Jump to content

Arsene Wenger


vieira04

Har du tillit til Wenger?  

172 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Håper for din skyld Wenger at du tar til vettet og gir spillere som faktisk bryr seg om vi vinner eller ikke (og presterer på banen) en sjanse fremfor spillere som tilsynelatende gir faen så lenge de får betalt ukeslønna si, sånn at de potensielt kan vinne ligaen for deg.

 

Så kan du si opp jobben din og gi deg på "topp" og med et veldig intakt rykte. Dette er det beste scenarioet jeg kan se, men en ting er sikkert i mine øyne; Wenger burde ikke være manager for Arsenal når sesongen 16/17 sparkes.

 

For mye tillit til spillere som underpresterer, for lite fokus på svakheter i laget, dårlig lagt opp taktikk i mange av kampene, den manglende evnen til å variere eget spill (som gjør at lag som legger seg bakpå som Watford i dag klarer å karre til seg resultater), manglende handling i overgangsvinduer o.l.. Listen er lang over Wenger's feil. Samtidig er listen lang over hans goder også, men tiden har (dessverre) for lengst kommet for at Wenger burde avgå som manager for Arsenal F.C.

Link to comment
Share on other sites

Wenger, du har gjort en god og viktig jobb med å bygge opp en fotballklubb som har en solid økonomisk forankring og nye flotte anlegg både til kamp og trening, og du skal ha all ære for det. Men når man har en ledende posisjon i en organisasjon, alt i mellom et stort multinasjonalt selskap ned til et lite idrettslag ute i provinsen, så gjelder det å kjenne sin "besøkelsestid".

 

Det er flere av oss som gjennom de siste sesongene har ment at det snart vil være på tide med en utskiftning av den sportslige ledelsen. Jeg har tidligere sagt at denne sesongen så skulle jeg prøve å unngå å nevne akkurat dette punktet når jeg oppsummerer sesongen, men jeg klarer rett og slett ikke å la være å komme med en innstendig bønn til deg om å ta konsekvensen av det dette laget leverer. Jeg vet at det nok er mange som sier at vi er jo tross alt fremdeles med i CL, vi er ennå ikke ute av kampen om PL-tittelen og vi skal i de minste klare å kvalifisere oss til nok en CL-sesong. Joda, vi er med i CL men hvor lenge, joda vi kan i teorien vinne PL men er det noen sannsynlighet i det? neppe!

 

Så jeg ber det om å trekke deg som manager før din nåværende kontraktsperiode er over og avslutte din Arsenalkarriere 15. mai mot Aston Villa på Emirates Stadium. Jeg planlegger å være der den dagen og jeg håper at jeg kan få lov til å hylle deg på en verdig måte for det du tross alt har gjort for vår kjære klubb.

Link to comment
Share on other sites

http://www.skysports.com/football/news/11670/10204133/arsene-wenger-insists-confidence-is-not-an-issue-at-arsenal

 

Er det ikke lov å kritisere når det går dårlig??? fullstendig klar over at dette var et enslig tap, men når dette henger sammen med flere "unødvendige" tap så er det vel klart at kritikken må komme? og når dette pågår i over 10 år at det ikke vinnes titler så må man vel ha lov til å reagere? Jeg er for så vidt enig at mange klubber er altfor utålmodige med å sparke manager og at de ofte ikke har bedre løsninger på lager, men de gjør i hvert fall grep! Asene sitter jo som enehersker på det sportslige og styrer alt, han dikterer vel nesten hva styret i klubben skal mene om det sportslige også, regner ikke med at han har mange opponenter innad i klubben som utfordrer han litt...

 

Det blir for dumt når manageren går ut og kritiserer kritikerne... Da er han ikke veldig på nett med fansen for å si det sånn.

Link to comment
Share on other sites

 

Jeg er fullstendig enig i alt du skriver, ikke minst siden det oppsummerer mye av det jeg har gitt uttrykk for de siste sesongene (eller har prøvd å gi uttrykk for).

