Jump to content

Innbytterbenken

Arsenal Norway
 • Posts

  1,437
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Innbytterbenken

 • Birthday July 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,208 profile views

Innbytterbenken's Achievements

Rutinert spiller

Rutinert spiller (5/9)

 1. da ville jeg hatt en av dem inn på laget på topp for Martinelli, helst Laca
 2. Er ikke Lacazette eller Auba klare igjen?
 3. Skulle tro London er morsommere enn B'ham...
 4. Tviler på at han kommer tilbake og blir en viktig spiller for oss, men jeg har liksom tro på at når spillere har kommet og vist at de har kvaliteter, så mister de ikke det sånn plutselig, men dette har vel mye med selvtillit å gjøre, både spillerens og lagets selvtillit. Kola har kapasitet til å gjøre det han gjorde i starten, men han må finne tilbake til det på en måte. Dette er helle rikke en spiller som Arteta har hentet, så tviler på at han jobber altfor mye med å få han tilbake i gammel form.
 5. Leser at Schalke ikke har råd til å gi Kolasinac en kontrakt. Likte han veldig godt i starten av sin Arsenal-karriere og sånn spillemessig må han jo være ideell. Han er jo ganske lik som Tierny med stor vilje til å gå framover og legge inn foran mål. Ikke helt den samme råskapen som Kieran, men han var jo en maskin som til tider dundra hardt nedover venstresida. Blir kanskje for lik KT?
 6. Ja, enig. Veldig god beskrivelse av hvem Ødegård er som spiller det der...
 7. Ødegaard vs Willock: Hent hjem Willock og send hjem Ødegård til RM. Sistnevnte har ikke hevet laget i SÅ stor grad som man håpet. Noen gode kamper, men blir ofte borte (henger sammen med resten av laget). Hvi man ser på stortalentene Saka og Smith-Rowe så skjer det "alltid" noe rundt dem og de har retning mot mål, Ødegård er ikke i den klassen. Jeg synes også Willock hadde den egenskapen at det skjer noe rundt han og han er veldig framoverrettet. Easy call for min del.
 8. Er vel et noenlunde brukbart talent hvis han går for såpass til Lyon...: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7359923/Arsenal-set-land-5million-windfall-Jeff-Reine-Adelaide-heading-23million-Lyon.html
 9. skeptisk til at vi skal selge unna Mikh, Mustafi og Øzil som det snakkes om over her, da mener jeg bredden på stallen vår blir betraktelig dårligere, det holder med Mustafi mener jeg. Fått noen mill pund for han hadde vært greit.
 10. veldig overrasket over at Luiz kom inn, han har erfaring, men er en litt løs kanon. Kan ikke være mye dårligere enn Mustafi i hvert fall... Det som er bra er at det skjer noe på transferfronten og ting er ikke så forutsigbart som det var under Wenger, han ble vel nesten pressa til å bruke noen penger de siste vinduene. Tror salget av Iwobi er greit, bare penger for en spiller som sjelden preger mange kamper på rad. Var en spiller som kom inn og kunne sette litt fart på ting, men altfor ustabil.
 11. Jeg søkte bare "arsenal fc board" og fikk opp dette på en side som ellers så oppdatert ut så jeg gikk for at det er disse som sitter i styret... Nå har vi heldigvis andre folk som sitter i administrasjonen i klubben og drifter den til daglig, men det hjelper vel ikke klubben å ha noen dinosaurer sittende i styret, de skal jo ta noen beslutninger som har betydning for klubben.
 12. Men er fortsatt litt av en gjeng dette....: Sir Chips Keswick Stanley Kroenke Ken Friar OBE Richard Carr Lord Harris of Peckham Josh Kroenke
 13. Jeg har ikke særlig sansen for Luiz, han er en litt løs kanon på banen og en raring ellers... Men hvis 7 mill pund stemmer mener jeg det må være en god sjanse å ta, er vel en grunn til at han har vært i både Chelsea og PSG. Han kan jo ikke være dårligere enn Mustafi til å plassere seg, samt å lese spillet...
 14. thanks. HAr faktisk ikke vært inne på den facebook-gruppa, prøver å få medlemskap nå
 15. Er det opplegget på Eilefs noe man må melde seg på noe sted?
×
×
 • Create New...