Jump to content

18.04.21 Fulham (H)


Simbad
 Share

Recommended Posts

arsenal-1.png?itok=7a6a0zug   Arsenal v Fulham Fulham  crest    
Søndag 18. april 2021, kl. 14:30. Emirates Stadium
Premier League, 32. serierunde 

Kampen vises direkte på Tv2 Sumo

 

Ønsket lag:

Leno 

Bellerin - Holding - Mari - Cedric 

Elneny - Xhaka 

Pepe - Ceballos - Martinelli

Balogun

 

Edited by Simbad
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 hours ago, sas2002 said:

Får vi noen seire på rad så kan vi gå forbi Everton og Spurvene ja. Vi har en dårlig rekke med seire etter EL cupen. På tide å snu det.

Det er absolutt mulig å gå forbi både Everton og Tottene. dette vil plassere Arsenal på en syvendeplass. Både en sjette og en syvendeplass kan gi mulighet til en plass i neste sesongs EL (Arsenal skal selvsagt til CL etter å ha vunnet denne sesongs EL 😝). Det er dog ett par forutsetninger i den sammenheng. Hvis City slår Tottenham i Carabaocup så vil lag nr syv få spille kvallikkamper til EL. Hvis ett av topp fire lagene i PL vinner FA-cupen så vil en sjetteplass i ligaen gi direkteplass i gruppespillet til neste EL-sesong.

Når det gjelder muligheten til å komme lenger opp enn en syvendeplass så er det mulig, men ikke lett. Sjetteplassen som Pool innehar er på grensen, mens en femte eller fjerdeplass etter min mening er bortimot umulig. Det vil sannsynligvis kreve full pott for Arsenal i de siste syv serierundene, samt at både Chelsea og West Ham skal tape flere "enkle" kamper. West Ham gjorde dog det litt enklere med å tape mot 'Castle i dag.

Arsenal har dog ett relativt greit kampprogram (på papiret) når det gjelder avslutningen av sesongen, problemet er bare at  virkelighetens Arsenal klarer å sørge for at ingen kamper er enkle.
Fulham (h), Everton (h), Newcastle (b), West Bromwich (h), Chelsea (b), Crystal Palace (b) og Brighton (h). Alle de kampene er det fullt mulig å vinne HVIS Arsenal spiller på sitt beste, men når sist spilte laget på sitt beste i syv ligakamper på rad?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ben Elfen said:

Auba mister også denne kampen ifølge Arsenal.com

Stemmer, jeg leste feil. Så ingen av de 4 er klare for denne kampen, men både Ødegaard og Auba kan bli klare til kampen mot Everton. 

Link to comment
Share on other sites

Godt å se at Martinelli får sjansen fra start. Skulle gjerne sett Balogun på benken til fordel for Nketiah, men men. 

Fulham kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk. De ligger 7 poeng bak Brighton og Burnley med en kamp mer spilt. Blir nok ikke enkelt dette her hvis vi ikke er påskudd fra start. 

Link to comment
Share on other sites

 Share


×
×
  • Create New...