-----

 

Når det gjelder de som ønsker å beholde Wenger så respekterer jeg det synet uansett hvor uenig jeg er. Jeg jeg sliter mer med å akseptere er mange av argumentene for å beholde Wenger. Det å spille på frykten for det ukjente og det å sammenligne oss med andre "storlag" som har slitt etter managerbytte er for meg rett og slett "useriøse" argumenter.

Fakta er at Wenger kommer til å forlate klubben, om ikke i år så i løpet av noen få år, og da blir situasjonen den samme. Skal de nevnte argumentene ha noen validitet så må jo Wenger sitte i managerstolen for evig tid!!

 

Vi vil en eller annen gang få en ny manager, sjansen er der da som nå at vi får en manager som er "feil person", men sjansen er der også for at vi får "den rette". Jeg vil faktisk påstå at det kan bli vanskeligere å finne "den rette" hvis vi venter for lenge. Jeg har påstått, og mener fremdeles, at dagens "Wenger-lag" ikke lenger er attraktivt for de bedre spillerne og jeg blir vel heller ikke forbauset om vi snart ikke er så attraktive for de bedre managerene heller.

 

Som sagt jeg respekterer de som fremdeles støtter Wenger, men kom med bedre argumenter enn å bruke "skremselspropaganda"!!!

 

PS!! Av og til så kommer det et blogginnlegg ute på veven der jeg kan være enig i mye av det som skrives, og denne fra Le Grove er en slik. Der er også en spekulasjon som jeg ikke har tenkt på, men som jeg heller ikke kan avfeie uten videre. Kan spillernes (eller enkeltspilleres) manglende motivasjon ha bakgrunn i at Wenger har "lost the dressingroom"? Jeg vet ikke svaret, men jeg antar at det nok finnes spillere som også er frustrert over det som presteres fra "le boss".

Edited by Polljen
Link to comment
Share on other sites

Tap og vinn med samme sinn er det mange som seier, eg er tildels enig men må innrømme at eg er ein dårlig tapar ved visse høve. I år er eit sånt høve, laget skulle i utgangspunktet være godt nok for å vinne ligaen i år, men me misslukkast. Å vinne ligaen kvart år er kjedeleg, men dersom me hadde vunne ligaen kvart 4 år og nesten kvart 3 år så hadde eg vore meir enn fornøgd. Å rote rundt i ingenmannsland rundt 4 plassen blir kjedelig i lengden.

 

I den formen me er no, kan alt skje, og det kan dessverre bli stygt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er også på en måte sikkert også en dårlig taper men det er ikke først og fremst fordi vi taper enkelte kamper, det går mer på hvordan vi taper kampene.

 

Nå er det ikke slik at jeg ønsker å tape kamper, men når vi taper mot et lag som er (og gjerne skal være) bedre enn oss så er et tap relativt lettere å bære enn når vi taper kamper (eller poeng) mot lag som vi er (og skal være) bedre enn.

 

Joda, jeg er nok en dårlig taper og det er det lett å bli når laget jeg har fulgt (og forsatt vil følge) oppfører seg som tapere. Vi er nok dårlige tapere både jeg og professoren.

Link to comment
Share on other sites

@Polljen. At Wenger kan ha mistet garderoben er det faktisk flere tegn på når jeg ser på det slik. Sanchez og Özil virker ofte veldig frustrerte. Og jeg kan absolutt forstå det slik Joel feks blir behandlet. Spiller bra, kjemper godt men blir enten byttet ut eller sitter på benken neste kamp mens spillere som Theo og Ramsey(ja også Sanchez) får spille uten å være i nærheten av noe som kan kalles form. Vi handlet inn én spiller i sommer (cech) men trengte(og trenger) fortsatt en midtstopper og en midtbanespiller. Elneny kom i januar men det er først nå han har fått noen skikkelige sjanser. Og det etter å ha sett en Ramsey storme i angrep på jakt etter mål fremfor å hjelpe en Coq tilbake fra skade med å balansere midtbanen. Og uansett hvor mye Wenger uttaler at vi har ledere og god mentalitet så er det ytterst få som tar ansvar utpå matta.

