du ikke opp andres innlegg overhodet, eller ser du bare gamle poster? Hva slags enhet og nettleser surfer du med?
×
×
  • Create New...