Jump to content

Gunners77

Arsenal Norway
 • Posts

  541
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gunners77

 1. Tviler på om Vlahovic kommer. Håper vi klarer å få inn en midtbanespiller som kan erstatte Xhaka som gjør for mange tabber.
 2. Skulle tru vi var aktraktive nok med den satsingen som nå skjer men mange vil spille CL.
 3. Vi for vel Partey tilbake til kampen + noen andre. Pepe, Auba
 4. Er det noe i ryktene at de prøver på Diega Costa?
 5. Har kun sett Vlahovic i en kamp og det var mot Porugal, imponerte ikke noe særlig i den den kampen. Nå ser det ut som han ikke vil komme til oss. Vi må komme oss til CL for å bli mer ettertraktet.
 6. Måtte google gutten. Absolut god, teknisk god, passningsikker, takler så det suser. Bra skuddfot, minner om Carzola som er hans store forbilde. Godkjent fra meg. Gi gutten tid så blir det bra.
 7. Hvis du leser hva jeg skriver så dømmer jeg han ikke at ned og nord. Sier bare at det lille jeg har sett av ham er jeg ikke imponert, men for all del han kan være ett kjempetalent. Etterlyser bare noe mer informasjon om gutten.
 8. Dømmer han ikke etter en kamp, han har jo hatt et innhopp hvor han scoret. Men av det lille jeg har sett så lurer jeg på hvorfor han blir omtalt som ett stortalent. Er han rask, teknisk god osv. Lurer på om noen andre som har sett han mere enn jeg har. Har sett han for lite for å gi noen endelig dom.
 9. Hvorfor skryter så mange eksperter av at Patino er ett stortalent. Hva er han egentlig god på. Det han viste mot Not Forest var ikke allverden. Noen som vet eller har sett noe av ham? Er bare å kontantere at vi har en svak stall.
 10. Satser på at Arteta gjør det riktige valg når det gjelder nye spillere. Er litt bekymret for at ESR får lite spilletid. Er egentlig for god til å sitte på benken. Viktig å beholde ungdommen.
 11. Idag spillte vi en meget god kamp men jeg er litt i tvil om hvor gode City var. De hadde hvertfall ikke sin beste kamp. Vi har en gjeng med ungutter som er utrolig gode og er noe å bygge på. Ser lyst på framtida. Når det gjelder VAR har jeg vert imot hele tiden. Når de ser en situasjon om og om igjen og det blir diskusjon etterpå har det utspilt sin rolle. Ødelegger sjarmen med spillet.
 12. Vet ikke hvem som skriver mest tull her inne. Kunne hatt fått en straffe når Ødegård ble taklet ellers er det ikke smart å holde i drakta til Silva innenfor 16 meter. Silva detter lett. 2 gule er rødt.
 13. Det her rotet vi vekk sjøl, straffe+ utvisning. Hadde vunnet uten disse.
 14. City ser slitne ut og de imponerte ikke i sist kamp, har trua.
 15. Helt utrolig at vi har ett så sterkt lag at EMS er på benken.
 16. Får håpe vi stiller med det laget vi har hatt i det siste og ikke Arteta prøver på noe stunt.
 17. Gunners77

  Useriøse rykter

  Så Coutinho live for noen år siden mot arsenal der han spillte fantastisk og dominerte kampen. Men det er noen år siden og mener vi ikke trenger ham nå.
 18. 6 poeng til 3 plassen. Nå må vi forsette å vinne borte. Var ikke noen god kamp men vi vant.
 19. Får ikke trene med førstelaget i år, spørs om det er det siste vi ser av ham i Arsenal. I den form og holdning han har vist i det siste er det like greit om vi klarer å bli kvitt ham.
 20. Lurer på hva Arteta sa i pausen.
 21. Auba ikke med i troppen, er vel flere ting vi ikke har hørt om som er grunnen til dette.
 22. Ikke lett å ta ut laget når så mange presterer bra, luksusproblem. Trur vi ganske snart får en pause i PL, 5 kamper utsatt nå. Leeds bør vi slå. Savner ikke Auba, bedre å selge ham enn Laca.
×
×
 • Create New...