Link to comment
Share on other sites

Emmanuel Petit har kommet med kommentarer som går på at Wenger bør trekke seg som manager og heller gå oppover i systemet og bli "director of football" i klubben.

 

Når det gjelder sistnevnte forslag så må jeg si meg fullstendig uenig med vår tidligere franske spiller. Rent prinsipielt så mener jeg at det er en dårlig ide å han en "syvende far i huset" når det gjelder driften av en fotballklubb. For meg så går det ikke så mye på Wenger som person når jeg er uenig, men derimot de begrensninger som i realiteten blir lagt på en ny manager ved å ha et så sterk person i systemet.

 

Nå tror jeg, ut fra tidligere kommentarer fra Wenger, at han selv ser en slik løsning som uaktuell. Det være seg om det ville være en sportsjefstilling eller som medlem av styret.

Link to comment
Share on other sites

Enig Polljen. Vi så alle hvordan det gikk med Rosenborg da Eggen ble "Syvende far i huset" der. Skal Wenger fortsatt være en del av klubben må det iallefall legges opp til at han ikke vil få noe ansvar for det sportslige. Iallefall ikke utover evt akademiet.

Nå tror jeg Wenger er altfor sta til å gi opp så mye ansvar til en ny, mest sannsynlig "ikke-håndplukket" manager.

I et scenario hvor Wenger faktisk blir værende ønsker jeg at det satses hardt på å hente inn en ny David Dein-type som kan utfordre og presse Wenger til å prestere bedre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg jeg sliter mer med å akseptere er mange av argumentene for å beholde Wenger. Det å spille på frykten for det ukjente og det å sammenligne oss med andre "storlag" som har slitt etter managerbytte er for meg rett og slett "useriøse" argumenter.

Fakta er at Wenger kommer til å forlate klubben, om ikke i år så i løpet av noen få år, og da blir situasjonen den samme. Skal de nevnte argumentene ha noen validitet så må jo Wenger sitte i managerstolen for evig tid!!

Og jeg sliter med logikken din i det du skriver. Hvorfor er ikke det et argument at andre lag som har fått nye managere, har slitt i etterkant? Hvorfor er det useriøst? Fordi du mener noe annet?

 

Gjelder det samme argumentet for spillere også? Øzil kommer til å legge opp noen år, så la oss selge han? Kanskje laget blir svekket av det salget, men kanskje en ny spiller inn for ham vil styrke laget? Bør man bytte ut styret også? De er gamle menn, så de må skiftes ut snart allikevel. Kan vi ikke bare gjøre det med en eneste gang?

 

Hvis man mener at en ny manager vil komme inn å bedre laget, så er det et helt greit argument, men på meg så virker det som om du og en del andre bare er drittlei Wenger og vil bytte han ut med nærmest hvem som helst, uavhengig om resultatene blir bedre eller verre.

 

Wenger er en levende legende som manager for oss, og han skal etter mitt syn ikke sparkes. Kontrakten han går ut etter neste sesong og jeg forventer at han blir i posisjonen sin minst til den tid. Så få du Polljen mene at mitt standpunkt er useriøst og at jeg må komme opp noe annet. Det er helt greit for meg.

 

Vi vil en eller annen gang få en ny manager, sjansen er der da som nå at vi får en manager som er "feil person", men sjansen er der også for at vi får "den rette". Jeg vil faktisk påstå at det kan bli vanskeligere å finne "den rette" hvis vi venter for lenge. Jeg har påstått, og mener fremdeles, at dagens "Wenger-lag" ikke lenger er attraktivt for de bedre spillerne og jeg blir vel heller ikke forbauset om vi snart ikke er så attraktive for de bedre managerene heller.

Jeg klarer ikke å se gyldigheten av ditt argument om at det blir vanskeligere å finne den rette erstatteren for Wenger hvis vi venter. Kunne du vennligst forklare denne "logikken" for meg, for jeg forstår den virkelig ikke.

 

Du må gjerne mene at Wenger ikke lenger er attraktiv for store spillere, men hvordan underbygger du ditt syn?

 

 

 

PS!! Av og til så kommer det et blogginnlegg ute på veven der jeg kan være enig i mye av det som skrives, og denne fra Le Grove er en slik. Der er også en spekulasjon som jeg ikke har tenkt på, men som jeg heller ikke kan avfeie uten videre. Kan spillernes (eller enkeltspilleres) manglende motivasjon ha bakgrunn i at Wenger har "lost the dressingroom"? Jeg vet ikke svaret, men jeg antar at det nok finnes spillere som også er frustrert over det som presteres fra "le boss".

Wenger har mistet garderoben skriver en blogger. Tja, i teorien kan det vel ha skjedd, men jeg syns jeg har lest tilsvarende "analyser" en rekke ganger. Det ser ut til at han har funnet garderoben hver eneste gang allikevel. jeg satser på at det skjer i år også.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser ikke p.d.d noe ledig manager som kan komme inn å gjøre en bedre jobb. Hvem er det alle vil ha inn? Simeone har vært bra i Atlético, men han forlater neppe med det første. Guardiola til City, klopp(som jeg mener ikke er god nok) til Liverpool. Conte mest sannsynlig til Chelsea.

 

Laurent blanc har nettopp skrevet under ny kontrakt med psg.

 

Hvem andre imponerer? Walter sarri i Napoli? Aldri vært trener for noe stort lag før denne sesongen, ligger an til å lede de til noe stort mye takket være higuain. Det betyr ikke at han er en fenomenal manager.

 

 

Jeg ser virkelig ingen manager i dag som sku kunne overta etter sesongen.

 

Om det er på tide å bytte får alle ha sin mening om, men man kan ikke bare bytte uten å finne noen som er kapabel.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser ikke p.d.d noe ledig manager som kan komme inn å gjøre en bedre jobb. Hvem er det alle vil ha inn? Simeone har vært bra i Atlético, men han forlater neppe med det første. Guardiola til City, klopp(som jeg mener ikke er god nok) til Liverpool. Conte mest sannsynlig til Chelsea.

 

Laurent blanc har nettopp skrevet under ny kontrakt med psg.

 

Hvem andre imponerer? Walter sarri i Napoli? Aldri vært trener for noe stort lag før denne sesongen, ligger an til å lede de til noe stort mye takket være higuain. Det betyr ikke at han er en fenomenal manager.

 

 

Jeg ser virkelig ingen manager i dag som sku kunne overta etter sesongen.

 

Om det er på tide å bytte får alle ha sin mening om, men man kan ikke bare bytte uten å finne noen som er kapabel.

Personlig så imponerer Mauricio Roberto Pochettino Trossero meg enormt. Jeg ønsker han til klubben når Wenger en gang velger å slutte. Hvis ikke en annen manager imponerer meg mer når det skjer.

Link to comment
Share on other sites

Jeg likte at du måtte bruke hele helvetes navnet! Men ja, han har imponert. Men skal han noen gang ta over her må han gjennom tortur for å glemme alt han likte med Tottenham.

Jeg liker ikke det jeg ser med Tottenham, jeg syns de spiller glitrende kollektiv fotball. Sol Campbell klarte overgangen fra lille Tottenham til oss, Trossero kan klare det samme i framtiden.

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Det er godt mulig at min logikk er av den sære sorten, men jeg mener oppriktig at jeg sliter med argument som går på at det er bedre å beholde det vi har siden vi ikke vet hva vi får. Jeg har ingen problemer med å respektere at andre gjerne vil beholde Wenger som manager, det jeg etterlyser er argumenter som går på hva han kan tilføre laget fremover (som andre eventuelt ikke kan) og andre punkt som gjør at han fremdeles vil være det beste alternativet. Men når jeg fra diverse hold de siste sesongene opplever at hovedargumentet (eller ofte det eneste argumentet) er "redselen" for hva vi får da sliter jeg virkelig med å respektere min motparts argumentasjon. Jeg forstår årsaken for redselen når det gjelder hva som skjer etter Wenger og det er ikke useriøst å føle denne redselen, og selv om jeg kanskje brukte feil uttrykk når jeg stemplet dette som "useriøst" så blir det etter min feil å bruke dette som det eneste argumentet for å beholde Wenger.

 

Grunnen til at jeg mener at det er irrelevant å bruke andre klubber (f.eks. Man United) som eksempel er at dette ikke er en fasit på hva et managerbytte vil bety for en klubb. Ferguson ville måtte gi seg før eller senere og det samme vil Wenger måtte gjøre. Akkurat som at det kom ny(e) manager(e) i United så vil det komme en ny manager i Arsenal før eller senere, akkurat det kan vi vel være enige om?

En ny manager betyr i utgangspunktet usikkerhet om hva fremtiden vil gi. Det å få inn en suksessfull ny person som manager gir ikke automatisk suksess, det å få inn en ukjent person (som Wenger i sin tid) betyr ikke automatisk mangel på suksess. Det vil alltid være en slags redsel for hva en ny manager vil klare å få ut av den klubben han tar over, men hvis man lar denne frykten/redselen ta kontroll så er det for meg et problem. Men jeg kan ikke se at det problemet som frykten/redselen skaper blir noe mindre om vi venter ett eller flere år før et skifte kommer og dette gjør også at jeg sliter litt med å få servert dette som det eneste argumentet for at et skifte ikke skal skje nå.

 

Gjelder det samme argumentet for spillerne også? spør du! Jeg er ikke helt sikker på hva du mener, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Du nevner Özil og om vi skal kvitte oss med han fordi kontrakten går ut om noen få år? Selvsagt ikke av den grunn, jeg har aldri brukt og kommer aldri til å bruke kontraktslengde som et argument når det gjelder spillersalg. Men jeg er fullt klar over at enkelte klubber gjerne selger spillere som ikke vil forlenge kontrakten for å få noe av pengene tilbake.

Men hvis en spiller ikke lenger kan tilføre et lag de de trenger så mener jeg at salg bør vurderes, uavhengig av hvor lang fartstid de har i klubben, og dette har tross alt skjedd mange ganger under Wenger.

 

Du spør om det trengs utskiftninger i styret? og her her er mitt svar et klart JA! Dette har jeg argumentert for lenge, ikke nødvendigvis fordi det er så mange gamle menn i styret men fordi jeg har ment og fremdeles mener at det er behov for ett eller flere medlemmer i styret som har bedre fotballfaglig kompetanse enn de som sitter der nå. Jeg har flere ganger ytret ønske om å få inn ett styremedlem ála David Dein.

 

Er jeg drittlei Wenger, spør du? Ja, jeg er drittlei det han tilfører dagens Arsenalllag (eller kanskje det han ikke tilfører laget). Akkurat som deg så mener jeg at han ikke skal sparkes, jeg har aldri bedt om det, det jeg har bedt om er at han selv tar konsekvensen av at han ikke lenger klarer å tilføre laget det de trenger og selv trekker seg fra stillingen. For meg er det en stor forskjell på om han får sparken eller selv trekker seg. Jeg har aldri bedt om at han skal sparkes og det skal mye til før at jeg kommer til å be om det.

For meg som et tidligere ihuga medlem av "Wenger knows"-klubben så har min vei bort fra dette tatt mange år og jeg mener at dagens Wenger ikke har i seg det som skal til for å lede klubben videre til suksess. For meg er ikke suksess først og fremst pokaler og titler, men det å klare å skape et lag ut fra de forutsetninger man har (både økonomisk,av spillere og av støtteapparat) som fungerer godt og som gjør sitt beste på banen. Skader har selvsagt vært et problem for laget og Wenger, men vi har (og har hatt) etter min mening et spillermateriell som skal klare det bedre enn det laget gjør nå og har gjort i flere sesonger.

Jeg kan vel også legge til at jeg både i min oppsummering våren 2014 og 2015 ønsket et managerbytte, til tross for to FA-titler, p.g.a. at jeg mente at Wenger ikke lenger klarte å utvikle laget der det burde være. Så mine "utfall" nå skyldes ikke en dårlig periode i 2016.

 

Du spør om han bør byttes ut med hvem som helst, uavhengig om det blir til det bedre enn til det værre. Nei, ikke hvem som helst! Selv om jeg er kritisk til de styrende organene i klubben så har jeg ikke noe annet valg ennå håpe på at de finner en god kandidat, det var nok mange som stilte et spørsmålstegn med ansettelsen av den relativt ukjente Wenger for snart tyve år siden, så jeg er overbevist om at det finnes flere gode alternativer der ute. Når det gjelder det at det kan bli til det verre så har jeg vel besvart det lenger oppe, men selvsagt har jeg/vi ingen garantier for at et skifte blir til det bedre, men det er en sjanse vi må ta om det er i år, neste år eller om enda noen år.

 

Når det gjelder gyldigheten av mitt argument om at det blir vanskeligere å finne den rette erstatter hvis vi venter, så skal jeg gi deg delvis rett i at logikken kan være vanskelig å forstå siden argumentet ikke var så mye utdypet fra min side. Det jeg hadde i tankene var at hvis ønsket er å få inn en av de "store" profilene i fotballen (typer som f.eks. Guardiola) så har de en tendens til å gå til klubber som allerede er suksessfulle og ikke til klubber som sliter med suksessen. Det samme var tanken bak det å være attraktive for "toppspillere".

Som sagt akkurat de to punktene har jeg ingen problemer med å forstå at du stiller et spørsmålstegn ved, men jeg tror likevel at det er et snev av sannhet i min tankegang der.

 

Jeg håper jeg har svart på alt og at selv om du nok fremdeles er svært uenig med meg (som jeg respekterer) likevel forstår litt mer av tankegangen min.

 

Tilslutt så vil jeg svare på dette: "Så få du Polljen mene at mitt standpunkt er useriøst og at jeg må komme opp noe annet. Det er helt greit for meg.". Som sagt så forstår jeg frykten/skepsisen for det ukjente, men jeg håper at du i våre fremtidige "krangler" skriver litt om hva Wenger kan tilføre oss, jeg skal ikke nødvendigvis be deg om å ignorere frykten for det ukjente men jeg håper det ikke blir ditt hovedargument. Jeg vil også presisere at selv om jeg ikke liker argumentene som går på frykt (og ja jeg har kalt de useriøse) så anser jeg ikke deg som forumist (eller andre som måtte skrive det samme) som useriøse!!

 

 

PS!! Jeg har stor respekt for det Wenger gjort for klubben på mange områder, men som jeg tidligere har skrevet så har Wenger blitt sin egen største fiende og er det noen som eventuelt klarer å ødelegge det gode ryktet han har, så er det Wenger selv.

Link to comment
Share on other sites

 

Jeg ser virkelig ingen manager i dag som sku kunne overta etter sesongen.

 

 

Det var vel ingen som for knapt tyve år siden trodde at en kar som hadde trent ett middelmådig Monacolag og deretter en lag i Japansk liga skulle få så stor suksess i den engelske ligaen.

 

Jeg er ikke så stor pessimist når det gjelder alternativer, jeg er overbevist om at det finnes flere alternativer der ute som kan gjøre en god jobb som kan gjøre en god jobb. Det eneste jeg eventuelt er skeptisk til er kompetansen til de som skal ansette vår neste manager.

 

Men et lite spørsmål til deg Pires#7, ser du noen klare kandidater som vil kunne ta over når Wenger en gang tross alt gir seg? Vil det være noe lettere å se en opplagt kandidat om ett, to eller tre år?

Link to comment
Share on other sites

Nja, kanskje ikke. Men kanskje managersituasjonen er annerledes for flere av de store managerene.

 

Kanskje det har dukket opp noen nye om et par år, jeg vil ikke ha en som har hatt suksess i én sesong til å ta over.

 

Angående Monaco gjorde vel wenger de til ett av de beste lagene i Frankrike, vant vel ligaen i sin første sesong.

 

Forskjellen på nå og 96 er at arsenal var langt dårligere når wenger tok over, knukket rygg. Vi havnet vel på 12 sesongen før han tok over?

Nå er vi i en bad spell, men ikke noe knekt rygg. Kanskje en forstuet tå etter å ha drylet den i stuebordet.

 

Men det er vanskelig, er og lei av å ha ikke vunnet ligaen på 11 år. Så jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre.

Link to comment
Share on other sites

Nja, kanskje ikke. Men kanskje managersituasjonen er annerledes for flere av de store managerene.

 

Kanskje det har dukket opp noen nye om et par år, jeg vil ikke ha en som har hatt suksess i én sesong til å ta over.

 

Angående Monaco gjorde vel wenger de til ett av de beste lagene i Frankrike, vant vel ligaen i sin første sesong.

 

Forskjellen på nå og 96 er at arsenal var langt dårligere når wenger tok over, knukket rygg. Vi havnet vel på 12 sesongen før han tok over?

Nå er vi i en bad spell, men ikke noe knekt rygg. Kanskje en forstuet tå etter å ha drylet den i stuebordet.

 

Men det er vanskelig, er og lei av å ha ikke vunnet ligaen på 11 år. Så jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre.

Jeg er enig i at det ikke er lett.

 

Poenget mitt når jeg er litt "kverulantisk" ovenfor argumenter om at det ikke er noen alternativer nå, er rett og slett at det ikke nødvendigvis blir noen lettere når tiden kommer for et skifte. Jeg erkjenner selvsagt at det også er en mulighet for at det er lettere å finne den rette på et senere tidspunkt. Uansett så blir det vanskelig å spå hva som kan skje. På samme måte så er det ingen garanti for suksess at vi om ett-to-tre år klarer å "Kapre" en av de store managerene. Uansett hva vi velger, beholde Wenger eller ikke, ansette en kjent eller ukjent manager så har vi uansett ingen garantier.

 

Når det gjelder Wengers forhistorie så gjorde han det vel ganske bra også i J-ligaen i tillegg til i Monaco, men om kvaliteten på de to ligaene var så imponerende da er jeg ikke så sikker på, Jeg tror fremdeles at det var mange som stilte et spørsmåltegn ved ansettelsen av (en relativt ukjent) Wenger den gang da.

 

Du har nok rett i at laget var i dårligere stand før han tok over enn det er nå, men det som benevnes som et "bad spell" har etter min mening hatt en varighet som er betydelig lenger enn noen korte måneder i 2016.

Wengers Arsenal har hatt gode perioder både i 2014 og 2015, men ujevnheten i lagets prestasjoner i flere sesonger blir for stor og er en av mine største ankepunkter mot Wenger. Skader eller ikke skader, Wenger burde klart å skape et lag som presterer en sesong uten så store bølgedaler. "Bad spels" er det nesten umulig å unngå, varigheten og hyppigheten av disse "bad spels" er noe en manager bør klare å takle.

Link to comment
Share on other sites

 

Men vi får se, vinner vi mot

Barcelona blir jeg å tatovere wenger på meg selv full size fra panne til stortå.

Måtte berre quote denne så du ikkje kan editere den vekk NÅR vi vinner i kveld ;-) Edited by Ulfagrafr
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...